kaśka maciej 28.02.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kasiorku, klimat iście czarodziejski u Ciebie. Naprawdę czapki z głów. Pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk2005 28.02.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Hej:-) Jako dawna mieszkanka Dolnego Śląska i cudnej starej kamienicy, bardzo się cieszę widząc takie tradycyjne elementy u Ciebie. Jest pięknie i sama o tym doskonale wiesz! Ale, jak napisała poprzedniczka, dawkujesz te pięknoty w prawdziwie aptekarskim stylu;))) Uchyl proszę rąbka tajemnicy odnośnie klamek - co to za model, albo chociaż firma? Nie sądziłam, że znalezienie klamek tradycyjnych będzie zadaniem, które mnie przerośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Już zapomniałam jak u Ciebie jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kasia nic dodac nic ujac - robia wrazenie i klimacik Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 28.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 perfecto!! dobrze ktoś powiedział, czapki z głów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueMoon 01.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Drzwi - bajka...i klameczki też śliczne, całość ze smaczkiem - jak zawsze!!!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueMoon 01.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Kasiorku napisz mi proszę jaka jest szerokość opaski wokół drzwi oraz wysokość gzymsiku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 01.03.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zlew jez z Blanco, jestem z niego bardzo zadowolona, szczegolnie z ceramicznej powloki. jak w reklamie jeden ruch reka i jest czysty. Ile ja sie naszorowalam gdy mialam go z konglomeratu czy możesz podać jaki masz model zlewu z Blanco, czy poprzedni, o którym wspominasz (z konglomeratu) też z był z Blanco? Też mam z Blanco z (Siliganit Pura Dur, biały) i w czyszczeniu jest koszmarny!!!! Zastanawiam sie, czy nie można tego reklamować? A drzwi - BAJKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueMoon 01.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 I jeszcze jedno pytanko Jak rozwiązałaś kwestię wentylacji drzwi łazienkowych???Proszę o fotkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 01.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) co prawda wszystko zostało już powiedziane, ale drzwi są tak pięknie i w moim klimacie, że nie mogłam sobie odmówić komentarza mam też prośbę o namiary na firmę, która wykonała te drzwi Edytowane 1 Marca 2011 przez nea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thnd 01.03.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Kasiorek, powiedz prosze gdzie kupiłaś tą białą kaczuszkę do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja jak do Ciebie wchodze, to czuję się troche jak alicja po drugiej stronie lustra:) Wyjatkowy jest ten twój dom:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.03.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witaj, z ciekawością przeczytałam Twój dziennik ... i powiem dom jest piekny.... bardzo piękny...A dzisiaj jak obejrzałam drzwi wewnętrzne ....to uśmiechnęłam się do siebie....bo moje opaski wokół drzwi są prawie identyczne jak Twoje....wykonane z bardzo dobrego drewna i przez bardzo solidnego stolarza....i do tego wyglądają super.....U nas, jako, że mamy rekuperator to wszystkie drzwi mamy podcięte od dołu, coby wentylacja dobrze działała....PozdrawiamNina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 04.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kasiu! Czy możesz mi odpowiedzieć na pytanie, które napisałam do Ciebie na priv jakiś czas temu?Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekp 05.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Kasiorku - drzwi - piękne.Bardzo Ci dziękuję za pomoc z płytkami Original Style- dotarłam do tej firmy. Udało mi się znaleźć również firmę kt sprowadza te płytki do Polski jednak zastanawiam się czy nie będzie się bardziej opłacało zamówić tak jak Ty bezpośrednio u producenta. Proszę Cie o pomoc- może na Priv po ile Ty płaciłaś za te płytki, ja dostałam cennik i wydaje mi się ze ceny są dość wysokie w porównaniu z tymi jakie podaje producent. Dziękuję - Kasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.03.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Kasiorek, powiedz prosze gdzie kupiłaś tą białą kaczuszkę do kuchni? Przyjechała ze mną z Bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.03.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Kasiu ,drzwi masz piękne.... a w szczególności podobają mi się tehttp://foto1.m.onet.pl/_m/0338db10276a91f2299f92454424e881,10,19,0.jpg -perełka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 13.03.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Kasiorku, Poszukuję takiej "skrzyneczki z rączką na butelki" jaką masz w kuchni i jak dotąd nie udało mi się trafić na nic sensownego. Mogłabyś podpowiedzieć gdzie szukać takiej jak Twoja? Będe niezmiernie wdzięczna bo mi nieuporządkowane soczki na blacie po nocach się zaczynają śnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.03.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Kasiorku, Poszukuję takiej "skrzyneczki z rączką na butelki" jaką masz w kuchni i jak dotąd nie udało mi się trafić na nic sensownego. Mogłabyś podpowiedzieć gdzie szukać takiej jak Twoja? Będe niezmiernie wdzięczna bo mi nieuporządkowane soczki na blacie po nocach się zaczynają śnić . Moja przyjechala z Bavarii razem z piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.03.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dziękuję za wszystkie miłe wpisy dotyczące drzwi. naprawde jestem z nich zadowolona. Są bardzo porządnie zrobione i to że wszystkie zostaly zamontowane bez najmniejszych poprawek o czymś świadczy. Drzwi robila mi firma Dudek z Warszawy, lubie dobra robotę , dlatego polecam ich szczerze padlo pytanie o klamki. To trudna sprawa. Zostaly przezemnie wybrane przez wskazanie palcem i zostaly wymieszane elementy z kilku modeli . I teraz wiem o nich tylko tyle że przyjechaly z Wloch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts