Beauty 28.12.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kasiu,no cóż ,nie będę oryginalna ,jak powiem CUDNIEEEE!!!!Piękna kuchnia!! Ciekawa jestem ,jak będzie z funkcjonalnością stanowiska piecowego.Sama zastanawiałam się nad takim ,ale projektant mi odradził ,twierdząc ,ze nie jest zanadto wygodne.Mam nadzieje ,że coś o tym napiszesz ,jak zaczniesz już w tej kuchni pichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kasiu zamurowało mnie, to jest najpiękniejsza kuchnia na świecie. Niestety nie stać mnie na taką, musiała kosztować majątek., choć moją staram się urządzić w podobnych klimatach. Powiem ci tylko tyle, ze w efekcie czytania twojego blogu zaczelam decupagować z moim dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 29.12.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dlaczego nie jestem zdziwiona..... Pięknie i konsekwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 29.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Z okazji Nowego Roku chcę jeszcze przyłączyć się do wszystkich zachwyconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pannacogito 01.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Kasiu, jestem pierwszy raz na tym forum, ale nie wyróżni się mój wpis od pozostałych - masz niesamowite wyczucie stylu! Obejrzałam całą zamieszczoną historię urządzania i czuję ogromy niedosyt pieknych pomysłów jakie serwujesz! Ale, żeby dalej nie zanudzić Cie tym słodzeniem, chciałabym ponowić pytanie o płytki pod prysznicem. Pare osób pytało skąd one są , ale jakoś nie doszukałam się odpowiedzi. A sama muszę szybciuko już zamawiać płytki do swojej łazienki (a już od dawna myślałam o takich), więc czekam bardzo na podpowiedź! A druga sprawa, to gdzie można kupić te cudne rzeczy, które robisz? Istnieje jakiś sklep internetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.01.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Kochani W tym Nowym Roku życzę wszystkiego co najlepsze, samych szczęśliwych chwil w budowaniu i urzadzaniu naszych miejsc na ziemi http://foto0.m.onet.pl/_m/f4dd846ac6653a34a807f8d38c949f80,10,19,0.jpg a ja mam pierwsze postanowienie noworoczne 26.03.2010 PRZEPROWADZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 A czemu 26.03??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.01.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 A czemu 26.03??? Obiecałam sobie że Wielkanoc juz spedzimy w domu. Jeszcze sporo wykończania przed nami a ja nie chcę sie wprowadzać na nieskończony teren. Mamy gdzie mieszkać a przez zimę wolimy jeszcze dziecka do szkoły nie wozić, teraz przechodzi praktycznie tylko przez ulicę Będę miała jeszcze trochę czasu aby na spokojnie podomykać niezakończone sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.01.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Cieszę się ze kuchnia sie Wam podoba, choć do jej wykończenia jeszcze długa droga i zapewniam że schabowe i bigos też gotować sie tam będzie, choć przeczytałam gdzieś że tylko krewetki pojawić sie tam mogą. pannacogito płytki pochodza z kolekcji Zienia, to nasze polskie płytki. A moje rzeczy to raczej na zamówienie. Zawsze mam wtedy pewność że to co robie pasuje idealnie.tosinkudecoupage to najwspanialsza zabawa pod slońcem a dzieciom sie bardzo podoba i rozwija u nich kreatywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
home.sweet.home 03.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam serdecznie w Nowym Roku i dołączam się do głosów zachwytu Jeśli można chciałabym zapytać o wykonawcę kominka (w szczególności obudowy, która mnie urzekła). Kiedyś wysłałam wiadomość na PW, ale być może coś nieumiejętnie zrobiłam. Bardzo proszę o wiadomość. Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 04.01.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cudnie... ja też tak chcę! Zakochałam się... Dzięki Kasiorku, że dzielisz się z nami swoim dziełem. Twój dom inspiruje i zachwyca. Jesteś WIELKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 04.01.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 witam sie i od razu w zachwyt wpadam, pięknie, pięknie, pięknie!!!gratuluję domu, pomysłów, talentu, kuchni etc. bede sie zachwycać nadal.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.01.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam serdecznie w Nowym Roku i dołączam się do głosów zachwytu Jeśli można chciałabym zapytać o wykonawcę kominka (w szczególności obudowy, która mnie urzekła). Kiedyś wysłałam wiadomość na PW, ale być może coś nieumiejętnie zrobiłam. Bardzo proszę o wiadomość. Będę bardzo wdzięczna. wysłałam wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.01.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dziękuję że wpadacie do mnie z wizytą, na razie mam mały zastój ale z nowym rokiem naładowałam bateryjki i do dzieła.Efekty mam nadzieję już w krótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 06.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Zakochałam się w łazience Kasiorka i zapragnęłam kupić takie właśnie płytki. Szukam i szukam, ale nie mogę znaleźć, co to za kolekcja? Marzy mi się taka surowa łazienka... płytki wielkości małych cegiełek, białe i szkliwione. Jak w paryskim metrze Pomóżcie, bardzo, bardzo ładnie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.01.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kasiorek, piękna kuchnia. Twój dziennik jest dla mnie ogromną inspiracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 09.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dla odmiany powiem, że ...................................................pięknie. Niecierpliwie czekam na ciąg dalszy. I oczywiście pozdrawiam noworocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Kasiorku kuchnia jest piekna, jak dodasz te wszystkie swoje cuda, to bedzie doskonala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 .... dzień dobry Ja też z Warszawy i też z bliźniaka Ale Twojego domku to ja mojemu Szanownemu to nie pokażę, bo mu chyba serce stanie... takie klimaty są jego ulubionymi, a ja za długo walczyłam by go ciut 'nagiąć' do nowocześniejszych pomysłów... ...niemniej jednak bardzo gratuluję domu... jest piękny ... i na wnętrza jak pozostali również z niecierpliwością czekam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dajesz czadu kobieto. Kuchnia boska i nic dziwnego, że się w niej zakochałaś. Oj będzie do czego wzdychać za te 80 dni jak powklejasz nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts