jamles 05.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Bajka Bardzo fajna bajka PS. boczne pędy z pomidora są do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.07.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Bajka do kwadratu!! I jeszcze masz własnego pomidora.....:)Jak tu nie zazdraszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 05.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ciesze się razem z toba ..pamietam jaka radość czułam pierwszej nocy w domku Kasiu bądź szczęśliwa w swoim azylu ... otoczona pięknem ... i kochającymi się ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 05.07.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 (edytowane) a teraz do rzeczy ...sztukaterie były piękne .....ale podświetlane sztukaterie ....to wyższy wymiar piękna ogród robi wrażenie .........pamiętajmy że to debiutant ......ostróżki i lawenda wydająsię być dla siebie stworzone wyważony w każdym detalu i pełen smaku domek ps. polecam hosty ......są małe i gigantyczne w tak bogatej gamie kolorystycznej że same w kępach wymieszane dają efekt (i kochają je slimaki niestety ....zatem zakopane w ostrym żwirku ).........i żurawka .....wiele odmian wiele barw ....... Edytowane 6 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 06.07.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Oooo no prosze to juz nocka za Wami no wspaniale Ja sie nie moge doczekac lazienki w pelnej okazalosci no i lampa wlasnego projektu wyszla wybornie A z tym ogrodem to podziwiam - chyba nie bylabym w stanie... bedzie ogrodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.07.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Taaa ogrodnik, własnie szukam ogrodniczek i słomkowego kapelusza z kwaitkiem a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 06.07.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Kasiu pięknie....Całość robi zniewalające wrażenie .... Bardzo mi się podoba...Muszę się pochwalić dzięki tobie trafiłam do firmy Chronos... Nawet co nie co zamówiłam:)Super że cię tu spotkałam...Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 06.07.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 po prostu cudownie !!! zarówno wnętrze jak i zajawki ogrodu są cudowne aż by się chciało wprosić chociaż na 1 kawę co tu dużo mówić Kasia ma to coś w sobie dzięki czemu wszystko tak pięknie wygląda.... patrzę i uczę się i liczę że mój domek chociaż w połowie będzie tak piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 07.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Sama bedziesz to wszystko obrabiac?? No to czapki z glow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Sama bedziesz to wszystko obrabiac?? toż to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.07.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Nie jest tak źle najwazniejsze że roslinki same sie podlewają, chwasty pilnowane aż tak sie nie rozrastają. I jak wspomniał jamles to sama przyjemność a jaka satysfakcja. Niestety sporo rzeczy odłożłam na zamieszkanie i np zagonki ziołowe i warzywne leżą odłogiem puste. Ale jak już zamieszkam wiecej czasu mieć bede. Tylko niestety rabaty już chyba nie powstaną bo za późno na nie. No chyba że jakaś szkółka ma np porzeczki i agrest i borówke i malinki w doniczkach, wykopywane teraz się nie przyjmą i cala nadzieja w jesieni. Z ziołami też sie spóźniłam, jeszcze niedawno widziałam pełno w szkółkach a teraz pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.07.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Pięknie, Kasia, czarodziejsko! z ziołami też łączę się w bólu - ja ocknęłam się, że nie kupiłam bazylii ani rozmarynu, w czerwcu, gdy już NIC nie było w szkółkach!Jeszcze możesz ratować się kupując zioła w doniczkach i przesadzając do ogrodu. Zawsze to lepsze, niż całe lato bez ziół..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.07.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 mam dość, siedzę od wczoraj w kartonach, dzis poległam w Karolci pokoju, jak ja mam kurna wiedzieć czy ten brokatowy aniolek to ma zostać albo ten konik z obgryzionym uchem... poddaję się tak to jest jak sie pakuje czyjeś skarby. Az strach mnie bierze kiedy sie wezmę za swoje przydasie. macie może jakieś sprawdzone sposoby na selekcję, nie chcę pakować wszystkiego bo wtedy już na 100 % niepotrzebnych gratów nie wyrzucę... a ta stara koszulka to się może przydać, ma taki miły material, może na coś przerobię... ratunku:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.07.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 chcialabym pomoc ale ja z tych ''chomikowatych'' i bym ci powiedziala bierz wszystko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.07.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja jestem nie lepsza....Mam mnóstwo materiałów, tkanin, bo " coś się z tego uszyje, tu taki ładny wzór, tu super kolor, tu faktura". Kasia, patrz CHŁODNYM okiem, bez emocji, bez sentymentów, i wyrzucaj, co naprawdę zbędne.Ciężka to robota, oj ciężka....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.07.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 jeżeli "coś" przez ostatni rok nie było ci potrzebne ..........to nie będzie tak zrobiłam przy przeprowadzce ...choć kiedyś znalazłam zbunkrowany garnitur małża .........zeeeee studniówki .....zgroza siły życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 mam dość ... ratunku:cry: wizardus ma bardzo pojemny WDT, a ten konik to może do przedszkola w Orliskach ile ja niepotrzebnych rzeczy przeprowadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Piękny wieczó w ogrodzie Kasiu, czy te domy na Twoim osiedlu wszystkie są takie same/ b.podobne, czy mi się wydaje? Pomidor niesamowity Pamiętaj, aby zrobić oprysk p/zarazie ziemniaczanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.07.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Moniu wszystkie domy na naszym osiedlu są w tym samym stylu architektonicznym. Różnia sie jedynie wielkościa i odcieniem elewacji, mieliśmy 4 do wyboru ale praktycznie są bardzo do siebie podobne. To ta spójnośc nas przekonala do tego osiedla.Daje to bardzo fajne wrażenie, takie uporządkowane i mam pewność że sąsiad nie wyskoczy z jakąś niespodzianką budowlaną Za to wszyscy sie starają aby mieć najpiekniejszy ogród i przedogródek, jak również dekoracyjne oświetlenie. Niesamowite wrażenie osiedle robi wieczorem. Na pomidorka chuchać bedę i dmuchać wszak to mój pierwszy okaz jamles na szczęście zbedne rzeczy mam gdzie oddać po karolinie zabawki i ubranka zawsze wędrują do potrzebujących, mamy taką znajomą rodzinkę Nie macie pojęcia ile przydasi może człowiek nagromadzić przez kilka lat. ja jestem zalamana. Kartonów zapakowanych przybywa a z półek i zakamarków nic nie ubywa, ktoś mi coś podrzuca ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ciekawy widok - tyle takich samych, ale pięknych domów Do tej pory zabudowy deweloperskie na osiedlach widziałam raczej mało ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts