Żelka 13.02.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Tez bylam. Wciaz ogladam i podziwiam. Nie pisze za kazdym razem, bo ile mozna wciaz pisac to samo. Trzymam kciuki za przeprowadzke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 13.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Dzięki Kasiorkowi, że zechciała się z nami podzielić zdjęciami! Wspaniale jest zajrzeć tutaj i popatrzeć na niebanalne, piękne wnętrza. Schody mnie zaczarowały: nie mogę oczu oderwać od ściany w karo. Cudnie...Proszę o jeszcze i jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 13.02.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Wszystko pięknie tylko ten nowy avatar taki niespokojny pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Wszystko pięknie tylko ten nowy avatar taki niespokojny pozdr adam czy te oczy mogą kłamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 14.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Te niżej non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 14.02.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Przepięknie, schody wspaniałe, łazienka rewelacja, cały domek będzie jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny. Z niecierpliwością będę dalej śledzić postępy z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.02.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Cieszę się, że schody sie podobają. Sama byłam ciekawa ostatecznego efektu bo niewiele widzi się całkiem białych schodów. Dzisiaj poczyniłam też pierwsze przygotowania do wiosny. Posiałam nasionka poziomek w mini szklarence. Ale miałyśmy z Karolinką zabawę. Ciekawe czy cos z tego wyrośnie Byle do wiosny ( a u nas sypie i sypie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Kasiu! Wyszło super! a umywalka - to moje niedoścignione marzenie .Bardzo chciałam taką mieć w górnej łazience ale....nie zmieściła się .Baaaaardzo gratuluję i życzę szybkiej przeprowadzki!!!! Acha jeszcze chciałam dodać ,,ze poręcz schodowa ----perfekcyjna Bylo to nielada wyzwanie dla wykonawcy.Zrobił to pierwszorzędnie ,a jaka będzie radocha przy zjeżdżaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 [ z dziennika budowy ] A więc znowu zajrzałam Kasiu do twojego dziennika i jak zwykle jestem pod wrażeniem Schody wyszły przepięknie. Konserwatywnie trzymasz sie załozonego planu a za to czapki z głów!Mnie ciagle korcą zmiany. Wczoraj kupiłam piekny duzy świecznik z kamieniami w czarnym kolorze i nie mogaę się na niego napatrzeć więc juz sobie wyobrazam twój zachwyt nowymi elementami które powoli pojawiają się w twoim pięknym stylowym domu Kochana,pozdrawiam cie serdecznie i czekam na kolejne fotografie. Acha, zapomniałam Cię zapytać w jaki sposób wykończyli ci schody że maja takie fantastyczne "gzymsy"? Bardzo mi sie podobają...buzia:) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik111533.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Edziu, ale z dziennika nie zniknelo? Ale pieknie sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.02.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Edziu, ale z dziennika nie zniknelo? Ale pieknie sie robi Jak nie zniknęło, jak zniknęło To się nie robi automatem... http://forum.muratordom.pl/w-stylu-retro,t153220.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ... witanko ponowne dziś raz jeszcze przejrzałam Twój dziennik... i zatrzymałam się na tym A i mój rzygacz prezentuje sie bardzo zimowo http://images37.fotosik.pl/241/56aced60f0bb39de.jpg już widze go za rok kiedy dodatkowo dojdzie zielony bluszcz i kule bukszpanowe http://images48.fotosik.pl/246/e24028e8f0f45caemed.jpg i mam pytanie to działa w zamknietym obiegu wody? czy coś podpinałaś.... bo koźlarz to fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.02.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Obieg jest zamkniety i mam nadzieję, że działa bo akurat jak panowie skończyli go montować zasyało, zamroziło i na sprawdzenie muszę poczekać do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ... dzięki za odpowiedż... zamknięty obieg wody bardzo ułatwia życie... a wiosną planujesz się zabrać za ogród? widziałam na planie rosarium... i ścieżki wyłożone.. kamieniem? dużą macie działeczkę... bo nasza nie dość, ze nie duża to jeszcze trójkątna to tak by było nam łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.02.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Działeczka w sam raz. Całość 600 m2. W sam raz żeby zrobić ale sie nie narobić Tak planuję rozpoczęcie robót na wiosne ale juz wiem że nie zrobimy wszystkiego co zaplanowaliśmy. na 100 % trawniki ale ze wzg finansowych wstrzymamy się chyba z drzewami i żywopłotami bo chcieliśmy juz wyrosniete a to niestety sporo kosztuje. Będą trejaże i pergole, , chcę obsadzić płot do okoła bluszczem i winoroslą. na to tez finanse musza sie znaleźć No i byliny.Ale zaczekam do wiosny i wtedy sie zobaczy co da sie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Działeczka w sam raz. Całość 600 m2. W sam raz żeby zrobić ale sie nie narobić Tak planuję rozpoczęcie robót na wiosne ale juz wiem że nie zrobimy wszystkiego co zaplanowaliśmy. na 100 % trawniki ale ze wzg finansowych wstrzymamy się chyba z drzewami i żywopłotami bo chcieliśmy juz wyrosniete a to niestety sporo kosztuje. Będą trejaże i pergole, , chcę obsadzić płot do okoła bluszczem i winoroslą. na to tez finanse musza sie znaleźć No i byliny.Ale zaczekam do wiosny i wtedy sie zobaczy co da sie zrobić ... ja tez tak mam chciałam duże rośliny by od razu jakoś móc się cieszyć efektem niestety nie mam cierpliwości na czekanie aż wyrośnie... zwłaszcza, że widze, że działki mamy niemal identyczne metrażem. Mnie się marzy ogród baaadzo kolorowy, ale taki samowystarczalny, niezbyt wymagający... chciałabym w nim móc wypoczywać i go pielęgnować... a nie odwrotnie dlatego puszczam się w iglaki, azalie i rh... dużo mi pomaga Elfir... bo jednak z wiedzą ogrodniczą u mnie jest znacznie gorzej niż z budowlaną zapraszam... może kiedyś znajdziesz momencik http://forum.muratordom.pl/jak-ciekawie-zagospodarowac-malenka-dzialke-szukam-porad,t178921.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 17.02.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Pieknie wyszły te schody, taka wstega, albo jak lok dziewczynki z dziewiętnastego wieku (loki tzw anglezy). A te tralki czy jak sie to tam zwie są lekkie i wbrem moim obawom pasuja do całości super. Moze te tralki co ja widziałam, to była inna bajka.Rewelacja ! Kasia, ty nie rób nam tych obiecanych przestojów, bo czym my sobie będziemy psychikę leczyć jak u Ciebie nic nie bedzie sie pojawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 18.02.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kasiorku ja jeszcze chciałabym zawrócić Tobie głowę i zapytać o to zdjęcie pod prysznicem: czy to jest nadruk na szkle, czy tapeta przykryta szkłem? Proszę, podziel się tajnikami wykonania takiego cuda.... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.02.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 nadruk na szkle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kasiu, strasznie dawno nic nie pisałam u Ciebie a tu kuchnia prześliczna, a te schody to na prawdę dobra robota Strasznie mi się spodobał żyrandol do pokoju córci, możesz zdradzić gdzie można taki kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts