googulek 08.09.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 no nie teraz na drutach nawet bedzie robila !!!! blagam podeslij mi trozseczke twojego talentu, albo chociaz checi, tak na dobry poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.09.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 ha googulku zobaczymy co z moich chęci zostanie, drutów nie trzymałam ręce od 20 lat z małym epizodem z ubieglego roku kiedy usilowałam popelnić poncho ale niedokńczone do dziś leży w jakimś kartonie zobaczymy jak będzie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kasiu- u Ciebie pomysł goni pomysł z przyjemnością i ciekawością( bo co też Kasieńka wymyśli niezwykłego) zawsze do Ciebie zaglądam ......gdzież to sie takie talenta rodzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kasiu, ta pergola, rattanowe fotele i te wiązy...bosko. Kule bukszpanowe, zioła, lawendy i ceramika...tak miało być, pamiętam wklejane inspiracje i tak jest. Realizujesz konsekwentnie wszystkie swoje założenia, talent w tym pomaga, bo większość rzeczy tworzysz sama. Czy jest coś czego nie potrafisz? chyba nie. Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.09.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kasiu, ta pergola, rattanowe fotele i te wiązy...bosko. Kule bukszpanowe, zioła, lawendy i ceramika...tak miało być, pamiętam wklejane inspiracje i tak jest. Realizujesz konsekwentnie wszystkie swoje założenia, talent w tym pomaga, bo większość rzeczy tworzysz sama. Czy jest coś czego nie potrafisz? chyba nie. Podziwiam Taaa, chleb mi nie wychodzi, wciąż jest zbyt gliniasty, choć smaczny w smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 08.09.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witajfantastyczna szafka!!!czy Ty to też sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
O-lga 09.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dzień dobry Kasiorku Mój chleb jest spoko,ale pomysłów i zdolności takich jak Twoje nie mam nawet w minimalnej ilości.Wszystko u Ciebie takie wysmakowane i ta konsekwencja-podziwiam i gratuluję.A chlebek pieczesz na zakwasie czy drożdżach? Pozdrawiam Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 09.09.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Piękne tworzysz lustra, Kasiu! Czy zamawiasz surowe ramy u stolarza, i tylko lecisz i malujesz tym szlagmetalem, czy jeszcze czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 10.09.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Tak ... tak ... ... ja doprawdy nie wiem jak w jednej osóbce może się mieścić tyyyyyle talentów ... ? Hmmm .... to jawna niesprawiedliwość jest ... ... za każdym razem kiedy oglądam te wszystkie cuda, które wyszły spod Twojej ręki od razu zaczyna mnie brzuch boleć ... spokojnie - w pozytywnym tego słowa znaczeniu (o ile takowe może być ) Podziwiam ... dla mnie wszystko - dzieła sztuki ! A może by tak jakąś sprzedaż wprowadzić w życie ? Jestem pierwsza chętna na zakupy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.09.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 ze sprzedażą nie jest tak latwo. Wiem że inni produkują decou w ilościach hurtowych, u mnie powstanie jeden przedmiot i koniec serii to troche jak z obrazami ,nie da sie uruchomić lini produkcyjnej, Sprzedaję czasem moje dzieła ale uprzedzam od razu że nie za male pieniadze, sa pytania co tu tyle kosztuje, materialy nie sa takie drogie, a przecież jesli ktoś sprzedaje obraz to nikt go nie pyta o koszt płótna i farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.09.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Piękne tworzysz lustra, Kasiu! Czy zamawiasz surowe ramy u stolarza, i tylko lecisz i malujesz tym szlagmetalem, czy jeszcze czymś? Surowa ramę najpierw maluję, potem lakieruję z potem nakładam mikronowej grubości platki szlagmetau, zabay jest z tym baaardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.09.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Jeszcze piękniej się zrobiło. Tak, zdolniacha z ciebie Proszę o więcej zdjęć : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.09.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Wieki mnie u Ciebie Kasiorku nie było i teraz to tylko muszę sobie szczękę podsznurować, bo mi się omskła z zawiasów! Ogród niesamowicie klimatyczny, wspaniale wyważony i do tego ten stoliczek! altanka i wiklinowe fotele! Poezja! A na wszystkie Twoje dzieła reaguję jak zwykle - arytmią... więc znikam szybko, bo padnę jak kanarek na zawał... tylko że z zachwytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 13.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Małe nie małe za coś oryginalnego zawsze trzeba zapłacić!/Nie da się mieć "czegoś za nic" jeżeli brak talentu i ja mam nadzieje,że Kasia jak już się zadomowi to jej się uda stworzyć małe co nieco na sprzedaż :)PAMIĘTAJ O KOPYTKACH bo ja nie zapomniałam;) Kasiu.....znalazła już swoje miejsce moja ulubienica czyli niebieska konsola + obraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.09.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Wieki mnie u Ciebie Kasiorku nie było i teraz to tylko muszę sobie szczękę podsznurować, bo mi się omskła z zawiasów! Ogród niesamowicie klimatyczny, wspaniale wyważony i do tego ten stoliczek! altanka i wiklinowe fotele! Poezja! A na wszystkie Twoje dzieła reaguję jak zwykle - arytmią... więc znikam szybko, bo padnę jak kanarek na zawał... tylko że z zachwytu... rasiu jesli masz ochote to wpadnij do mnie na kawke, tylko reanimować Cie nie bede , nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.09.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Tosiaczku mam tak duzo zaległych prac decou, że aż mi wstyd przed sama soba. Ale jakoś ciągle mam coś innego do zrobienia i nawet jakoś weny nie mam. Chyba faktycznie jesień mi juz potrzebna aby desz i zla pogoda mnie odpowiednio do pracy nastroiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiab1 17.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie firmy Piękne Wnętrza.Czy teraz po pewnym użytkowaniu jest Pani zadowolona z jakości ich mebli?Czy dobrze się z nimi współpracowało? Będę wdzięczna za jakąś opinię. PozdrawiamJoasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.09.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie firmy Piękne Wnętrza. Czy teraz po pewnym użytkowaniu jest Pani zadowolona z jakości ich mebli? Czy dobrze się z nimi współpracowało? Będę wdzięczna za jakąś opinię. Pozdrawiam Joasia jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witaj. Podziwiam Twe wnętrza, meble oraz poczynania wszelakie już od dłuższego czasu Nigdy się nie odzywam, bo zawsze odbiera i mowę z zachwytu! Choć nasze nasze upodobania wnętrzarskie różnią się diametralnie, jestem pod wielkim wrażeniem Twoich pomysłów i umiejętności ich realizacji. Umiejętność przeniesienia tak abstrakcyjnych wizji w tak dosłowny sposób na meble, ozdoby i obrazy nie jest często spotykaną ! Ta nowa komoda powaliła mnie na kolana....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalmira 19.09.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Odkąd sie przeprowadzilam mam zastój twórczy. kilka projektów stoi i sie prosi o zrobienie a ja jakoś nie mogę do tego podejść Zawsze coś jest wazniejszego do zrobienia, a to chleb upiec, chałupke ogarnąć, w ogrodzie pogrzebać. Jakoś nie mogę się zapędzić do "artystycznej roboty". Witam, ja właśnie w temacie 'artystycznej roboty".... gdyby przyszedł Ci do głowy pomysł wsrzeszenia kursów przez Ciebie prowadzonych (chyba, że cos pzreoczyłam), to pamiętaj że są tacy co oczy wypatrują az sie zajakniesz na ten temat.... a o tym, że kupiliby taką tablicę... juz nie wspomnę....a o tym, że specjalnie sie zarejestrowali, żeby tę czapkę z głowy z wyrazami uznania zdjąć też nie napiszę.... wszyscy tylko talent i talent, a tu jak wyrzut sumienia przede wszystkim wielka pracowitość... ech! Ukłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts