Kasiorek 06.03.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja juz wiem że dokonaliśmy dobrego wyboru . Jak zobaczyłam to osiedle 3 lata temu to poczułam jakbym tam mieszkała już od wielu lat, mam podobno niezwykłą intuicję ( tak twierdzi mój mąż ) i po prostu niektóre rzeczy wiem i już. W najbliższą niedzielę jedziemy na nasze włości i pokażę wtedy krótką fotorelację z wnętrz, gołych ścian coprawda ale mślę że też ładnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.03.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kasiorku, wizje kuchni mamy niemal identyczne Będę z niecierpliwością czekać na Twoją realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czułam że to będzie taka kuchnia, ale nic innego do tego domu nie pasuje Co do wyborów to najważniejsze żebyscie byli zadowoleni i dobrze się tam Wam mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 09.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Noo hej, ale Ci fajnie ,ze wczesniej oddali ja sobie jeszcze poczekam super:) Kiedy na ta kawe idziemy, nooo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kochana , ja w każdej chwili )) czekam tylko na Twoją gotowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 09.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no ja z Gustawem tez gotowi , ak tylko Polka wyzdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzień dobry Kasiorku, i jak poszło w sprawie kuchni??? Udało się przekazać wizję stolarzowi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzień dobry Kasiorku, i jak poszło w sprawie kuchni??? Udało się przekazać wizję stolarzowi??? Ze spotkań jestem zadowolona w 50 % pierwsze w małej firmie , z jej właścicielem baardzo miłe, wizja kompleksowego urządzenia (kuchnia , meble, listwy ptzypodłogow i sztukaterie) bardzo obiecująca. Zobaczymy jak dostane wstępną wycenę. Natomaiast drugie spotkanie w duzej , znanej firmie totalnie mnie rozczarowała. I ze wzg na brak profesjonalizmu urzędującej tam pani która nic nie wiedziała ale za to pieprz...a jakieś filozoficzne teksty na temat znaczenia kuchni w rodzinie. Po kolejnym bardzo dokładnym obejrzeniu wystawionych tam mebli poczułem pewien niedosyt , za taką cenę takie wykonanie ... było sporo niedociągnięć. Ale jak sie przeszłam po innych studiach kuchennych to i tak wypadli bardzo dobrze. też czekam tu na wstępną wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kasiorku dom w realu robi jeszcze lepsze wrazenie. Przestrzenny i jasny. A ogrod jaki duzy macie! Fajnie, ze z okien wszedzie gdzie patrzysz nie masz blisko sasiadow. Teraz to juz na prawde mysla o wszystkim. W blizniaku o ktorym wczesniej wspominalam bylo ogrodu 40m2. A pamietam jak my sie cieszylismy,ze bedzie gdzie usiasc na powietrzu. Nawet nie przeszkadzalo nam to, ze ze wszystkich stron sasiedzi zagladali nam z bliska do tego ogrodka. A tutaj u Was, to elegancja i prywatnosc na pozomie. To ja tutaj w domku wolnostojacym mam sasiadow dom blizej niz Ty tam. Na prawde mialas nosa, ze tam trafilas. Piekne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam! Dom zapowiada sie pieknie! Bede sledzic poczynania, bo znajac Twoje zdolnosci (kiedys ogladalam mieszkanie w galerii) urzadzisz na pewno niepowtarzalne wnetrza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kasiorku, wnętrze piękne i ogromniaste najbardziej to schody mnie urzekły... cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kasiorku, wnętrze piękne i ogromniaste najbardziej to schody mnie urzekły... cudne Jak na bliźniaka przystało A schody już widzę , drewniane białe, oczywiście stylizowane z piekną zakręconą na końcu poręczą tak jak tu(troche inny kształt ale styl i kolorystyka ścian taka) http://images38.fotosik.pl/75/38c5ec777885689a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dlaczego mnie to nie dziwi ja także planuję białe schody i białe listwy przypodłogowe (może białe kasetony na ścianę ze schodami) i oczywiście białe drzwi wewnętrzne Ściany hollu także chcę szare, ale jaśniejsze Pięknie to sobie obmyśliłaś... najważniejsze to wiedzieć czego się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no to i ja sie dopisze do czytajacych, kibicujacych i oczekujacych wykonczenia nie bede orginalna, ale z zewnatrz dom jest piekny, nawet przepiekny! w srodku jest jasno, swiezo, CUDNIE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 KASIOREK, masz moze zdjecie drzwi wejsciowych z bliska, a moze cos wiecej o nich wiesz (cena, producent itd...)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 KASIOREK, masz moze zdjecie drzwi wejsciowych z bliska, a moze cos wiecej o nich wiesz (cena, producent itd...)? Obawiam się ze nie pomogę, Stolarka okienna i drzwi były robione jednakowe dla całego siedla przez jednego wykonawcę dewelopera. Nigdzie nie ma w zestawieniach dokumentacjinazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 09.03.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 pomozesz, pomozesz - jak bedziesz miala czas, okazje to wklej zdjecie z bliska dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.03.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 09.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 kasiorku, zaglądam tu jak do znajomej, choć Ty o mnie zupelnie nic nie wiesz Pamiętam Cię jako greglis z wizażu, i kiedy odkryląm, że i tu można kawalek Ciebie popodziwiać to utknęłam Masz pasje kobieto i to jest najważniejsze. Dom piękny, choć obawiam sie że z Twoimi talentami szybko zapragniesz kolejnego a z praktycznych rzeczy - mieszkalam kiedyś w bliźniaku w którym przez ścianę sąsiadowali - profesor i ... siostry zakonne (przedszkole, kaplica, zimowiska...) Odglosy przez ścianę kaplica - lazienka byly dla obu stron unikalnym przeżyciem - skończylo się na zalożeniu wycuszenia. Może więc warto przemyśleć tę jedną rzecz, bo anwet jak sąsiedzi będą gośćmi to moga byc gośćmi towarzyskimi W łążience człowiek sobie lubi w wannie poleżeć, a jak oni mają np hydromasaż to podobno mocno buczy. Na Twoim etapie urzadzania to jest do przemyślenia/ Chociaż dom wygląda na solidny i może w konstrukcji przemyśleli śccianę oddzielającą sąsiadów... Teraz mieszkam w kamienicy - mury na pół metra, ale przez sufity (drewno z izolacją powietrzną chyba pomiędzy piętrami) i przez rury od kaloryferó niesie sie też pięknie. Ale w końcu człowiek po to żyje żeby wśród ludzi żyć, nie Życzę zrealizowania pięknych pomyslo i będę podziwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kasiu - przepiękne te kuchenki. Gdzie to wynalazłaś??? Super - mogłyby zastąpić moje marzenie o piecu kaflowym. Ile kosztuje takie cudo i gdzie można to nabyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts