glowac 12.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kasiorku - pięknie !!! Podłogi masz BOSKIE !!! Jak będę budowała drugi dom zatrudnię Cię jako architekta wnętrz:) Jeśli pozwolisz Po prostu dech zapiera. Na FM znalazłam jeszczejeden dom - równie konsekwentny jak Twój - naprawdę z przyjemnością do Ciebie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jak tu coś pisać... jak słów brak... Przecież nie napiszę po raz 99999999999999999999999999999999999999999999999 - "pięknie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kasiorku robiłaś wydruk wielkofarmatowy na pcv? Prosze o namiary i cenę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 12.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kasiorku napisz mi proszę, jak zabrac sie za tą fototapetę na szkle. To jest fantastyczne. Chcę miec w kuchni zamiast plytek a może jeszcze gdzieś. To sie zamawia... gdzie... koszt.... Moze byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 12.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 bo wszystkie jesteśmy ciekawe, i te płytki tez. Jeśli nie można powiedzieć na FM, to może byc na prive, ale po co tyle razy pisać, kiedy każdą z osobna to interesuje. :)0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.11.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Szybę zamawiałam w http://drukowaneobrazy.pl/niestety nie jest to tania inwestycja, każdy wydruk wyceniany jest indywidualnie. Moja szyba kosztowała 2000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 12.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Pozdr, piękna łazienka, ładne kafelki w prysznicu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 12.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ach, brak słów zazdroszczę talentu Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej Kasiorku. Jeśli mogę, z innej beczki mam pytanie. Czy wiesz może gdzie kupić takie różne rzeczy do samodzielnego robienia kartek? Trochę znalazłam na Allegro. Tam też podglądałam wzorki kartek, dużo rzeczy mi się podoba, ale nie ma pojęcia gdzie takie coś szukać. Nawet nie wiem jak się nazywają poszczególne rzeczy, a chciałam zrobić trochę kartek na Święta. No i mam nadzieje, ze pokażesz znowu te swoje wspaniale cuda, bombki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wiesz Zeljko widziałam takie elementy w dużych Empikach i w niektórych Papiernikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.11.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Zeljka proszę bardzo sklepy: ( sama w nich robię zakupy ) http://www.artpasje.pl/ http://www.scrapart.p http://craft4you.pl i bardzo fajne forum http://scrappassion.mojeforum.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ależ cuda pokazujesz Kasiorku już oczopląsu dostałam, a staram się po sklepach nie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dziekuje serdecznie, bede szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja już sama nie wiem ,czy lepiej ,jak nam tak dozujesz emocje ,czy nie lepiej było by pokazać końcowy efekt prac.Przynajmniej byłby to tylko jeden SZOOOOOKKKKK Pięknie !Qrczę ,ale taki obraz to kusi mnie ,aby zwalić od Ciebie do pokoju syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.11.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Beauty powiem C szczerze że sama zaczynam się zastanawiać czy pokazywać tak krok po kroku, takie nieuczesane i zdradzac co poniektóre pomysły, czy tak od razu z grubej rury po skończeniu. Przez te pokazywanie wczesniejsze nieco sie zatraca główny efekt. To tak jak na pokazie mody zaczynać od pokazywania podszewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 zawsze można pokazywać jedynie "zajawki", co by podsycać wyobraźnię oglądających, aż do punktu kulminacyjnego w pełnym świetle reflektorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Beauty powiem C szczerze że sama zaczynam się zastanawiać czy pokazywać tak krok po kroku, takie nieuczesane i zdradzac co poniektóre pomysły, czy tak od razu z grubej rury po skończeniu. Przez te pokazywanie wczesniejsze nieco sie zatraca główny efekt. To tak jak na pokazie mody zaczynać od pokazywania podszewki Nam Kasiu ,podglądającym i zachwycającym się Twoimi wnętrzami, zależy ,abyś pokazywała nam je sukcesywnie w miarę postępujących prac.Nieczęsto ogląda się na tym forum taki nietuzinkowy wystrój.Dominują półki z k-g ,czego nie znoszę,aczkolwiek każdy urządza swój dom ,jak chce i ja tego nie krytykuję.To ,co ty pokazałaś na swojej podłodze ,jest to istne dzieło sztuki ,a nie wątpię w to ,ze reszta będzie jeszcze piękniejsza .Pisałam swojego posta z żartem ,ze za każdym razem ,kiedy oglądam kolejną odsłonę Twojego kawałka świata ,jest to dla mnie szok ,ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu ,więc pokazuj Kasiu ,jak najwięcej . Dla zdrowia lepsze jest jest mieć bijące szybciej serce od czasu do czasu ,niż ciągłe migotanie przedsionków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 13.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kasiorku,jak to ?teraz nic a potem z grubej rury??Ja mamTwój dom w ulubionych i codziennie sprawdzam dziennik czy przybyło jakieś nowe zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kasiorku! TO: http://foto3.m.onet.pl/_m/ea0522f4f81dfe8002f01d2152b88513,10,19,0.jpg mnie powaliło na łopatki po prostu. CUDOWNE!!! dopiero co odzyskałam mowę, tak mnie z zachwytu zatkało ale powiedz jeszcze, o ile to nie tajemnica - skąd wzięłaś wzór do tego wydruku? plakat, foto w dobrej rozdzielczości? jaka musiała być jakość tego pierwowzoru, żeby na szkle dobrze wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.11.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 zdjęcie zostało kupione w sieci, są specjalne miejsca gdzie agencje reklamowe kupują zdjęcia do reklam. To moje akurat kupiła firma która mi drukowała ale indywidualnie też można bo sama jeszcze dodatkowo kupiłam inne. A te wydrukowane to niestety nie wiem jaki miało rozmiar te które kupiłam maiało 3700 x5600 px Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts