aricia 10.11.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 kasiorku, poszukuje szklanej pokrywy do patery, a przypomniało mi się, że przewinęła się takowa w Twoich fotkach paluchowo-heloweenowych. mogłabyś mi zdradzić, gdzie coś takiego znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.11.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 cała patere kupiłam w Vox-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.11.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 nie do mnie pytanie ale w ikei ostatnio widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 dzięki dziewczyny, sprawdzę. w ikei też widziałam, ale pokrywa była niska i szeroka...chyba,że jeszcze maja coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 12.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Fantastycznie wyszło wszystko w domu! Chciałam zapytac o ten fotel z kółkiem - co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 15.11.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Kasiu w kuchni masz skrzynke na oliwe,ocet....Kupowałaś czy sama robiłaś?Mogłabyś wkleić zdjęcia w zbliżeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 17.11.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Kasiu, dawno tu nie zaglądałam. Baaaardzo bardzo, jak mawia poeta. Pięknie i spójnie.... jedyne co mi zazgrzytało to ta rzucająca sie w oko lamówka pod stolikiem w salonie. Ale nie odbierz ze sie czepia. poprotu masz taką czysta formę, ze moze dlatego tak rzuciło mi się to w oczy. Ale mistrza nie zamierzam krytykować, wnętrze piękne, i takie spójne. Ja jestem na etapiee ostatnich wykonczeniowych prac, i nie mam juz pary w gwizdku. juz bym chciała zająć się nicnierobieniem, choć w obliczu zmian w moim zyciu to niemozliwe. Moze dlatego tak brak mi sił na to urządzanie się.Jeszcze raz gratuluję, macie wspaniałe wnętrze, takie jak w żurnalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Cześć Kasiu Dawno nie zaglądałam do Twoich cudnych wnętrz . Uwiódł mnie ten stolik z niebieskimi rybkami. Ale bajer Powiedz mi, gdzie dostałaś takie biurko dla Karolki? Idealnie wyglądało by w pokoju mojej małej w takim samym ustawieniu Edytowane 17 Listopada 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam.Przeglądam Twój blog już od dłuższego czasu i dopiero teraz się ujawniam, bo zobaczyłam coś co jest po prostu niesamowite, rewelacyjne i szkoda że nie mogę mieć takiej rzeczy u siebie w domu (ja nie jestem tak zdolna ) chodzi mi o komodę po liftingu, którą masz pod lustrem. Gratuluję zdolności i stylu. Cały dom jest cudowny i bardzo, bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnei 20.11.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witaj Kasiorku! Wpadłam niedawno i - wspaniały dziennik. Wnętrze ze smakiem! Chętnie zaglądam, bo miło popatrzeć. Będzie więcej zdjęć w dzienniku? Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 22.11.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Witaj Kasiu, sliczne zaslony, chociaz chwilowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.11.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A dlaczego ja nie dostaje powiadomień o nowych wpisach tutaj, no ladnie a myślalam że watek gdzieś zakopany już na dnie Magdala fotel jest z firmy Suszek, polska firma ale wzornictwo ( i ceny niestety ) światowe Tosiaczku skrzyneczkę na oliwy zdobilam sama, bazą byl drewniaby pojemnik który z Bavarii z piwem przywiozłam http://4.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/S1A45FTdfDI/AAAAAAAAAok/uTXrAHcwFHE/s400/zd1.jpg akselku żółte kaczeńce na boku stolika jak najbardziej zamierzone dla efektu kontrastu i wyważenia kolorystycznego pamietaj że nie wszystko zawsze musi być oczywiste i spo0jne czasem taki akcent wprowadza odrobinę zamieszania ale w tym dobrym znaczeniu. praca bez tego po prostu bylaby nudna i poprawna do bólu Dario biurko i wszystkie meble to firma ze Szczytna Favorit I dziekuję za wszystkie mile wpisy Zdjęć na razie nowych nie mam bo nudy u mnie niestety. nowości zapowiadaja się na grudzień tzn nowa lampa do salonu ( czekam od września ) i zaslony ale na 1 grudnia ruszam powoli z dekoracjami światecznymi , więc coś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 a ja wlasnie odliczam dni do ozdob swietecznych u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.11.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Kochani, dziś wielka prywata Poszukuję transportu z Warszawy na Śląsk, mam do przewiezienia sofę, dwa fotele, stollik i 6 krzesel, więc trochę tego jest. Ale może znacie kogoś kto wiezie towar do Warszawy i wraca pusty na Śląsk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 01.12.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jak tak przygotowania domu do Świąt?Ruszyły juz powoli czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.12.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Przygotowania ruszyły pierwsze zdjecia w dzienniku, zapraszam Powinnam chyba galeię domu otworzyć bo nijak dzienik nie jest dziennikiem a jedynie galerią z wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kaśku, a kiedyś Ty juz tego mchu tyle namnożyła? Pięknie to wygląda. Wiesz ja dopiero w tym roku dowiedziałam się o czymś takim jak wieniec adwentowy-jak się pokazał w tchibo:rolleyes:. U nas nie było takiej tradycji, ale chyba zdąże jeszcze sama popełnić takie oto coś, bo mi się "intencja" spodobałaA jesli Cię to interesuje to na Mszczonowskiej są w sklepie piękne wielkie jodły kalifornijskie w donicach. Pani Sylwia zeznaje, ze powinny przezyc potem w ogrodzie, bo w donicy juz conajmniej rok siedzą. Moja czeka juz pod domem:)Pięknie Ci wyszedł ten kalendarz i cudny koniś na kominku się buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.12.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kasiu ten konik ... wiesz:) ... wieniec w tak pięknej kompozycji zieleni uwodzi ... nic to, że bez swieczek (u mnie wieniec się spóźni bo własnie majstruje zaspałam po lenistwie i teraz nadrbiam równie leniwie) ... dlatego tak chętnie zaglądam do ciebie i jak sie tak napatrzę to energiczniej do jakiegos działania przechodzę ... nie wiem jak moje działania od soboty będą wyglądać bo ... bedziemy mieli nowego członka rodziny ... zamieszka u nas mała wilczurka ... musze do tego czasu pochować swoje skarby (znaczy obuwie pozdrawiam ps. gdzie taki mech mozna wynorać ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.12.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 mech wynorałam na giełdzie kwiatowej, cudnie pachnie teraz a potem sie zasuszy i też bedzie super wyglądał. konstancjo, gratuluję nabytku, psiak w domu to duża radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.12.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ... cieszymy się ... ale zanim szczenię dojrzeje na zacną wilczycę czeka nas mały ARMAGEDON:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts