monah 14.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dzięki za info, Kasiorku... a powiedz jeszcze - jak szyba jest połączona z resztą? i zabezpieczona? silikon na krawędziach, widzę jakąś listwę u góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.11.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Szanowna Pani Katarzyno zobaczyłam podłogę i tak mi zostanie chyba na dłużej :o :o :o : :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.11.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 monah szyba przyklejona jest jak lustro, po bokach na krawędziach dochodzą płytki i na to wszystko silikon tutli putli no co ty zamknik szybko oczka i zachowaj na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 [ z dziennika budowy ] Kochana zdradź tajemnicę i powiedz mi czym zabezpieczyłaś ścianę ze zdjęciem pod prysznicem....??? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik105736.htm Tu nie piszemy komentarzy, zapraszam do "komentarzy" Ściana była zabezpieczona folią w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 17.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Piękny stylowy domek aż szkoda, że nie zamontowali ogrzewania podłogowego w salonie tylko kaloryfery (moim zdaniem oczywiście). Takie stylowe wnętrza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMANII 17.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 sorry że sie tak wtryniłam miałam za duzo plików pootwieranych na raz. Gratuluję konsekwencji w projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 25.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kasiorku - pięknie !!! Na FM znalazłam jeszczejeden dom - równie konsekwentny jak Twój - naprawdę z przyjemnością do Ciebie zaglądam A jaki to domek, ten jeszcze jeden - jestem zainteresowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kasiorku, czy Ty masz dzisiaj imieniny?? Jak tak, to zostawiam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.11.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Tak jestem Katarzynka listopadowa i ja posyłam buziaki dla Ciebie i wszystkich Katarzynek tu zaglądajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kasiu serdeczne życzenia imieninowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja nie Kasia ,ale zaglądam i życzę Ci wszystkiego ,co najlepsze i abyś jak najszybciej wprowadziła się do swojego magicznego domku. http://www.planowaniewesela.pl/jpg/kwiaty_slubne/bukiety_slubne/bukiety_dla_panny_mlodej.jpg A teraz prywata Kasiu mogłabyś wkleić fotkę zasłon w Twojej pracowni.?natknęłam się na ich skrawek i bardzo mnie zaciekawiło ich upięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 25.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dla Ciebie.... http://floradecora.pl/_var/edytor/DSC_0878.JPG no i oczywiście: smacznego......i miłego dnia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kasiu i do Ciebie przyszłam z najlepszymi zyczeniami i .....smakiem letnich wakacji http://bi.gazeta.pl/im/5/6159/z6159525X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A ja się szykuję na czarno białe zdjątko z kuchni :) Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasianka36 26.11.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 podłogi są cudowne!!! nie mogę się na nie napatrzeć bezwarunkowo śliczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 26.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wow!! :o:o :D:D świetny dom!! :D:D super klimat !! czekam na dalsze realizacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just5555 27.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 W dzisiejszej gazecie MOJE MIESZKNIE na str. 52 jest mała wzmianka o twoim kursie decoupage ( nie wiem czy dobrze napisałam ) . Polecają bardzo , ale mnie to nie dziwi. Piękne rzeczy tam robicie . Pozdrawiam i prosze znajdz trochę czsu dla swojego bloga. Taka tam cisza........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 robi się przepięknie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 W dzisiejszej gazecie MOJE MIESZKNIE na str. 52 jest mała wzmianka o twoim kursie decoupage ( nie wiem czy dobrze napisałam ) . Polecają bardzo , ale mnie to nie dziwi. Piękne rzeczy tam robicie . Pozdrawiam i prosze znajdz trochę czsu dla swojego bloga. Taka tam cisza........ jeżeli sie nie mylę to tam podane jest błędnie Twoje imię......chyba Teresa o ile dobrze pamiętam, poleca Cię jakaś kobitka co prezentuje swoje mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kasiu świetny ten zegar, jak kiedyś zapowiadałaś o stworzeniu morskim to odrazu przyszedł mi na myśl zegar z krewetką. Widzę, ze lubujesz się w szachownicy i wszędzie konsekwentnie ją powtarzasz. Na zegarze podoba mi się najbardziej.Widziałam kiedyś zegar z wielką krewetką w jakiejś amierykańskiej kuchni i sama zapragnełam taki mieć nad wyspą, ale hmmmm, może kiedyś sobie coś ciekawego czerwono-zielonego wymyśle do kuchni i przypomnę jak to się robi . Powodzenia i wielu dalszych ciekawych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts