Kasiorek 28.08.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Beauty jeszcze nie czuję sie jak u siebie niestety, wiem, że to musi potrwać, może jak poznikają wszystkie kartony i nie będe sie pprzewracała przez postawione tymczasem rzeczy. Nawet nie śpimy jeszcze w sypialni, tylko na materacach dmuchanych, czekamy na stelaże do łóżka i 1000 innych dupereli ale ja ciągle mam nadzieję ... Dzis wieczorem tak cudnie było, ogień w kominku, upiekłam wieczorem szarlotkę i ten zapach do tego, przytulone psy na kolanach, lampka wina i co wiecej trzeba do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 28.08.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ogień w kominku ... yhm ... przy dzisiejszej dezercji lata na rzecz przeszywającej chłodem jesieni ... to bardzo miłe rozwiązanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 30.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Piękne wnętrza. Podziwiam za tak wspaniałe wyczucie gustu. Jestem pod ogromnym wrażeniem, wnętrza wygladają jak wyjęte z katalogu (oczywiście w całkowicie ciepłym i przutulnym znaczeniu) A kominka zazdroszczę niezmiernie... Nie ma to jak lampka wina przed kominkiem... Zwłaszcza jak robi się coraz zimniej na dworzu... Pozdrawiam i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 30.08.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 WitamNie wiem dlaczego dopiero dzisiaj do Ciebie trafiłam. Ciągle mam w pamięci Twoje mieszkanie a tu już piękny dom, wnętrza super, absolutnie w moim guście. Miło było patrzeć na twój dobór roślin. Uwielbiam clematisy i to w białym kolorze. W ogóle chyba lubisz biel w ogrodzie, takie mam wrażenie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.08.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Po ostatnich deszczowych dniach kominek jest moim przyjacielem i mó9j kochany kaloryferek na prąd w łazience brrr mam wrażenie że to poczatek października. ja czekam na piekne , babie lato. Chopinetko, biel w ogrodzie jest cudna jednak nie potrafie sie ograniczyć tylko do niej jak widzę te wszystkie cudne rośliny. tak więc biel została złamana pudrowym różem, niebieskościami i lekkim fioletem ale to tylko ładnie biel pozostalych kwaitów.. I totalnie zakochałam sie w różach, własnie zamawiam kolejne 30 krzaków, co sie bedzie dzialo na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 31.08.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Przyłączam się do zachwytów nad Twoim domem i ogrodem. Doprawdy pogratulować Ci wysmakowanego gustu, zdolności i dbałości o szczegóły. Ta spójność poszczególnych pomieszczeń w domu jest godna podkreślenia, bo powoduje że całość jest bardzo elegancka. Będę Ci kibicować.:yes: Mam jedno pytanie w sprawie ogrodu? Jak masz skonstruowany ogródek ziołowy? Czy poszczególne „sektory” są odgrodzone drewnem? czy to są jakieś donice drewniane? Podniesione w pionie nieco wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.08.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Etiuda zamówiłam u stolarz takie grubachne dechy, są poskręcane w kwadraty, zabezpieczone folia od środka i powstały takie podniesione grzadki. Suer sie sprawdzają i widać że roslinkom służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 kasiorku, piekna tabliczke nam pokazalas ! sama robilas czy moze kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.08.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 A w dzieniku tabliczka na rodzinne informacje, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Bardzo fajny pomysł te trasy dla ziół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.08.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 kasiorku, piekna tabliczke nam pokazalas ! sama robilas czy moze kupilas? Myślę ,że sama ,jak wszystkie inne najpiekniejsze rzeczy w jej domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.08.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 kasiorku, piekna tabliczke nam pokazalas ! sama robilas czy moze kupilas? kochana tymi rencami, sama. Kawałek mdf-u, kilka listewek i elementów dekoracyjnych i tadammm a na koniec farba magnetyczna. Wypróbowane i trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.08.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 zosia samosia pelna para ! super pomysl, i sie powtorze, pieknie wykonany !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.08.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Kasiorku pięknie u Ciebie! Masz cudny dom no i ogród magiczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 31.08.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 tez sie ciesze, ze wróciłaś....znów jest po co zaglądac do Twojego dziennika!jakiej dokładnie farby użyłaś do stworzenia tablicy magnetycznej, możesz podać firmę, nazwę farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 31.08.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Farba jest z firmy Flugger, dokładnej nazwy nie pamietam, puszka zostala w mieszkaniu ale to jedyna farba magnetyczna tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Świetna ta tablica. Też bym chciała mieć takową, ale nie mam gdzie zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 31.08.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Kasiu ...tablica jak przypuszczałam ... prosta i dostojna w swej elegancji ...a magnesy ...będą na niej jak uśmiech na twarzy damy ...masz ten wspaniały dar zaznaczania sobą swoich prac ..tę rozpoznawalność ...w sposobie przekazania tematu ...to cenne coś czego się nie da podrobić ... gratuluje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Przylazłam i już nie pójdę, ależ masz talent kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.09.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 HELP Niestety przeprowadzka za miasto ma swoje równiez zle strony. Dopóki nie kupimy drugiego samochodu ( za 3-4 m-ce) jestem uziemiona i mam ogromny problem z odebraniem karoli ze szkoly. po prostu nie mam jej jak odebrać Kochani może znacie osobe która chciałaby dorobić pare groszy z okolic Nadarzyna i okolo godz 13 -14 moglaby odbierać mi karolke ze szkoły. Będe wdzieczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts