Gosiek33 20.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dzi€kuj€ pi€knie,wŁađnie o te informacj€ mi chodziŁo ale Ci się porobiło język czy klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 troch€ mi j€zor pomotaŁo ,pisze ze slovenskiej klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 troch€ mi j€zor pomotaŁo ,pisze ze slovenskiej klawiatury fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 20.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 no i oczywiście chyba wpisałam się tam gdzie nie trzeba tak więc powtórzę tutaj domek przecudny, a każdy detal piękny i przemyślany ... z niecierpliwością czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.01.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 [ Z DZIENNIKA BUDOWY] Witaj Kasiorku, robi sie tak interesujaco, ze wprost nie moge sie doczekac nastepnych zdjec, i nastepnych... Jest super!!! Chapeau bas! A tak na marginesie - czy Twoj kolor kuchni ma jakies powszechne oznaczenia, pochodzi z konkretnej palety? I czy to bardziej biel czy krem? I czy jest w polmacie czy w polysku- bo wiesz jak to jest z przeklamywaniem zdjec...? Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiecej!!! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik97965.htm masz cudowny domek, może zdradzisz gdzie ten Twój raj leży, bo pierwsze zdjęcie jest cudowne a co do wnętrza nic dodać nic ując, kuchnia, którą masz to zdecydowanie moje Klimaty, mam nadzieję, że jakiś czas też będę mogła się pochwalić takimi pięknościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.01.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 [ Z DZIENNIKA BUDOWY] Witaj Kasiorku, robi sie tak interesujaco, ze wprost nie moge sie doczekac nastepnych zdjec, i nastepnych... Jest super!!! Chapeau bas! A tak na marginesie - czy Twoj kolor kuchni ma jakies powszechne oznaczenia, pochodzi z konkretnej palety? I czy to bardziej biel czy krem? I czy jest w polmacie czy w polysku- bo wiesz jak to jest z przeklamywaniem zdjec...? Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiecej!!! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik97965.htm masz cudowny domek, może zdradzisz gdzie ten Twój raj leży, bo pierwsze zdjęcie jest cudowne a co do wnętrza nic dodać nic ując, kuchnia, którą masz to zdecydowanie moje Klimaty, mam nadzieję, że jakiś czas też będę mogła się pochwalić takimi pięknościami Kolor kuchni to matowa, złamana biel. Dokładnego koloru nie znam. Dostałam wymalowane próbki kolorów i wybrałam. A jeśli chodzi o moje miejsce na ziemi to sa to okolice Nadarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 21.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Pięknie tu u Ciebie. Jestem zachwycona Twoimi ścianami, odważna jesteś, ja bym się bała, że za ciemno będzie. No i mąż by się w życiu nie zgodził. Mam pytanie odnośnie blatu, co to za kamień? Jeśli przeoczyłam gdzieś wpis, to z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.01.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Pięknie tu u Ciebie. Jestem zachwycona Twoimi ścianami, odważna jesteś, ja bym się bała, że za ciemno będzie. No i mąż by się w życiu nie zgodził. Mam pytanie odnośnie blatu, co to za kamień? Jeśli przeoczyłam gdzieś wpis, to z góry przepraszam. Blat wykonany jest z granitu - nero assoluto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Hej Kasiorku! Ja o rade przyszlam poprosic. Zrobilam pudelko decoupage, takie ze sklejki, jak to w empikach sprzedaja i chce przykleic jako ozdobe taka koroneczke dookola, ale nie wiem na jaki klej. Mozna na ten do decoupage, czy raczej kupowac jakis wikol, cos w tym rodzaju? p.s. Jesli Cie zadreczam pytaniami, smialo mow, ja sie nie obraze, a Ty bedzies miec spokoj. p.s. Masz juz schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kasiorku, już jak w domu. Podłoga piękna absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.01.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Żelko pytaj zawsze śmiało chętnie odpowiem Koronkę możesz przykleić na każdy klej który stanie się przezroczysty po wyschnięciu Ja zazwyczaj uzywam kleju introligatorskiego, dostępny w kazdym papierniczym Nefer jeszcze dwa miesiace i będzie bardzo domowo, nawet na walizkach jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Przeprowadzacie się juz ? Super :) Bardzo ładnie tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Dzieki Kasiorku, musze na kartce zapysac bo tego slowa nie wypowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 25.01.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Obejrzałam Twój domek Kasiorku i jeszcze mi się ręce trzęsą.Jest cudnie!Eh,nie chce mi się gadać Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.01.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kasiorku, coraz piękniej, domowo, stylowo się robi:) Mam jedno pytanie: czy grzejniki stalowe nie " zakłócają" Ci wizji urządzenia wnętrz? My nie chcemy podłogówki, bo marzy nam się parkiet albo deski na podłodze, ale grzejniki nie należą do moich " faworytów" jeśli chodzi o wnętrza; wolałabym ich w ogóle nie widzieć, no ale wiem: albo - albo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.01.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Grzejniki zostaną pieknie obudowane i przeszkadzać nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kasiu schody sie robia?Bo wypadlam z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.01.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Schody się robią niestety zobaczę je dopiero w niedzielę. na razie dostaję relację telefoniczną od stolarza na jakim jest etapie. Mam nadzieję że do niedzieli będzie już co ogladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Fajnie ja tez sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szamanka 25.01.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A tu chetnie porozmawiam z Wami na temat naszego bliźniaka Witaj Kasiorku! Jestem tu "nowa" lecz nie mogłam sie powstrzymać aby nie zalogowac się tu i skomentować twojego uroczego domu. Jest poprostu cudowny. My budujemy dom pod Wrocławiem i dokładnie chcemy wykończyc go w takim stylu jak twoja posiadłość. Mam nadzieje że w przyszłości udzielisz mi cennych porad? Jestem juz bardzo ciekawa fotek wnetrza twojego domu już po wprowadzeniu się. Poza tym bardzo ci zazdroszcze..nam do wprowadzenia został rok (jak dobrze pójdzie)... Pozdrawiam cie serdecznie,bedę uważnie śledzić realizację wykończeniową domu. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts