Anjazzielonego 29.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 KASIORKU, piękna fototapeta - widziałam ją na allegro. Skoro mówisz, że jest przy tym porządna, odpowiednia jakościowo, no i tak ładna, jak na zdjęciu, to dobra rekomendacja:) Pokój będzie z pewnością piękny, z taką jak dla mnie angielską nutką, w klimacie " lekkiej nostalgii". Udało Ci się okleić nawet podstawę lampy tą fototapetą? Ty to normalnie czarodziejka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.01.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Lampka nie jest obklejona fototapetą ale użyłam motywy z niej Tu lampa w przybliżeniu http://4.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/SbeeXuLE9rI/AAAAAAAAAbA/lu7XS26ogG8/s400/L4a.jpg http://2.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/SbeeSE8YFxI/AAAAAAAAAa4/wYFwV8tJ4CY/s400/L3a.jpg http://2.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/SbeeLH7A_vI/AAAAAAAAAaw/_g0-TbHbNZI/s400/L2a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jezu !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.01.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jezu !!!!!!!! co się stało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 piekne kasiorku, po prostu piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasiorku boska lampa ale Ty się zmieniłaś - zastanawiałam się kto Twoją lampę opisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dzień dobry widzę nowe ładne zdjęcie w awatorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.01.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tak mnie ta pogoda dobija ,że poczułam ochotę na jakąś zmianę. Choć avatarka. Tylko mam problem z ostrością, nie potrafię dobrać wielkości karolci lampa też się spodobała i zarządała poprawek na fototapecie mam na niej dorobić elfy. Więc tylko czekam aż ją zamontują na ścianę i będę dorabiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dorabiaj, dorabiaj i wszystko nam tu pokazuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 29.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Śliczna lampa. Jesteś genialna Kasiorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A te elfy to skąd? Jakie cudne..... Gdzie się takie śliczności kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.01.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Elfy przywiozłam kiedyś z Londynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 29.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasiorku, kiedy widzę te cuda, które robisz własnoręcznie czuję, że decoupage będzie wkrótce moim nowym hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasiorku - lampa piękna! apropos decoupage to ja osobiście tego nie cierpię, poza rzeczami, które widziałam w Twoim wykonaniu...pamiętam do dziś czarno białe pisanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.01.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasiorku - lampa piękna! apropos decoupage to ja osobiście tego nie cierpię, poza rzeczami, które widziałam w Twoim wykonaniu...pamiętam do dziś czarno białe pisanki Doskonale Cię rozumiem Nie mówie teraz o rzeczach które są tworzone gdzieś w zaciszu domowym ale te które sa sprzedawane, jest mi czasem wstyd że też sie tym zajmuję. I wolę czasem powiedzieć że tworzę kolaże niż że robię decou, bo opinia o decou jaką zaczynam słyszeć do okola jest taka jak Twoja tandeta i bezguście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dokładnie...szkoda, bo jak widać możliwości ta technika daje olbrzymie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasiorku, lampa jest przecudna! Jestes moim wzorem..., nieosiagalnym.., ale zawsze. Tworz, tworz a my bedziemy podziwiac. Bo aż trudno uwierzyc, ze mozna tworzyc dziela, ze "mucha nie siada". Dlatego kiedys pisalam, że masz Boska ceche tworzenia w sobie. Bo w Jego tworczosci tez nic bym nie zmianala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.01.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kasiorku, ja tez dołączam do grupy zachwyconych Nie tylko lampą zresztą - ale pomysłem na cały dom (i wykonaniem !). Abażur jest ze sztucznych kwiatów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Parkiety pewnie, że bardzo ładne. Jakoś tak... zgrabnie uwspółcześniłaś wnętrze XVIII-wiecznego pałacyku i zabrałaś do swojego własnego pałacyku. A ja mam pytanie laika, jak coś, to może na PW - jak przeniosłaś motywy z fototapety na trzon lampy? Pięknie to wygląda, pisałas, że to nie jest decou... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.01.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 tak, tak, prosimy o malutki instruktaż, jak się wykonuje takie piękne rzeczy! Kasiorku, zechciej się z nami podzielić swoją tajemną wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts