Kasiorek 14.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Moja firma jest z Warszawy i niestety ceny też ma warszawskie. Ale porównałam sobie wykonanie z Arino House i ta moja mimo że droższa jest wykonana o niebo lepiej. W końcu nie robi sie kuchni na 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Masz rację,w moim przypadku ta kuchnia ma oko cieszyć do końca mego żywota:evil:przypuszczam,że jest to moja już przedostatnia przeprowadzka :lol wiec nie będę oszczędzać jestem tylko pełna obaw ,co do rozplanowania sprzętów ,ponieważ mam niestety 3 okna ,przez co kuchnia jest na pewno mniej ustawna.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 14.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ojejku wreszcie zapowiada się ciekawe wnętrze:)pamiętam nicka z gazeta.plBTW jaka Ty ładna!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 14.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 a i jeszcze przed chwila zamówiłam i zapłaciłam za dwa wieszaczki z Puchatkiem.Jeden dla mojego synka ,a drugi dla córeczki przyjaciółki z okazji narodzin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
100krotki 14.04.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witaj, nie wiem, czy uda mi się dobrze umieścić post, bo to mój debiut na forum, ale oczarowana Twoim niezwykłym i osobliwym bliźniakiem przejrzałam cały dziennik i postanowiłam napisać Ci o kuchence. Mam od lat podobną kuchenkę, sprowadzoną z Niemiec, a do Niemiec od holenderskiego dealera firmy Heartland. Tu link do ich strony: http://www.heartland.nl Kuchenkę można bez trudu zamówić w Niemczech, a koszt transportu będzie dużo niższy niż zza oceanu. Kuchnie są dość drogie, ale naprawdę warte swojej ceny - ja dokupiłam jeszcze lodówkę w takim samym stylu, jednak było to kilka lat temu i lodówka okazała się zbyt głośna, podobno sprzedawane obecnie są lepszej jakości. Chętnie udostępnię Ci namiar na niemieckiego sprzedawcę Pozdrawiam Agnieszka - sąsiadka z Podkowy L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 15.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kasiorku, mi po prostu dech zaparło jak zajrzałam do Twojego sklepu, a potem trafiłam na dziennik Twoje wazony i jajka to czysta poezja! Jaka szkoda,ze juz po Wielkanocy, ale pewnie na jajka i tak sie skuszę... A z fotek, które wrzucasz wnioskuję,że ten dom też będzie klimatyczny i piękny. Na pewno bedę do Ciebie zaglądac!!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ale Karolina wyrosła ale chyba podobna do taty bardziej pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.04.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 100krotki dziekuję za namiary na kuchnię, faktycznie identyczna z tą hamerykańską ale projekt kuchni już zrobiony i ta niestety nie będzie pasowała. Ale może inni skorzystają inez dziekuję za miłe słowa, mam nadzieję że sklep będzie się rozrastał, ale teraz przy urządzaniu domu nie mam kiey zasiąść w pracowni martu mam nadzieję że wieszaczki będą sie podobały dziekuje za wizytę w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 22.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 wieszaczki cudowne jeden został podarowany 2 miesięcznej dziewczynki ,a drugi dla mojego syna.Będzie idealnie pasował do łazienki,gdzie będa białe cegiełki ascota.Przyznam,że nawet 7 letni syn przez chwile mnie prosił,abym też jemu zostawiła,bo jak się wyraził nie są wcale dzidziusiowate. Podłoga do wiatrołapu zapowiada się piękna.Z tego,co pokazałaś też bym nie wiedziała co wybrać.Podoba mi się ta z turkusem.....ale reszta też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witaj.Zajrzałam nieśmiało i jeśli pozwolisz będę zaglądać. Dom bardzo mi się podoba i chyba ze względów ekonomicznych nie będę mieć rezydencji. Ze względów praktycznych nie będę mieć schodów i w związku z parterem nie będę mieć skosów. Bardzo spodobała mi się sztukateria i projekt kuchni (jej styl). Gratuluję i trzymam kciuki za fachowość realizacji swoich wizji i marzeń. Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.04.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Kasiu, wpadłam na kawusię Przy okazji chcę zagłosować za podogą - podoba mi się ... ta, na której leżą pisaki , czyli niestety poza wyborem Z czego ma być wykonana ta mozaika? Z różnych gatunków drzewa, czy kamienia? Jadalnia ślicznie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just5555 27.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 WitamMi sie podoba ten drugi projekt podłogo , jest jeśniejszy .Jakie są wymiary tego wiatrołapu ? Zmieści sie ten wzór podłogi ? Cały domek zapowiada się cudo. Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.04.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Jaki miło ja też już kawką przed monitorem (jakieś uzależnienie ?) Wiattrołap jest mały ma 150 x 165 cm ale elementy podłogi też są małe, najwieksze kwadraty mają 15 x 15 cm. To wszystko płytki ceramiczne. Dookoła dywanika jeszcze będzie rząd białych płytek 20 X 20 cm . To będzie taki silny akcent na wejściu. I jedyny kolor, reszta w wiatrołapie będzie biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.04.2009 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 just5555jak miło że pierwszy post napisałaś / łeś u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.04.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Pięknie będzie, na pewno Jeśl koniecznie wybór ma paść na jeden z tych dwóch, to w takim razie nr 2 - ten jaśniejszy dywanik wybieram Mimo wszystko moje upodobanie kieruję na dywanik spod pisaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 27.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 to ja tez siorbie kawę przed wyjazdem do stolarza i podpisaniem umowy:)Kasiorek mi chyba tez jaśniejsza wersja bardziej się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja stawiam na pierwszy wzór .Przy białych ścianach i białej opasce wokół byłby to mocniejszy akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just5555 27.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Już od dawna podglądam wnętrza forumowiczów Muratora ale dopiero dziś przy wyborze twojej podłogi pomyslałam , a co mi zależy zaloguje sie i zagłosyje na wzór nr 2 ( to faworyt twój czy męża ? ) . Będę się odzywała od czasu do czasu . Pozdrowienia Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.04.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 mój jest ten ciemniejszy, projekty cały czas leżą na podłodze i co je mijam to mam inne widzimisie jak już prawie podjęłam decyzję to mysle sobie zaraz - a jak ten drugi będzie lepiej wyglądał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 27.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No, dobra, to i ja zagłosuję Mi osobiście bardziej pdoba sie ten ciemniejszy - z paru względów 1. ciemniejszy bardziej praktyczniejszy , wiarygodny (mam wrażenie że moda na układanie "chodniczków" z kafleków, to taki współczesny trend )- kiedys porpostu ukladano wzór centralnie, ale to dotyczylo wiekszych powierzchni, na korytarzach po prostu ukladano posadzkę. Ten wzór ciemniejszy wyglada bardziej stylowo. 2. Jaśniejszy, poprzez ramę, oprtycznie ogranicza niewielką powierzchnię, ciemniejszy nie podkreśla granic, przez co optycznie nie narzuca ograniczeń 3. Ciemniejszy jest w moich oczach bardziej stylowy, mniej narzucajacy się - w obliczu planowanych pięknych drzwi. 4. Wiatrołap nie za duży - ja bym stonowala podlogę To tyle ode mnie Kasiorku, trzymam kciuki za dobre wybory. Wnętrze szykuje sie Pierwsza Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts