akselek 19.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 a super perspektywa w tej łazence. Gdyby podłoga na fototapecie nie miała tych kratek, to naprawde można by sie spokojnie "nabrać" Nie mniej jednak efekt elektryzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.04.2010 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Cieszę się że, wam się podoba Efekt na żywo jest lepszy. Jak sama podchodziłam do łazienki to miałam wrażenie że ktoś toaletę w korytarzu postawił hi, hi Efekt będzie jeszcze spotęgowany kiedy na ściance z umywalką pojawi się lustro od podłogi po sufit a o lampach ( już w sobotę:wiggle:) nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Kasiu -widać na 100 km ,że ogromnie Cie cieszy urządzanie domku ....jesteś zapewne cała w skowronkach i unosisz sie pół metra nad ziemią ściskam mocniście i czekam na dalsze fotki z wypiekami na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.04.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Kasiorku jestem pod ogromnym wrażeniem widoku Twojej łazienki - ale robisz psikusa mózgowi - on chyba musi sie uczyć by nie wejść w te zaułki Z innej beczki jak Sisi i maleńka ? dogadały się już choć troszkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.04.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Psikusa zrobiłam mojej mamie, mieszka 350 km od nas i tylko raz widziała dom jak był jeszcze surowy. teraz pokazuje jej zdjecia ostatnie na aparacie i wmówiłam jej że mamy wyjście z łazienki na patio Sisi niestety jeszcze nie polubiła Tosi, stała sie harda, strasznie spoważniała, już nie ma mowy o rzucaniu zabawek, przechadza sie tylko po mieszkaniu i śpi i broni swojego terytorium np naszego łóżka, warczy i szczeka na małą. Ale ta sobie nic z tego nie robi i poluje na Sisi, nagle wskakuje na nią, wiesza sie na jej ogonie a jak Sisi zawarczy lub zaszczeka ta robi to samo. Ja nie ingeruję, muszą się w końcu dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.04.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Dobra metoda Kasiorku, muszą się dogadać aczkolwiek miej oko na Sisi, by ustawiła małą jak należy lecz by granicy nie przekroczyła Mieliście się przeprowadzić na święta, ale wynika z tego że jeszcze nie mieszkacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.04.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Kasiu -widać na 100 km ,że ogromnie Cie cieszy urządzanie domku ....jesteś zapewne cała w skowronkach i unosisz sie pół metra nad ziemią ściskam mocniście i czekam na dalsze fotki z wypiekami na twarzy Ewciu, można by powiedzieć że lewituję z radości. Był okres zmęczenia i zniechęcenia ale wystarczyło kilka wizyt kiedy jest tak przyjemnie na świecie i juz mi humor sie poprawił. Nie mam juz żadnych robotników , żadnych wielkich robót, dopieszczamy tylko kątki. No i pomalutku zabieramy sie za ogród. Z powodu cięć finansowych składać sie będzie głównie z winobluszcza i clametisów ( zakupiłam 12 odmian) i na dodatek takie cudo http://foto0.m.onet.pl/_m/2122e8c02bd9317395aa519d9563c300,10,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/dbf2b0d12a6ba85306bafd89b34f9d47,10,19,0.jpg Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.04.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 ło matko i córko:eek: toż to jajka wielkanocne z liśćmi !!!!! co to takiego ???? to sie mocno rozrasta ? zdradź nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.04.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 cytuję "Ampelopsis glandulosa 'Elegans'winnik zmiennyJest to oryginalne pnącze pochodzące z Japonii, Chin i Rosji. Dzięki swym niezwykłym owocom przypominającym porcelanowe paciorki zyskało nazwę porcelanowe pnącze (porcelain vine). Nakrapiane owoce zmieniają swą barwę podczas dojrzewania. Początkowo są biało- niebieskie, później purpurowe, następnie turkusowe.Owoce dojrzewają na przełomie września i października i utrzymują się długo na roślinie, aż do grudnia, czyniąc ją niezwykle dekoracyjną.W ogrodzie najlepiej rośnie na stanowiskach słonecznych i półcienistych. Najlepiej posadzić go w miejscach widocznych, zwłaszcza podczas jesiennego dojrzewania owoców. Dorasta do 2 metrów. Można z powodzeniem uprawiać go w dużych donicach na balkonach i tarasach. Bardzo oryginalne i dekoracyjne są również liście. Są one lekko zdeformowane, klapowane i poskręcane, barwy biało -różowo-zielonkawej. koniec cytatuJa swoje chce posadzić przy płocie w takim zakątku dla Karolci, gdzie będzie trawniczek z kwiatami, gdzie będzie mogła sie spokojnie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 20.04.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Nie no ja oficjalnie oglaszam ze wnetrzarka to ze mnie zadna jak widze ten Twoj dom... ... po prostu szczeke zbieram z podlogi. Do niczego, ale doslownie niczego sie przyczepic nie moge, wszystkim sie zachwycam, a najbardziej oryginalnoscia i dokladnoscia detali i odwaga w zastosowanych fakturach. Laury na glowe Ci klade i pytam kiedy sie ubiegasz o artykuly w gazetach? Ale powaznie mowie. A jak chcesz to moge sprobowac wkrecic Cie do World of Interiors (mieszkalam kiedys u jednej z zalozycielek, nie wiem czy jeszcze ma wtyki ale byc moze tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Kasiorek sie obroni i bez Świata Wnętrz. Jest po królewsku! Łazienka jest ........no cudna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.04.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dziękuję Kasiu , ale taka publikacja to zawsze miłe ukoronowanie wysiłku twórczego natienko będę to miała na uwadze jak się wykończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 22.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 właśnie obejrzałam kolejną odsłonę łazienki i jest piękną ja też wymarzyłam sobie w łazience fototapetę dającą głębię, a na chwilę obecną mam cudną ławeczkę a w tle jeden z mostów w NY, ale Twoja jest równie piękna i tak idealnie się komponuje no nic idę się doprowadzić do porządku bo się obśliniłam oglądając ponownie Twoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.04.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Kasiu -codziennie biegam do Ciebie ,żeby zachwycac sie i oczy nacieszyć Twoimi pomysłami ...i znów mi dech zaparło w piersiach Piekne te lampy ( ta salonowa robi wrażenie !!! ) a ten fotel to obrotowy czy bujany ? i co za kształt ??? gdzieś Ty takie formy wypatrzyła ? (dzielna byłaś z tym czekaniem ) Czekam na dalsze odsłony .....:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.04.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ...i znów mi dech zaparło w piersiach ... oby nie za długo zapierało, bo to może być niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ja tam komentować nie będę... bo słów mi brak ale Tosinek cudo a jak ona czuje się w tak ogromnych przestrzeniach... i to bez dywanów a Sisi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 26.04.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 dziękuje bardzo za miłe słowa A Tosinek rozrabia , mam wrażenie że to pies z ADHD wszędzie jej pełno, wszystkich gryzie, a Sisi chyba jej sie podporządkuję bo już teraz Tosia odgania ją od zabawek i wyjada jedzenie. A Sisi jak to cielatko sie zgadza, choć czasem warknie lub pogoni małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.04.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Kasiorek, dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika, ale zaglądać musze, wiec.., jestem..... Zachwycona..., jak wszyscy.... Ty sie po prostu bawisz przestrzenia! A efekty są Boskie! Ty Nieziemska Istoto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 PIĘKNIE KASIU U CIEBIE!!!! Te żyrandole w hollu wyglądają niesamowicie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czyli ustalają się hierarchie hi, hi U mnie też młodsza rządzi ... na szczęście nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts