Anjazzielonego 26.01.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Grzejniki zostaną pieknie obudowane i przeszkadzać nie będą KASIORKU, a zdradzisz jakieś inspiracje dot. zabudowy grzejników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no właśnie zapodaj Kasiu co i jak bo wyobraźnia mi wysiadła ... i jeszcze zdradź sekret co z tym zdjęciem w prysznicu pośród Zienia płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 26.01.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Szamanko witaj na naszym forum, znajdziesz tu nie tylko w moim watku wiele inspiracji Anjazzielonego jeszcze konkretów nie znam. pomysły sie pojawia jak już zamieszkamy. nie zamierzam mieć wszystkiego gotowego na poczatku. pewne drobiazgi wymagą pomieszkania z nimi jakiś czas asia.malczewska o zdjęciu pod prysznicem juz wspominałam, to zdjecie wydrukowane na szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 26.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ech pięknie się zrobiło.Jak w dobrej gazecie zagranicznej z wnętrzami.Podłoga cudna,prysznic fajnie.Jak dla mnie w każdym szczególe widac cięzkie pieniądze i nie da sie tego niestety osiągnąć przy ograniczonym budżecie.Nie napisałam tego jako zarzut:)Mnie tylko te wszystkie upiększenia od razu straszyłyby kurzem i wiecznym sprzątaniem.Obserwuję dalej co sie będzie pojawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 26.01.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ech pięknie się zrobiło.Jak w dobrej gazecie zagranicznej z wnętrzami. Podłoga cudna,prysznic fajnie.Jak dla mnie w każdym szczególe widac cięzkie pieniądze i nie da sie tego niestety osiągnąć przy ograniczonym budżecie.Nie napisałam tego jako zarzut:) Mnie tylko te wszystkie upiększenia od razu straszyłyby kurzem i wiecznym sprzątaniem. Obserwuję dalej co sie będzie pojawiało. ja niestety też mam ograniczony budżet, ale wszystko jest planowane i nie obejdzie sie bez kompromisów. Np drzwi wewnętrzne dopiero ( jak dobrze pójdzie) za rok Ale postawiłam na dobrej jakości materiały wykończeniowe i elementy stałej zabudowy bo uważam że tu nie można oszczędzać, nie mam zamiaru za rok lub dwa coś wymieniać. A spokojnie mogę spać przez najbliższy rok na materacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YP 26.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kasiorku,zarejestrowałam sie na forum specjalnie dla Ciebie, nie mogłam sie oprzeć żeby nie napisać kilku słów o tym pięknym miejscu które tu prezentujesz. Architektura jest rzeczywiście najwyższych lotów,ale jakże łatwo jest zepsuć to wrażenie poprzez nieodpowiednie dobranie wystroju wnętrza. U Ciebie wszystko pasuje,wydaje sie jakby ten dom miał już kilka pokoleń użytkowników a teraz przechodzi tylko lekki lifting. Efekt jest oszałamiający!!! Każdego tygodnia(najczęsciej w niedzielę) zaglądam czy przypadkiem nie wrzuciłaś czegoś nowego nad czym będę wzdychać przez najbliższy czas. żyrandole kuchenne ze sztućców-kapitalne,nie wiem czy sama takich nie zrobię,sztukaterie-klasa,podłogi-majstersztyk i wiele innych elementów zapierających dech w piersiach. Jesteś osobą,która popycha innych do keatywności,do odkrywania własnych talentów i nie ograniczania się pomimo oferty rynkowej(albo ubogiej albo drogiej). Wyszukujesz cudeńka,ale nie nadymasz się co masz, chętnie dzielisz się doświadczeniami-jestem zachwycona!!!Tobą przede wszystkim i domem,który aranżujesz.Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Tak, YP napisała pięknie o Twoim domu, Kasiorku! to jest dom z duszą, klimatem, sercem..... Mój Boże, co my napiszemy, jak już "się urządzisz" i będziemy oglądać wnętrza w pełni zaaranżowane: z meblami, zasłonami? Skoro już teraz płyną same słowa zachwytu i uznania:) Chyba nam słów braknie:) Urządzaj, wykańczaj, stylizuj, PROSZĘ CIĘ, nie możemy się doczekać kolejnych zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 27.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ech pięknie się zrobiło.Jak w dobrej gazecie zagranicznej z wnętrzami. Podłoga cudna,prysznic fajnie.Jak dla mnie w każdym szczególe widac cięzkie pieniądze i nie da sie tego niestety osiągnąć przy ograniczonym budżecie.Nie napisałam tego jako zarzut:) Mnie tylko te wszystkie upiększenia od razu straszyłyby kurzem i wiecznym sprzątaniem. Obserwuję dalej co sie będzie pojawiało. To prawda, jak mawiał mój dziadek (proszę wybaczyc dosłowność): "szkłem dupy nie obetrzesz".... po prostu bez kasy sie nie da, i np panele nigdy nie będa parkietem, a meble BRW to takie same paździerze jak te za Gierka, tylko nieco design sie zmienił; ale bardzo często tez widzę, tu na forum i nie tylko domy urzadzone za ciężka kasę, a zupełnie bez polotu, nieciekawe, sztampowe, nudne, nowobogackie...... Kasiorek ma wizje i wie czego chce, a to juz chyba więcej niz połowa sukcesu. Gratuluję konsekwencji, a dom..... cóż, nie powiem nic odkrywczego: WSPANIAŁY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.01.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 YP witaj na forum i w moim wątku, miło mi się czyta takie posty Dużo serca faktycznie wkładam w urządzenie tego domu i czasem nawet się cieszę że tak wszystko rozciąga się w czasie mam więcej czasu na przemyślenia i niejedniokrotnie zmianę koncepcji Anjazzielonego, też już bym chciała pokazywać stylizować tylko co ja potem będę robić? przyjdzie mi zniknąć z forum no chyba że zajmę się innym domem i akselek dobrze prawisz, pieniądze są ważne ale pomysł na co je wydać ważniejszy. Tu na forum widziałam nie raz wydane masy pieniędzy z efektem takim sobie. ja się cieszę że wiele rzeczy będę miała wykonanych samodzielnie co uczyni wnętrza ponadczasowe , nie poddające się żadnym trendom i modom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cześć Kasiorku Zaglądam Do Ciebie czasami... Bardzo mi się podoba. Gratuluję pomysłów i realizacji i proszę o więcej relacji. Pozdrawiam cieplutko Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 28.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale postawiłam na dobrej jakości materiały wykończeniowe i elementy stałej zabudowy bo uważam że tu nie można oszczędzać, nie mam zamiaru za rok lub dwa coś wymieniać. A spokojnie mogę spać przez najbliższy rok na materacu Kasiorku, utwierdzasz mnie w przekonaniu, że moje wybory są na razie trafione. Podobnie jak Ty, wolę od razu zainwestować w porządną zabudowę, a resztę odłożyć, jeśli trzeba. A zazdroszczę Ci przede wszystkim jednego - umiejętności rysowania. Masz wspaniałe pomysły, które rewelacyjnie prezentujesz już na etapie koncepcji. Moim jedynym wyjściem jest nauczenie się obsługi jakiegoś komputerowego programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.01.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale postawiłam na dobrej jakości materiały wykończeniowe i elementy stałej zabudowy bo uważam że tu nie można oszczędzać, nie mam zamiaru za rok lub dwa coś wymieniać. A spokojnie mogę spać przez najbliższy rok na materacu Kasiorku, utwierdzasz mnie w przekonaniu, że moje wybory są na razie trafione. Podobnie jak Ty, wolę od razu zainwestować w porządną zabudowę, a resztę odłożyć, jeśli trzeba. A zazdroszczę Ci przede wszystkim jednego - umiejętności rysowania. Masz wspaniałe pomysły, które rewelacyjnie prezentujesz już na etapie koncepcji. Moim jedynym wyjściem jest nauczenie się obsługi jakiegoś komputerowego programu. DarcyNie wazne jak sie rysuje, ważne że masz co rysować. Programy komputerowe są dobre od strony technicznej. Wymiary, szybkie przestawienie ściany ale ograniczaja od strony koncepcyjnej. Rzadko są to progamy z nieograniczona biblioteką. I koncepcja w komputerze powstaje z tego co jest w programie a nie co "artysta mial na mysli " lepiej juz zamiast rysunków wykonac kolaż z wycietych z gazet elementów niż mocno okrojoną wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YP 28.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 YP witaj na forum i w moim wątku, miło mi się czyta takie posty Dużo serca faktycznie wkładam w urządzenie tego domu i czasem nawet się cieszę że tak wszystko rozciąga się w czasie mam więcej czasu na przemyślenia i niejedniokrotnie zmianę koncepcji Wiem o czy mówisz(piszesz) bo sama buduję się i urządzam od 7 lat:) To mnóstwo czasu i pomysłów,które na bieżąco można korygować. Ale ja widzę u Ciebie bardzo spójną koncepcje wnętrza,zmiany moga zachodzić jedynie w detalach(chyba?). Miałabym do Ciebie miliony pytań o pewne rozwiązania,ale jak na początek pobytu na forum chyba nie wypada? Z dużą ciekawością czekam na pokój córeczki. Widząc ogólny zarys(tapetę,meble,kolor ściany)jestem pewna że wyjdzie CUDO o jakim marzy każda mała(już nie taka mała)dziewczynka. A nie będzie to lukrowane pudełaczko z serii Barbii,tylko wnętrze z klasą dla młodej damy. Sama mam synka i jestem na etapie tworzenia jego królestwa,ale niestety muszę przyznać że oferta dla chłopców jest znacznie uboższa niż dla dziewczynek(mam na myśli meble). Jeśli coś jest to koniecznie niebieskie,zielone albo z samochodoami,zamkami itp Ja szukam czegoś neutralnego co nie zagłuszy fantazji dziecka,w bielach,beżach,szarościach. Jeśli to nie tajemnica to może odpowiesz skąd tapeta do pokoju córeczki? I przepiękne "graficzne"buźki na białym tle w kartonach,którymi bodaj zdobiłaś komodę?-namotałam??? pozdrawiam YP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.01.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Fototapetę w kwaity kupiłam na allegro a moje kochane buźki to tapeta Fornasetiego, ściagałam z wysp bo u nas chcieli 2X tyle [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.01.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kochani , stuknęło 25.000 wejść na komentarze . dziękuję bardzo http://img.interia.pl/biznes/nimg/0/e/SRODA_RANO_czas_szampana_3569126.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Gratuluję ! A która tapetę w kwiaty? Jakoś nie dopatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Graulacyje! Ja też szukalam i nijak nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.01.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Hallo, koleżanki nie tapeta w kwiaty a fototapetao tahttp://4.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/SbeaUcSxQMI/AAAAAAAAAao/vs1kPWBrmBE/s1600/8-510.jpgbyła o niej mowa na blogu , kiedy pokazywalam lampkę którą zrobiłam do Karolnki pokojuo takąhttp://1.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/SbeeddhybGI/AAAAAAAAAbI/0EGLVcopASo/s1600/L1a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 miauuu... jakie słodkie... obudziła się we mnie mała dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Acha! Słodkie, śliczne i wyrafinowane Lampka mnie zachwycilła absolutnie. Super! Kasiorku, z niecierpliwością czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts