jokka 09.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 KasiorekPięknieKuchnia rewelacja, napisz prosze jaki macie piekarnik ?strasznie mi się przykro zrobiło jak przeczytałam dziwaczny wpis pana p. w Twoim dziennikumam nadzieję, że mod zrobi z tym porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.01.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 jokka już ponury rozprawił się z autorem postów. No cóż niektórzy czują się dobrze anonimowo i pozwalają sobie na takie uwagi. Ale że chciało mu sie specjalnie do tego celu rejestrować Coś długo to wykańczanie kuchni trwa, niby drobiazgi zostały ale ciągle coś. nadomiar dopatrzyłam sie małej róznicy w wybarwieniu frontu i musiały iść do zmiany. Za to ekipa Duchowa też się wykańcza i mam nadzieje na gotowe w tym tygodniu parkiety. Finisze zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Kasiorku tak pięknie u Ciebie, że słów mi brak za to mogę dowoli patrzeć sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 10.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Kasiu, czy mogę prosić o namiary na firmę sztukatorską? może być na priv Oczywiście dom super hiper, miejsce, twoja kreatywność i talent - "peany piać", słów brak, duży nacisk na "kreatywność", pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.01.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Aniu, wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 11.01.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a ja Kasiu padam na kolana na widok płytek .... boższzzzz, toż to dzielo sztuki - i to jeszcze sama zaprojektowałaś zuch kobietka - co tu dużo mówić? pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Kasiu, ależ Ty fenomenalnie "kreujesz przestrzeń"! Pięknie, stylowo, lekko tajemniczo....Po prostu nieziemsko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 12.01.2010 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Bardzo mi się podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.01.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kasiorku czy mozesz mi zdradzić czym ozdaniałaś tę ostatnią konsolkę/stolik? Te twarze czarno-białe ze srebrem (widze podobieństwo do tej cudnej tapety którą kupiłaś ale nie wiem czy dobrze kombinuję ) Jeśli tak, to mam kolejne pytanko. Nie znam sie na technikach decupage ale wiem, ze serwetki i papier są cienkie a tapeta raczej gruba. Nie było problemów z jej nałozeniem? Choć..... Ty jesteś najlepsza specjalistka w tej dziedzinie w kraju więc nie wiem czemu ja mam wątpliwości... Ale pytam, zeby wiedzy trochę łyknąć bo bardzo ale to bardzo mi się ona podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Piękny rzygacz! Można spytać, gdzie taki można dostać? Też może bym zamówiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 12.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dopiero teraz tu trafilam... WOW Kasiorku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 13.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kasiorek - RISPEKT KOBITO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a czy ja mogę się uśmiechnąć o namiar na kafelkarzy??? miałam kilka ekip ale Twoja tworzy cuda - może mi takie cudeńko wyczarują w następnym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.01.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Kasiorku czy mozesz mi zdradzić czym ozdaniałaś tę ostatnią konsolkę/stolik? Te twarze czarno-białe ze srebrem (widze podobieństwo do tej cudnej tapety którą kupiłaś ale nie wiem czy dobrze kombinuję ) Jeśli tak, to mam kolejne pytanko. Nie znam sie na technikach decupage ale wiem, ze serwetki i papier są cienkie a tapeta raczej gruba. Nie było problemów z jej nałozeniem? Choć..... Ty jesteś najlepsza specjalistka w tej dziedzinie w kraju więc nie wiem czemu ja mam wątpliwości... Ale pytam, zeby wiedzy trochę łyknąć bo bardzo ale to bardzo mi się ona podoba!!! mayland twarze to wydruk, reszta motywów też . Uzywam papieru do ozdabiania, najlepiej sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.01.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 DPS rzygacz został kupiony w firmie Chronos z Komorowa http://www.chronos.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.01.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a czy ja mogę się uśmiechnąć o namiar na kafelkarzy??? miałam kilka ekip ale Twoja tworzy cuda - może mi takie cudeńko wyczarują w następnym domku? wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Kasiu bedom zdjęcia ,będzie sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.01.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zdjęcia będą w sobotę razem z laurką dla Ducha za podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.01.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzien dobry chcialam powiedziec.......ja z podgladaczy a inaczej jak sms'em glosowac nie mozna? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 14.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Przepraszam Kasiorku, że pisałam w dzienniku a nie w komentarzach ale już się poprawiam wstawiam tekst do komentarzy i proszę o usunięcie z dziennika.Postaram się przejrzeć komentarze i znaleźć wymiary tych listew.Jeszcze raz pozdrawiamzuzka_2000. PS. sms już wysłany Tekst przeniesiony z dziennika:Witaj Kasiorku!Od jakiegoś czasu obserwuję Twój dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego gustu, smaku i talentu.Wszystko mi się podoba i z zapartym tchem będę czekać na następne zdjęcia tego pięknego domu i tworzonych przez Ciebie wnętrz.Oczywiście blog jest równie fascynujący i na sms ode mnie możesz liczyć.W zeszłym roku z mężem rozpoczęliśmy budowę domu. Nie jest on tak piękny jak Twój ale chciałabym chociaż namiastkę zaczerpnąć z Twojego i zamontować listwy sztukateryjne takie jak w Twoim salonie.W związku z tym mam prośbę czy mogłabyś podać mi wymiary tych listew oraz jeśli wiesz kto jest ich producentem lub gdzie można je kupić. Czy jakieś zdjęcia zbliżenia tych listew mogłabym dostać?Z góry dziękuję. Jeśli pozwolisz będę zaglądać regularnie i podziwiać.Pozdrawiam zachwyconazuzka_2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts