Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

w stylu retro - komentarze

Recommended Posts

KASIORKU,

piękna fototapeta - widziałam ją na allegro.

Skoro mówisz, że jest przy tym porządna, odpowiednia jakościowo, no i tak ładna, jak na zdjęciu, to dobra rekomendacja:)

Pokój będzie z pewnością piękny, z taką jak dla mnie angielską nutką, w klimacie " lekkiej nostalgii".

Udało Ci się okleić nawet podstawę lampy tą fototapetą?

Ty to normalnie czarodziejka jesteś:)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lampka nie jest obklejona fototapetą :D ale użyłam motywy z niej

Tu lampa w przybliżeniu

http://4.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/SbeeXuLE9rI/AAAAAAAAAbA/lu7XS26ogG8/s400/L4a.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/SbeeSE8YFxI/AAAAAAAAAa4/wYFwV8tJ4CY/s400/L3a.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/SbeeLH7A_vI/AAAAAAAAAaw/_g0-TbHbNZI/s400/L2a.jpg

A tak mnie ta pogoda dobija ,że poczułam ochotę na jakąś zmianę. Choć avatarka. Tylko mam problem z ostrością, nie potrafię dobrać wielkości :D

karolci lampa też się spodobała i zarządała poprawek na fototapecie :D mam na niej dorobić elfy. Więc tylko czekam aż ją zamontują na ścianę i będę dorabiała :D :D

Kasiorku - lampa piękna!

apropos decoupage to ja osobiście tego nie cierpię, poza rzeczami, które widziałam w Twoim wykonaniu...pamiętam do dziś czarno białe pisanki :)

Doskonale Cię rozumiem :(

Nie mówie teraz o rzeczach które są tworzone gdzieś w zaciszu domowym ale te które sa sprzedawane, jest mi czasem wstyd że też sie tym zajmuję. I wolę czasem powiedzieć że tworzę kolaże niż że robię decou, bo opinia o decou jaką zaczynam słyszeć do okola jest taka jak Twoja :-?

tandeta i bezguście

Kasiorku, lampa jest przecudna!

Jestes moim wzorem..., nieosiagalnym.., ale zawsze. :D :wink:

Tworz, tworz a my bedziemy podziwiac. Bo aż trudno uwierzyc, ze mozna tworzyc dziela, ze "mucha nie siada".

Dlatego kiedys pisalam, że masz Boska ceche tworzenia w sobie. Bo w Jego tworczosci tez nic bym nie zmianala. :wink: :D

Parkiety pewnie, że bardzo ładne. :D

Jakoś tak... zgrabnie uwspółcześniłaś wnętrze XVIII-wiecznego pałacyku i zabrałaś do swojego własnego pałacyku. :wink:

A ja mam pytanie laika, jak coś, to może na PW - jak przeniosłaś motywy z fototapety na trzon lampy? Pięknie to wygląda, pisałas, że to nie jest decou... :roll: