Kasiorek 27.08.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Hej, hej, witajcie Wracam wreszcie do świata żywych internetowych, mam cały ogrom dzienników do czytania i oglądania. Mam nadzieję że ktoś jeszcze o mnie pamieta i wpadnie też w moje progi. Zapraszam do dziennika, kilka nowych tam wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 27.08.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Hej Kasiu... Miło że już jesteś.... Twój ogród rozrasta się w zawrotnym tempie. Pięknie wygląda zakątek z ziołami... Jaką masz olbrzymią jukę Cieszę się że jesteś zadowolona tylko pozazdrościć.... Ciekawe jak tam centrum ogrodu czy już umieściłaś lustro przy fontannie.... Nacieszyłam oczy teraz idę popracować... Mam jeszcze jedno pytanko? Co to za płyty na ścieżkach w twoim ogrodzie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 27.08.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 zioła potrafią swiat napełnić smakiem ...no a lawenda jest - mi przynajmniej - do życia potrzebna jak tlen ...bazylia zresztą też.. juka i ratanowy wylegiwacz na tle domku wygladają jak obietnica lata ...a nowe roslinki ...zazdraszczam ...pozytywnie te małe to tawułki? ... ...ale ja pamietam miał być schodek i tablica magnetyczna ...i nie ma ... czekam a w oczekiwaniu to swoją macham na starej stolnicy ...zdobyta z narażeniem życia ... cieszę się Kasiu, że wróciłaś ...cieszę się bezinteresownie ale zapytam interesownie ...zrobiłam tacę ...byłam zadowolona (no może nie z proporcji elementów składowych ..za szybko i braki w konsekwencji) ale jak na drugi twór decou wybaczyłam to sobie ...i diabeł mnie podkusił na lakier 70 fluggera (który dał ładny efekt) położyłam poliuretan i Audrey żółć zalała ...mnie też ...lakier był 3v3 ...do parkietów ...czy jest nie żółknący poliuretan ...???... pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 27.08.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witaj Kasiorku! Choć jestem na tym forum od niedawna, muszę się przyznać, że trafiłam tu dzięki tobie. Szukałam czegoś w sieci i natrafiłam na twoje dzienniki budowy. Pięknie się urządzasz! Jestem zachwycona! Postanowiłam napisać, po tym jak zobaczyłam pokój twojej córki. Nie uważasz, że jest tam trochę za pusto? Brakuje czegoś przytulnego, czegoś wygodnego...brakuje fajnych poduszek Pozwoliłam zrobić sobie wizualkę, jak fajnie może być z całą masą różnokolorowych poduszek na takim łóżku. Oczywiście wszystkie nawiązują kolorystycznie do reszty pokoju: <a href=http://farm5.static.flickr.com/4073/4932100325_fbc9d02f97.jpg' alt='4932100325_fbc9d02f97.jpg'> Pozdrawiam serdecznie, a twoje dzienniki zapiszę sobie do Ulubionych, żeby dalej z zapartym tchem obserwować wasze poczynania. Rokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mala Mi 27.08.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Widac pasje i zapal tworzenia! To zawsze przynosi efekty, tak samo jak tutaj.Gratuluje! P.S. Ja takze prosilabym o info na temat panow od sztukaterii, bo byc moze niedlugo bede potrzebowala pomocy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 27.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam,my dopiero na wiosne ruszamy z budowa jednak juz wszystko planuje.Zakochalam sie w Waszym rzygaczu i odnosnie jego mam pytanie-czy jest to rodzaj fontanny?Jakie sa jego wymiary(calej plyty) i ile kosztowal?Zastanawiam sie w jakim miejscu jest on wkomponowany,czy samemu trzeba odebrac to cudo,czy tez dowioza?Sztukateria cudna,to sa moje klimaty,ale podejrzewam,ze cena tego dziela jest astronomiczna.Duzo pytan zadalam,ale mam cicha nadzieje na odpowiedz.Jestem pod wrazeniem tych wnetrz,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.08.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Kasiorek chcesz kawałek mięty to Ci wydrę z ogródka. to chwast, jakich mało przyjmie się zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.08.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Kasiorek chcesz kawałek mięty to Ci wydrę z ogródka. to chwast, jakich mało przyjmie się zawsze i wszędzie Dzieki serdeczne, mięty mam już trzy rodzaje i rośnie jak szalona :wiggle:mogę podzielić się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.08.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Rokoko dzięki za wizualkę ,pokój jest pusty bo dopiero się urzadzamy a poduszek przybędzie jak już dobiorę zasłonki. Wiem jakie mają być ale w sklepach takich niet. Przyjdzie mi więz z zagramanicy ściagać tkaninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.08.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Wypasiony don, raczej nie w moim stylu, ale super dużo godnych podziwu pomysłów no i dopracowany. Dwa pytania mam, jeśli było to z góry przepraszam. Jako że pierwszy raz mi się deco spodobało to powiedz proszę skąd Ty bierzesz motywy (wreszcie coś poza aniołkami te króliki róże panowie w melonikach itp No i co to za kanapa, rewelacyjna jest. decou zajmuję sie już 9 lat, materialy do niego zwożę z całego świata przeważnie są to książki, stare grafiki, kalendarze itp a sofa to polski produkt robiony na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.08.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam,my dopiero na wiosne ruszamy z budowa jednak juz wszystko planuje.Zakochalam sie w Waszym rzygaczu i odnosnie jego mam pytanie-czy jest to rodzaj fontanny?Jakie sa jego wymiary(calej plyty) i ile kosztowal?Zastanawiam sie w jakim miejscu jest on wkomponowany,czy samemu trzeba odebrac to cudo,czy tez dowioza?Sztukateria cudna,to sa moje klimaty,ale podejrzewam,ze cena tego dziela jest astronomiczna.Duzo pytan zadalam,ale mam cicha nadzieje na odpowiedz.Jestem pod wrazeniem tych wnetrz,pozdrawiam. Rzygacz to rodzaj fontanny, całość robiła mi firma po sąsiedzkuwięc nie wiem czy wysyłają czy przywożą gdzieś dalej, kosztowala sporo ale było warto. To z firmy Chronos natomiast sztukaterie wbrew pozorom nie sa takie drogie, tzn za całość wyszło sporo ale mamy je w każdym pomieszczeniu. Ale cenowo wyszly mnie tak samo z robocizną jakbym zamówiła taką samą ilość sztukaterii gotowych bez zalożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 28.08.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 i ja ...i ja ...................buuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.08.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 i ja ...i ja ...................buuuuuuuuuuuuuuu Konstancjo przepraszam, dla Ciebie odpowiedź posałam parę razy i za każdym razem gdzieś ją wciagalo buuuu Juz odpowiadam. Lakiery akrylowy i poliuretan nie zawsze sie lubią. Nalezy wczesniej wykonać próbę. Niestety poliuretany zazwyczaj żółkną, jak nie od razu to po jakimś czasie.Jeśli Ci nie przeszkadza połysk to najlepszym zabezpieczeniem jest medium szklące, nie zażółca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 28.08.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam,dzieki Kasiorku za odpowiedz.Jak mozesz podaj prosze wymiary samego rzygacza(tej plytki).Zastanawiam sie,czy w pomieszczeniach o wysokosci okolo 1,70cm taka sztukateria bedzie sie dobrze prezentowac,co o tym sadzisz Kasiorku?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 28.08.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Kasiorku chcialam jeszcze dopytac jak nazywa sie Twoj rzygacz ,czy to jest Posejdon,a moze Kusiciel.Odpowiedz prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mala Mi 28.08.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Kasiorku, moze nie zauwazylas mnie, ale ja bym tak bardzo prosila o jakies namiary na panow sztukatorow, plisssssss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.08.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Kasiorku chcialam jeszcze dopytac jak nazywa sie Twoj rzygacz ,czy to jest Posejdon,a moze Kusiciel.Odpowiedz prosze. To jest Faun, ale nie znam nazwy katalogowej, pokazalam palcem a wymiary podam jutro, teraz zadna sila nie wygoni mnie z domu bo pada. Sztukaterie w pomieszczeniu 1,70 raczej nie wygladaja dobrze ale 2,70 jesli nie sa rozbudowane to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.08.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Kasiorku, moze nie zauwazylas mnie, ale ja bym tak bardzo prosila o jakies namiary na panow sztukatorow, plisssssss..... przepraszam, juz poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 28.08.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Dzieki jeszcze raz Kasiorku,oczywiscie ze wysokosc pomieszczen 2,70(pomyleczka ups),pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Miło Kasiu ,że wróciłaś na fm .Ogródek Twój jest Juz fascynujący ,a co dopiero będzie w przyszłym sezonie???? Czujesz już ,ze jest to Twój dom .?Bo my mieszamy już miesiąc i ciągle wydaje mi się jakbyśmy byli gdzieś na wakacjach!!!:)Pozdrawiam i jeszcze raz życzę szczęścia w nowym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts