Kasiorek 28.03.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Uff, pierwsza nocka za nami. Pierwszy przełom nastąpił o 24 w nocy kiedy Tosia nagle ożywiona zaczęła gonić Sisi zapewne w poszukiwaniu cyca z mlekiem. Przerażona Sisi nie wiedziała o co chodzi. I tak jej zostało. Chodzi przy ścianach, chowa się nie chce sie z nami bawić W nocy kiedy widziałam jak bardzo mała jest głodna i nie radziła sobie z kuleczkami dałam jej troszke puszki dla juniorków. Wcinała aż miło uff do tego troszke wody ze strzykawki bo z miseczki nie potrafi. W nocy oczywiście piszczała ale była z karolcią w pokoju więc córa miała pierwsza nieprzespaną nockę z powodu dziecka Od rana szaleństwo malutka biega po całym pokoju, zaczepia nas i chce sie bawić. Czyli jest ok teraz musimy przekanać Sisi że mała nie jest dla niej zagrożeniem i nadal ja bardzo kochamy. Problemy prawie jak z dziecmi A ja dziekuje za wszystkie madre rady, wiedziałam że mogę na Was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 też zaglądam i ciekawa jestem Malutkiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Dobre wieści - nie jest tak źle . Nie dawaj puszeczek, bo nie będzie jadła suchej karmy. Na początek dobrze, bo zjadła pierwszy posiłek, ale teraz spróbuj z tą Eukanubą, lekko namoczoną. Powoli się nauczy. Niedobrze, że nie umie pić wody z miseczki. Będziecie musieli ją tego nauczyć małymi kroczkami. I uważajcie z zamykaniem drzwi. Jak mała się oswoi z nowym domkiem, to zacznie chodzić za domownikami krok w krok i trzeba mieć wówczas oczy dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 hoho! pisałam razem z Kasiorkiem cieszę się, że sytuacja ładnie się rozwija! Teraz już będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.03.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Nowe wieści mała rozrabia, porwała już skarpetki Karoli, odkryła gdzie stoi miska Sisi i podkrada jej jedzenie Sisi jak nigdy ładuje sie na nasze kolana. Normalnie czuję się jakby to małe dziecko zawitało w nasze progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kasiu mam pytanie do Ciebie dot.mojego salonu .Z jakim kolorem wejść ,żeby go trochę ożywić? .Myślałam o bakłażanie ,ale nie mogę znaleźć odpowiedniego materiału.Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kasiorku, jak miło czytać takie wieści Teraz musisz utulać Sisi by przekonała się do małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kasiorku, wspaniałe wieści Przytulaski dla obu suń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.03.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Utulam i wycałuję Gosiu, mam jeszcze pytanko natury technicznej czy Twoje pieski maja osobne miseczki na wode i jedzonko, czyli sztuk 4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Utulam i wycałuję Gosiu, mam jeszcze pytanko natury technicznej czy Twoje pieski maja osobne miseczki na wode i jedzonko, czyli sztuk 4 ? Do wody wspólna miska, częściej trzeba ją myć i uzupełniać, ale jedzenia każda w swojej dostaje i pierwszą miskę koniecznie stawiaj Sisi, niech wie kto tu rządzi, dopiero za moment dawaj maleńkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 29.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kasiorek, oglądam Twoje wnętrza i zazdroszczę super wykonawców. Wszystko jest tak dokładnie i starannie wykończone, że wygląda niemal jak grafika komputerowa! To ekipa z jednej firmy czy każdy pan wyszukany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kasiu, ależ piękne płytki masz w dolnej łazience!!!! Czy zamieścisz dodatkowe zdjęcia, by można się było z bliska przyjrzeć tym cudom? Poproszę bardzo o nazwę - jeśli już nie podawałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 o rany, jakie cunościiiii.... mam na myśli Tosię - słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.03.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kasiu - ta sypialniana tapeta to czysta perwersja tyl ócz (oczu)wpatrzonych w ..... łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 to samo pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kasiorku jak tam dzisiaj kontakty damsko - dziecięce . Czy Sisi nadal przestraszona czy już poznała maleńtasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.03.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 No niestety nie ma poprawy w ich stosunkach. Sisi przestraszona, omija ją szerokim łukiem, pojęcia nia mam jak z nimi postepować. Czy na siłę je zbliżać do siebie na zasadzie ja trzymam jedna , mąż drugą i niech sie obwąchują. Sisi zawsze była aspołeczna i nie chciała sie bawic z innymi pieskami. Myslałam że to sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.03.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kasiu - ta sypialniana tapeta to czysta perwersja tyl ócz (oczu)wpatrzonych w ..... łóżko Perwersja, dobrze ze ja na nie patrzeć nie będę leżąc w łóżku tylko one na mnie hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.03.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kasiu, ależ piękne płytki masz w dolnej łazience!!!! Czy zamieścisz dodatkowe zdjęcia, by można się było z bliska przyjrzeć tym cudom? Poproszę bardzo o nazwę - jeśli już nie podawałaś. A to płytki i mozaika z V&B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.03.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kasiorek, oglądam Twoje wnętrza i zazdroszczę super wykonawców. Wszystko jest tak dokładnie i starannie wykończone, że wygląda niemal jak grafika komputerowa! To ekipa z jednej firmy czy każdy pan wyszukany? Ale ile mnie to kosztowało nerwów i wytrwałości ze strony ekipy. Ze mna niełatwo. Mówiłam nie jest źle ale uładamy od nowa ( np płytki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts