Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

w stylu retro - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu, ta pergola, rattanowe fotele i te wiązy...bosko.

Kule bukszpanowe, zioła, lawendy i ceramika...tak miało być, pamiętam wklejane inspiracje i tak jest.

Realizujesz konsekwentnie wszystkie swoje założenia, talent w tym pomaga, bo większość rzeczy tworzysz sama.

Czy jest coś czego nie potrafisz? chyba nie. Podziwiam :)

Kasiu, ta pergola, rattanowe fotele i te wiązy...bosko.

Kule bukszpanowe, zioła, lawendy i ceramika...tak miało być, pamiętam wklejane inspiracje i tak jest.

Realizujesz konsekwentnie wszystkie swoje założenia, talent w tym pomaga, bo większość rzeczy tworzysz sama.

Czy jest coś czego nie potrafisz? chyba nie. Podziwiam :)

Taaa, chleb mi nie wychodzi, wciąż jest zbyt gliniasty, choć smaczny w smaku :)

Dzień dobry Kasiorku

Mój chleb jest spoko,ale pomysłów i zdolności takich jak Twoje nie mam nawet w minimalnej ilości.Wszystko u Ciebie takie wysmakowane i ta konsekwencja-podziwiam i gratuluję.

A chlebek pieczesz na zakwasie czy drożdżach?

Pozdrawiam Olga

Tak ... tak ...

... ja doprawdy nie wiem jak w jednej osóbce może się mieścić tyyyyyle talentów ... ?

Hmmm .... to jawna niesprawiedliwość jest ...

... za każdym razem kiedy oglądam te wszystkie cuda, które wyszły spod Twojej ręki od razu zaczyna mnie brzuch boleć ... spokojnie - w pozytywnym tego słowa znaczeniu (o ile takowe może być :) )

Podziwiam ... dla mnie wszystko - dzieła sztuki !

A może by tak jakąś sprzedaż wprowadzić w życie ?

Jestem pierwsza chętna na zakupy :D

Pozdrawiam :)

:rolleyes: ze sprzedażą nie jest tak latwo. Wiem że inni produkują decou w ilościach hurtowych, u mnie powstanie jeden przedmiot i koniec serii :)

to troche jak z obrazami ,nie da sie uruchomić lini produkcyjnej,

Sprzedaję czasem moje dzieła ale uprzedzam od razu że nie za male pieniadze, sa pytania co tu tyle kosztuje, materialy nie sa takie drogie, a przecież jesli ktoś sprzedaje obraz to nikt go nie pyta o koszt płótna i farb

Piękne tworzysz lustra, Kasiu!

Czy zamawiasz surowe ramy u stolarza, i tylko lecisz i malujesz tym szlagmetalem, czy jeszcze czymś?

Surowa ramę najpierw maluję, potem lakieruję z potem nakładam mikronowej grubości platki szlagmetau, zabay jest z tym baaardzo dużo

Wieki mnie u Ciebie Kasiorku nie było i teraz to tylko muszę sobie szczękę podsznurować, bo mi się omskła z zawiasów!:jawdrop::cool:

Ogród niesamowicie klimatyczny, wspaniale wyważony i do tego ten stoliczek! altanka i wiklinowe fotele! Poezja!

A na wszystkie Twoje dzieła reaguję jak zwykle - arytmią... więc znikam szybko, bo padnę jak kanarek na zawał... tylko że z zachwytu...:cool:

Małe nie małe za coś oryginalnego zawsze trzeba zapłacić!/Nie da się mieć "czegoś za nic" jeżeli brak talentu i ja mam nadzieje,że Kasia jak już się zadomowi to jej się uda stworzyć małe co nieco na sprzedaż :)PAMIĘTAJ O KOPYTKACH bo ja nie zapomniałam;)

Kasiu.....znalazła już swoje miejsce moja ulubienica czyli niebieska konsola + obraz ?

Wieki mnie u Ciebie Kasiorku nie było i teraz to tylko muszę sobie szczękę podsznurować, bo mi się omskła z zawiasów!:jawdrop::cool:

Ogród niesamowicie klimatyczny, wspaniale wyważony i do tego ten stoliczek! altanka i wiklinowe fotele! Poezja!

A na wszystkie Twoje dzieła reaguję jak zwykle - arytmią... więc znikam szybko, bo padnę jak kanarek na zawał... tylko że z zachwytu...:cool:

rasiu jesli masz ochote to wpadnij do mnie na kawke, tylko reanimować Cie nie bede , nie umiem :wiggle:

Tosiaczku mam tak duzo zaległych prac decou, że aż mi wstyd przed sama soba. Ale jakoś ciągle mam coś innego do zrobienia i nawet jakoś weny nie mam. Chyba faktycznie jesień mi juz potrzebna aby desz i zla pogoda mnie odpowiednio do pracy nastroiły

Witaj. Podziwiam Twe wnętrza, meble oraz poczynania wszelakie już od dłuższego czasu :D

Nigdy się nie odzywam, bo zawsze odbiera i mowę z zachwytu! Choć nasze nasze upodobania wnętrzarskie różnią się diametralnie, jestem pod wielkim wrażeniem Twoich pomysłów i umiejętności ich realizacji. Umiejętność przeniesienia tak abstrakcyjnych wizji w tak dosłowny sposób na meble, ozdoby i obrazy nie jest często spotykaną !

Ta nowa komoda powaliła mnie na kolana.......

Odkąd sie przeprowadzilam mam zastój twórczy. kilka projektów stoi i sie prosi o zrobienie a ja jakoś nie mogę do tego podejść;) Zawsze coś jest wazniejszego do zrobienia, a to chleb upiec, chałupke ogarnąć, w ogrodzie pogrzebać. Jakoś nie mogę się zapędzić do "artystycznej roboty".

Witam, ja właśnie w temacie 'artystycznej roboty".... gdyby przyszedł Ci do głowy pomysł wsrzeszenia kursów przez Ciebie prowadzonych (chyba, że cos pzreoczyłam), to pamiętaj że są tacy co oczy wypatrują az sie zajakniesz na ten temat.... a o tym, że kupiliby taką tablicę... juz nie wspomnę....a o tym, że specjalnie sie zarejestrowali, żeby tę czapkę z głowy z wyrazami uznania zdjąć też nie napiszę...:). wszyscy tylko talent i talent, a tu jak wyrzut sumienia przede wszystkim wielka pracowitość... ech! Ukłony!