Kasiorek 01.07.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Chyba jednak wolę urzadzać domy przynajmniej od razu widać efekty. W ogrodzie jeszcze wielle brakuje. I nawet ciężko zdjęcia zrobić żeby pustej ziemi nie pokazać. Jako niedoświadczona ogrodniczka zakupiłam pełno bylin ale w formie kłaczy bądź cebul, posadziłam je oczywiście o co najmniej miesiac za późno i teraz mam efekty wschodzacych liliputków, kiedy w ogrodniczych można kupić pięknie kwitnące rośliny buu Po weekendzie kolejna porcja zdjęć A tymczasem ciężko pracuje nad a) tablicą magnetyczną do kuchni b) schodkiem do kuchni c) parawanikiem pod schody, dla oddzielenia psiowego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kasiu, Pięknie...... Szarość, biel, w połączeniu ze srebrzystością świeczników i ram - marzenie…. Przepiękny konik na biegunach, gdzie udało Ci się dostać tak dużego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.07.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 KOnik to prezent o mojej córki , zakochałam się w nim w Almi Decor ... i zobaczyłam go pod choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.07.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mądra ta Twoja córeczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.07.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mądra ta Twoja córeczka:) narawdę łezka sie mi zakręciła bo konik kosztował naprawdę sporo a Karolinka wyciągnęła na niego wszystkie swoje oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Piękny salon Kasiu ! Z niecierpliwością czekam na dalszą porcję zdjęć:)Zeby chociaż samym oglądaniem człowiek mógłby się zarazić wyczuciem smaku,to bym siedziała w Twoim dzienniku od rana do zmroku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kasiu -przede wszystkim chociaż spóźnione ale ...NAJPIĘKNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE.....NIECH SIĘ SPEŁNIAJĄ TE NAJSKRYTSZE I TE NAJMNIEJ OCZEKIWANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 i oczywiście przyjmij GRATULACJE z okazji wprowadzki do domku ...........NIECH ZAMIESZKAJA Z WAMI DOBRE SKRZATY ,MIŁOŚC I RADOŚĆ a będziecie szczęsliwi po wsze czasy ps.... kibicuję Ci nadal i podglądam z wypiekami .Przyłączam sie do prośby o wiecej ogródka ....nawet jak nie jest doskonały -bedzie za kilka lat fajnym porównaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.07.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ewciu serdecznie dziękuję za zyczenia urodzinowe, a z przeprowadzką to jeszcze do końca się nie przeprowadziliśmy Po malutku przewozimy poszczególne meble. jakoś ciężko nam to idzie. Nie mogę sie zebrać żeby wszystko z półek wywalić do kartonów Ale przed nami pierwsza nocka w domu. Jedziemy teraz juz na cały weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 01.07.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Witam Kasiorku, często tu zaglądam, rzadko piszę... cudny i klimatyczny salon! Czy dobrze widzę, ze scian kominkowa z lustrem tworzy razem ze ścianą nośną - ścianą pokoju rodzaj wnęki? Mam bardzo podobne rozwiązanie u siebie i wszyscy mówią, ze niepotrzebnie, a jak dla mnie efekt jest taki, ze bryła kominka nie jest taka masywna, czy tobie tez o taki efekt chodziło? Czy masz zamiar jakoś zagosopodarowac te wnęki? Bo rozumiem, ze są z obu stron kominka, o ile są ? I jeszcze kanapa, cudna, czy może zdradzić skąd i za ile? pozdrawiam ze stolicy (Wielkopolski)! Edytowane 1 Lipca 2010 przez aniaitomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.07.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Brawa dla Karolinki juz sam stolik i fotel zapowiadali coś specjalnego ...i jest specjalnie .......... antracyt ...srebro ...lampiony w tle ..i kwiaty ...szkło ...połączone tak jakby od niechcenia ...ślicznie (ps. mam pół stołu serwetek lakier klej i ..pierwsze próby jutro ...oczywiście decoupage mi sie marzy ..trzymaj kciuki:) ) zgadzam się co do planszy ...praktykuje od miesiąca (zabrałam mojemu modelarzowi drukuje ..przypinam ..zmieniam ..i są efekty np babcina komódka - toaletka z wiatrołapu jednak zostaje hebanowa z tycimi złotymi przecierkami ....to działa .) Edytowane 1 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.07.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 i nie moge się doczekać ....tablicy magnetycznej ....schodka ....parawanika ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.07.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 aniaitomek ściana kominkowa ma tylko 10 cm zapasy, więc wneki glebokiej nie ma. Ja nie chciałam tam robić żadnych półek, po prostu nic nie będzie. Jedynie po dwóch stronach kominka będa wisiały zdjęcia. Sofa była robiona na zamówienie, firma zgodzila sie ze wzg na to że jestem projektantem konstancjo prawda jak przyjemna jest praca projektanta, już samo robienie zestawień jest dla mnie fascynujące Tablica będzie do pokazania już po weekendzie ( razem z magnesami ma sie rozumieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.07.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Taadammm... Ogłaszam wszem i wobec że 10.07 nastąpi nieodwołalnie przeprowadzka. Firma przeprowadzkowa już umówiona i od poniedzialku znikam w kartonach a potem... to zniknę chyba z Muratora, internetu tam jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Kasiorku gratuluję przeprowadzki i też nie mam internetu, mam za to Iplusa i czasem działa lepiej czasem gorzej ale nie jestem zupełnie odcięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.07.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) sezon przeprowadzek ...cieszy ... tylko te zniknięcia ...Karola ...Lutajka ...i jeszcze ty Kasiorku ... wierze, że coś wymyślisz ..ja działam na IPlusie ... a projektowanie jest super ...... i to na tablicy ....i w programie stawiam małe kroczki Picture Publisher ....i prostym PhotoScape ....troche mnie uczą małż i córka ...troche metoda prób i błędów Edytowane 2 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.07.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Gratuluję przeprowadzki!Zyczę samych tylko radości w twoim Magicznym domku!! Kasiorku może podpowiesz mi w jakim kolorze zrobic zabudowę telewizyjna i w jakim kształcie Ty byś ją widziała.Najpierw myślałam o kolorze taupe ,ale teraz tak sobie myślę ,ze potrzebny bylby jakis mocniejszy akcent,bo w właściwie ściany mam też w podobnym kolorze i będzie nudno i mdło.Zaświtało mi ostatnio ,aby był to kolor czarny z delikatnymi przetarciami brązowymi na krawędziach.Co o tym sadzisz?Do wtorku muszę się zdecydowac .Mam się spotkac z projektantem i jakąś koncepcję juz muszę mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.07.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Beauty czarna bedzie ok, ale już bez przetarć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.07.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Zapraszam do dziennika po kolejna porcję zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Zapraszam do dziennika po kolejna porcję zdjęc Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts