Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

w stylu retro - komentarze

Recommended Posts

Beauty jeszcze nie czuję sie jak u siebie niestety, wiem, że to musi potrwać, może jak poznikają wszystkie kartony i nie będe sie pprzewracała przez postawione tymczasem rzeczy. Nawet nie śpimy jeszcze w sypialni, tylko na materacach dmuchanych, czekamy na stelaże do łóżka i 1000 innych dupereli ale ja ciągle mam nadzieję ...

Dzis wieczorem tak cudnie było, ogień w kominku, upiekłam wieczorem szarlotkę i ten zapach do tego, przytulone psy na kolanach, lampka wina i co wiecej trzeba do szczęścia :)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne wnętrza.

Podziwiam za tak wspaniałe wyczucie gustu.

Jestem pod ogromnym wrażeniem, wnętrza wygladają jak wyjęte z katalogu (oczywiście w całkowicie ciepłym i przutulnym znaczeniu) :)

A kominka zazdroszczę niezmiernie... Nie ma to jak lampka wina przed kominkiem... Zwłaszcza jak robi się coraz zimniej na dworzu...

Pozdrawiam i podziwiam :)

Witam

Nie wiem dlaczego dopiero dzisiaj do Ciebie trafiłam. Ciągle mam w pamięci Twoje mieszkanie a tu już piękny dom, wnętrza super, absolutnie w moim guście. Miło było patrzeć na twój dobór roślin. Uwielbiam clematisy i to w białym kolorze. W ogóle chyba lubisz biel w ogrodzie, takie mam wrażenie.

pozdrawiam

Po ostatnich deszczowych dniach kominek jest moim przyjacielem i mó9j kochany kaloryferek na prąd w łazience :) brrr mam wrażenie że to poczatek października. ja czekam na piekne , babie lato.

Chopinetko, biel w ogrodzie jest cudna jednak nie potrafie sie ograniczyć tylko do niej jak widzę te wszystkie cudne rośliny. tak więc biel została złamana pudrowym różem, niebieskościami i lekkim fioletem ale to tylko ładnie biel pozostalych kwaitów.. I totalnie zakochałam sie w różach, własnie zamawiam kolejne 30 krzaków, co sie bedzie dzialo na wiosne :)

Przyłączam się do zachwytów nad Twoim domem i ogrodem. Doprawdy pogratulować Ci wysmakowanego gustu, zdolności i dbałości o szczegóły. Ta spójność poszczególnych pomieszczeń w domu jest godna podkreślenia, bo powoduje że całość jest bardzo elegancka. Będę Ci kibicować.:D:yes:

Mam jedno pytanie w sprawie ogrodu? Jak masz skonstruowany ogródek ziołowy? Czy poszczególne „sektory” są odgrodzone drewnem? czy to są jakieś donice drewniane? Podniesione w pionie nieco wyżej?

Kasiu ...tablica jak przypuszczałam ... prosta i dostojna w swej elegancji ...a magnesy ...będą na niej jak uśmiech na twarzy damy ...masz ten wspaniały dar zaznaczania sobą swoich prac ..tę rozpoznawalność ...w sposobie przekazania tematu ...to cenne coś czego się nie da podrobić ...:) gratuluje ...:)

HELP

Niestety przeprowadzka za miasto ma swoje równiez zle strony.

Dopóki nie kupimy drugiego samochodu ( za 3-4 m-ce) jestem uziemiona i mam ogromny problem z odebraniem karoli ze szkoly. po prostu nie mam jej jak odebrać :(

Kochani może znacie osobe która chciałaby dorobić pare groszy z okolic Nadarzyna i okolo godz 13 -14 moglaby odbierać mi karolke ze szkoły. Będe wdzieczna za info