Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

w stylu retro - komentarze

Recommended Posts

Wracając do mojego powitania - pod wrażeniem Twoich wnętrz Kasiorku jestem już od ponad roku!!! I zdecydowanie są to moje klimaty - które będę wprowadzać także u siebie. Podziwiam Twoje mozaikowe podłogi - chylę głowę - sama o nich marzę tylko ze względu na męża (żeby nie oszalał od moich pomysłów :) ) wzory muszą być skromniejsze ( i tu ja również dziękuję za stronę z płytkami--sama bym ich nie znalazła). Podziwiam kuchnię, schody drzwi, sztukaterię - rewelacja - pięknie wykończone dające razem niesamowity efekt!!!

Tak jak pisałam wyżej nie chciałam zawracać głowy kolejnym pytaniem--więc przewertowałam dziennik--calutki---i nie znalazłam odpowiedzi :( . Chciałam poznać wymiary Twojego kominka, obudowy i wkładu( bo sama planuję podobny) i kontakt do wykonawcy. Z góry dziękuję :)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Kasiorku :) Drzwi jak dla mnie rewelacja....

A ja dopatrzyłam się u ciebie w ogrodzie drewniane skrzynki i mam kilka pytań-czy one mają dno? Bo zdaję się że pisałaś, że nie mają. A jak nie mają to czy badyle z ziemi nie przerastają na wierzch? I czy przy podlewaniu woda nie ucieka?

Natalia

Kasiorku jestem na forum pierwszy raz i taki strzał!!!!

Ogromnie się cieszę, że zobaczyłam Twój dom. Jest cudny!!! Wszystko mi się podoba, podłogi, drzwi, tapety, lampy, meble itd. Gratuluje Ci ogromnego talentu - umiejętności łączenia tych wszystkich elementów w jedną spójną całość. Od razu widać,że jest to praca nieprzeciętnej osoby, którą według mnie można nazwać artystą. Gratuluje również odwagi i konsekwencji, której mam nadzieje mi nie zabraknie w budowie mojego domku (już wkrótce :wave: ).

Oczywiście jak większość mam pytanko od jakiegoś czasu szukam płytek oktagonalnych, znalazłam tylko vives, ale dla mnie są za duże, Twoje w kuchni są idealne, po prostu takich szukałam tylko może nie biało-czarnych ale biało-brązowych. Czy możesz mi zdradzić, gdzie je można znaleźć i jaka jest ich cena?

Dziękuje za możliwość doznań estetycznych. Myślę, że będę Twoim wiernym oglądaczem.

Pozdr

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 9 months później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?

Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?

Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.

Dlatego, żeby podawać sobie ręce.

Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.

Dlatego, żeby sobie przebaczać.

ks. Jan Twardowski

Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS.

A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ

w Waszych szczerych i otwartych sercach

w Nowym Roku 2013

życzą, a także dziękują

za okazaną pomoc i wsparcie:

Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI

:)