Gosiek33 10.02.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kasiorku dopiero teraz zobaczyłam kolejną zmianę ach te oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.02.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Sądząc z ilości postów i sposobu wypowiedzi sądzę, że to "Pan Wykonawca" z którego usług zrezygnowałaś też mam takie wrażenie Mmagi dla twojej wiadomości ,świadoma jestem pewnych niedociągnięć, lecz do mojej ekipy absolutnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Spędziłam z nimi kilka godzin nad układaniem płytek i wiem jakie to było wyzwanie i mimo że dopatrzyłeś się uchybień ja z efektu jestem bardzo zadowolona a co do grzejników to jakbyś przeczytał dziennik od początku to byś się dowiedział że dom budował developer i raczej nie miałam wpływu na wygląd grzejników i jakby dalej się doczytał zostaną zakryte osłonami co już napisała Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.02.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kasiorku dopiero teraz zobaczyłam kolejną zmianę ach te oczy no ba... wiosna idzie ( w każdym razie na moim ulubionym forum ogrodniczym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kasiorku dopiero teraz zobaczyłam kolejną zmianę ach te oczy ło Matko ,ja tez dopiero zauważyłam ,cóż za piękny nowy image.No ,normalnie -zakochać się i umrzeć Kasiu ,co tam działasz na budowie?Już pewnie niedługo przeprowadzka?[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.02.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Co na budowie ? Zaczynam finiszować Jutro montują mi już wszystkie umywalki, krany itd. Wreszcie zobaczę swoją wannę która od czerwca stoi na magazynie. Wiem że dzis dopieszczaja poręcz przy schodach, w piątek ostatnie ich malowanie. Ja wykańczam się finansowo dokupując lampy moje nowe nabytki http://www.flo-store.com/data/gfx/pictures/large/5/8/585_1.jpg to do mojego pokoju http://www.fnak.pl/photo/product_big/d/2/5/1_d2526c3d0002.jpg lampa do pokoju Karolci Jestem na razie bez lamp do sypialni, dolnej łazienki i gabinetu. Zostanę przy żarówkach na kabelku tak nowocześnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Piękne są te żyrandole .Ten pierwszy to jest cały ze szkła- murano? Wykończeniówka idzie pełną parą , To bardzo cieszy ,jedynym mankamentem finiszu jest to ,że się finansowo wykańczamy .Do mnie tez jutro przychodzi wreszcie stolarz ze schodami i całą resztą .Pater mam praktycznie zrobiony ,(czyt.wymalowany ) a żaróweczki ,no cóż , będę musiała się tez zaprzyjaźnić z nimi na dłuższy czas!! Jedyny żyrandol ,który muszę mieć na cito to żyrandol do holu .Do jego założenia będzie potrzebne rusztowanie.Ale jakoś nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.02.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ha złudzenie otyczne , pierwszy żyrandol wykonany jest z matalu, jakby szkielet lampy. We Flo fajne obniżki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 10.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ha złudzenie otyczne , pierwszy żyrandol wykonany jest z matalu, jakby szkielet lampy. We Flo fajne obniżki były Kasiorek, tego pierwszego też namierzyłam do swojego salonu Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.02.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wykończeniówka zaskakuje chyba wszystkich finansowo. My mieliśmy teoretycznie wszystko zaplanowane ale rozłazi sie to wszystko jak ciasto drożdzowe. Co rusz wyskakują jakieś dodatkowe koszty. Chciałam mieć jak najwięcej wykończone przed wprowadzką ale niestety wiele rzeczy będzie musiało poczekać. Najbardziej szkoda mi ogrodu. sezon tuż tuż a na niego już zabrakło w budżecie. Może choć na trawę wystarczy Beauty ale ile radości jest w każdym kroczku do finiszu zobaczysz jak będziesz miała skończone schody jak pięknie się zrobi ( choć i tak cudnie jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.02.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ha złudzenie otyczne , pierwszy żyrandol wykonany jest z matalu, jakby szkielet lampy. We Flo fajne obniżki były Kasiorek, tego pierwszego też namierzyłam do swojego salonu Jest super! Jak tylko go zobaczyłam , wiedziałam że będzie mój, dobrze ,że wystarczyło mi cierpliwości aby na obniżke poczekć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 11.02.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witaj Kasiorku, czy mogłabyś mi powiedzieć jak się nazywa marmur, z którego zrobiony jest Twój portal kominkowy? zachwycona Twoim talentem pozdrawiam serdecznie - Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.02.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witaj Kasiorku, czy mogłabyś mi powiedzieć jak się nazywa marmur, z którego zrobiony jest Twój portal kominkowy? zachwycona Twoim talentem pozdrawiam serdecznie - Karolina proszę bardzo portal zrobiony jest z marmuru carrara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 11.02.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Kasiu , chciałam Cie jeszcze dopytać o Twoja cudną podłogę w salonie .Pisałaś ,ze była zaimpregnowana dwuskładnikowym olejem. Po jakim czasie Duch zalecił ponowne olejowanie?Ja się zastanawiam cały czas,czy nie zrobić matowego lakieru.Dzisiaj muszę ostatecznie podjąć decyzję i zamówić ,albo olej ,albo lakier. Pytałam znajomą ,która ma olejowane i ona twierdzi ,ze są one bardzo uciążliwe w utrzymaniu,a ponadto widać rysy od fotela itp. Sama nie wiem ,czy może ona miała źle ten olej położony?Ja nie mam czasu na to ,żeby co 3 mies biegać ze szmatą i olejować,ponoć nie można na nie wchodzić przez dzień bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nogi fotela to raczej należałoby podkleić filcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.02.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Beauty powiem ci że nawet nie wiem. Jakoś nie miałam okazji porozmawiać na temat konserwacji podłogi i tak muszę go poprosić o środki do mycia.ja bybrałam olej bo zależało mi na spatynowanej podlodze, będzie się ładniej "starzała" Wiem że raz na pół roku olejowanko sie powtarza ale to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmaggi 12.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Droga Pani Kasiu,Sądziłem że zależy Pani na wszystkich opiniach na temat Pani domu a nie tylko na tym aby wszyscy chwalili Pani projekt...Nie jestem "Panem Wykonawcą" z którego usług Pani zrezygnowała i faktycznie zalogowałem się tylko po to, aby podzielić się z Panią swoimi uwagami. Widzę że niepotrzebnie...Pani dom jest piękny, w podobnym stylu w jakim ja projęktuję wnętrza i dlatego uważam, że takie wnętrze, zasługuje na najlepsze wykonanie zaplanowanych prac. Dlatego zwróciłem Pani uwagę na pojedyńcze mankamenty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.02.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Drogi Mmaggi,dziękuję za zwrócenie uwagi, chętnie czytam wszytkie uwagi dotyczące tego projektu.I jak juz napisałam wczesniej świadoma jestem pewnych niedociągnięć. Płytki do ukladania były niezwykle trudne . Przy tak małych ich wymiarach należalo utrzymać piony i poziomy w dwóch równoległych pomieszczeniach. Jeśli do tego dodamy niezbyt proste ściany to jest to wyzwanie. Być może na zdjęciu pewne błędy sa bardziej widoczne, bo widać tylko fragment podłogi. Przy całości podłoga prezentuje się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 13.02.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Kasiorku masz przepiękny dom. GRATULUJĘ!!! Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Kasiorku, schody są cudne! Ta barierka Wszystko mi się bardzo podoba! Jesteś wierna temu, co wybrałaś. To będzie dom z duszą. Gratuluję!!!! I podziwiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts