Kasiorek 29.11.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 W dzisiejszej gazecie MOJE MIESZKNIE na str. 52 jest mała wzmianka o twoim kursie decoupage ( nie wiem czy dobrze napisałam ) . Polecają bardzo , ale mnie to nie dziwi. Piękne rzeczy tam robicie . Pozdrawiam i prosze znajdz trochę czsu dla swojego bloga. Taka tam cisza........ jeżeli sie nie mylę to tam podane jest błędnie Twoje imię......chyba Teresa o ile dobrze pamiętam, poleca Cię jakaś kobitka co prezentuje swoje mieszkanie o, będę musiała zerknąć w empiku, dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kosiorku, jeśli nie jest to tajemnica zawodowa, czy mogę zapytać w jaki sposób taką/podobną tarcze sie robi. Czy można to jakoś wydrukować i nakleić. Znalazłam w Necie takie obrazki ale nie wiem jak przenieść to na deseczkę. http://images.google.pl/images?q=clock%20face&oe=utf-8&rlz=1R1GGGL_pl___PL316&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi Wymyśliłam, że wydrukuje i zrobię z tego szablon, ale nie wiem czy dobrze kombinuje. Jeśli nie możesz odpowiedzieć, to zrozumiem. Wtedy będę kombinować po swojemu. p.s. Twój nowy zegar piękny i jaki duży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj Kasiorku I ja piękny zegar przyszłam pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.11.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kosiorku, jeśli nie jest to tajemnica zawodowa, czy mogę zapytać w jaki sposób taką/podobną tarcze sie robi. Czy można to jakoś wydrukować i nakleić. Znalazłam w Necie takie obrazki ale nie wiem jak przenieść to na deseczkę. http://images.google.pl/images?q=clock%20face&oe=utf-8&rlz=1R1GGGL_pl___PL316&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi Wymyśliłam, że wydrukuje i zrobię z tego szablon, ale nie wiem czy dobrze kombinuje. Jeśli nie możesz odpowiedzieć, to zrozumiem. Wtedy będę kombinować po swojemu. p.s. Twój nowy zegar piękny i jaki duży! Ja swoje cyferki maluję ręcznie tzn najpierw drukuję sobie cyferki, potem za pomocą kalki rysuję je na blacie i pędzelkiem poprawiam. Dużo z tym pracy ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kalka! Nie wpadlam na to. Dzięki wielkie Kasiorku. p.s. Kasiorku czy Ty wciąż prowdzisz ten sklep do Decoupage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Kasiu pieknie u Ciebie! będę zaglądać jeśli Pozwollisz pomysł ze zdjęciem pod prysznicem jest poprostu niesamowity u mnie w domu będzie sporo zdjeć bo mam męża fotografa Dzięki Tobie chyba mam pomysł na dolną łazienkę muszę teraz małża przekonać do umieszczenia w niej jednej z jego morskiej fotografi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 No nie mogę się nie odezwać, nie mogę! Dom szykuje się na rasowy i stylowy, podłogi przepiękne, mebelki Twoje - odważne, designerskie, rzekłabym. Kolory ścian piękne, choć nie wiem, czy odnalazłabym się w domu, który jest cały w odcieniach szarości. Ale wygląda to wspaniale, świetnie wydobywa sztukaterie i biel tego, co białe pozostało. Kasiorku - naprawdę jestem pełna podziwu, konsekwencja żelazna, a styl doskonały. Zaglądam od dawna , ale dzisiaj to już musiałam się odezwać. I te projekty podłóg! I ich wykonanie! Gdzieś Ty glazurnika znalazła, który potrafi to zrobić? I przyznaj się, nie powiemy nikomu - skąd Ty bierzesz te wszystkie fantastyczne pomysły? Pozdrawiam i idę dochodzić do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 I te projekty podłóg! I ich wykonanie! Gdzieś Ty glazurnika znalazła, który potrafi to zrobić? Przyłączam się do zachwytów nad podłogą. Są REWELACYJNE! Gdybym pokazała projekt mojej ekipie wykończeniowej, podziękowaliby chyba za zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.12.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Jak czytałyście mój dziennik, niebyło łatwo z glazurnikami. Tak naprawde 2 miesiace trwało zanim wybrałam ekipę. Mieli układać w miesiąc, układali 2. Przy układaniu wiatrołapu byli blisko załamania nerwowego ale teraz żadna podłoga im niestraszna. Szczegółnie że ja upierdliwa jestem i musieli dwa razy ściagać płytki ułożone w kuchni A pomysły cóz mam taką fajna umiejetność, jak patrzę na dane miejsce od razu widzę umeblowane i wykończine a intuicja nigdy mnie nie zawiodła ipomysł był zawsze strzałem w 10 To samo mam z wybieraniem dodatków, wśród 1000 wystawionych rzeczy , ta jedna obiawi mi się jak w poświacie, nawet jak tylko kątem oka ją zauważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Kasiorku, prawdę mówisz. Ty masz to coś w sobie. Patrząc na jakąkolwiek Twoją pracę, to ma sie wrażenie, ze to jest dokładnie tak jak ma być i ze inaczej juz by nie pasowało. Wiesz, ze trochę ostatnio "udaje, ze decoupage robie". I widzę teraz, ze wybrać odpowiedni motyw do przedmiotu i potem do tego dobrać kolory, ustawić to jakoś, połączyć wszystko w jedna całość.., wcale nie jest proste. A Tobie to tak z łatwością przychodzi i każda z Twoich prac wygląda po prostu doskonale. Coś niesamowitego. A sposób w jaki potrafisz łączyć ze sobą rzeczy które zwykły śmiertelnik by nawet nie pomyślał, że w ogóle uda się ich połączyć, czyni z Twoich prac coś bardzo osobistego i tylko Twojego. Podziwiam Cie strasznie za ten Twój Dar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.12.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Żelko kochana coś ci poradzę, jak nie masz pewnosci co do motywu i jego kompzycji, przyklej delikatnie motywy tasma papierową i odstaw i czasem zerknij na pracę i sama zobaczysz że po pewnym czasie albo coś ci bedzie w niej przeszkadzało albo poczujesz że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dziękuję Kasiorku! No jak na płaskim robię, to sobie układam, układam, oglądam i oglądam, ale faktycznie przyda sie Twoja rada do wszystkiego innego. Na razie to ja, jakby to powiedzieć, po omacku robie, metoda prób i błędów. Dziś popełniłam swoja pierwsza butelkę. Az śmieszne ile to radości doroślej babie przyniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu juz wszystkie płytki na podłodze są rewelacja ! wyszło zgodnie z planem pieknie ! i jaki super pomysł ze zdjęciem w łazience ! gratuluję Kasiorku tych pomysłów i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 jak to się stało, że ja dopiero teraz znalazłam twój domek ? będę się powtarzać, ale masz niesamowity gust, wyczucie i zdolności . Twój dom mnie urzekł konsekwencją i wykonaniem Ja też buduję dom piętrowy, bo wszelkim skosom mówię kategoryczne nie - mieszkam u rodziców w domu od 20 lat pod skosami i mam serdecznie dosyć ciągłego walenia się w głowę. na pewno będę śledzić postępy A zdjęcie pod prysznicem powaliło mnie na kolana - super pomysł pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 14.12.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 OHMYGOD nie bylo mnie tu wieki ale jaaaaaaaaki efekt Przepiekne te Twoje wnetrza, ale to co mnie najbardziej zachwyca to Twoje pomysly Prysznic super, z tych podlog to bym nie wstawala a kominek och ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witaj Kasiorku I ja piękny zegar przyszłam pochwalić ja dopiero dzisiaj a werk tego zegara to chyba nie włsnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 15.12.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A kiedy ciąg dalszy zdjątek bo zaglądam, zaglądam a nowości ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.12.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A kiedy ciąg dalszy zdjątek bo zaglądam, zaglądam a nowości ni ma Chciałabym powiedzieć już za chwileczkę już za momencik, ale jeszcze trochę. Do końca tygodnia mam obiecane położenie parkietu, w piatek montują mi blat w kuchni przepiękny NERO ASSOLUTO a w poniedziałek i wtorek finiszują z kuchnią. Więc mam gdzie robić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kasiorku, non stop do Ciebie zaglądamy, no i czekamy, czekamy niecierpliwie na zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts