finkax 11.04.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Wracając do mojego powitania - pod wrażeniem Twoich wnętrz Kasiorku jestem już od ponad roku!!! I zdecydowanie są to moje klimaty - które będę wprowadzać także u siebie. Podziwiam Twoje mozaikowe podłogi - chylę głowę - sama o nich marzę tylko ze względu na męża (żeby nie oszalał od moich pomysłów ) wzory muszą być skromniejsze ( i tu ja również dziękuję za stronę z płytkami--sama bym ich nie znalazła). Podziwiam kuchnię, schody drzwi, sztukaterię - rewelacja - pięknie wykończone dające razem niesamowity efekt!!! Tak jak pisałam wyżej nie chciałam zawracać głowy kolejnym pytaniem--więc przewertowałam dziennik--calutki---i nie znalazłam odpowiedzi . Chciałam poznać wymiary Twojego kominka, obudowy i wkładu( bo sama planuję podobny) i kontakt do wykonawcy. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.04.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Kasiu, czy możesz napisać, na ile wystają ci blaty w kuchni i dlaczego nie chciałaś, aby kończyły się na równi z szafkami? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.04.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witaj Kasiorku Drzwi jak dla mnie rewelacja.... A ja dopatrzyłam się u ciebie w ogrodzie drewniane skrzynki i mam kilka pytań-czy one mają dno? Bo zdaję się że pisałaś, że nie mają. A jak nie mają to czy badyle z ziemi nie przerastają na wierzch? I czy przy podlewaniu woda nie ucieka? Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A czy to przez przypadek nie zamawia sie wymiaru?? A jezeli nie to moze dobrac kolor tła tapety ( wiem ze jest ich tam duzo ) ale ten najbardziej dominujacy i domalowac po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 13.04.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Pięknie , pięknie u Ciebie, powzdycha można a drzwi to prawdziwe perełki Dopatrzyłam się zasłon, czy mogę prosi o zdjęcie karnisza, pozdrawiam. Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askadz 16.04.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Kasiu, pieknie u Ciebie w domu i w ogrodzie. Czy mozesz zdradzić, gdzie kupiłaś te duże donice w których posadziłaś hortensje pnace i które sama malowałaś na biało?pozdrawiamA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńkaD. 20.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Kasiorku jestem na forum pierwszy raz i taki strzał!!!! Ogromnie się cieszę, że zobaczyłam Twój dom. Jest cudny!!! Wszystko mi się podoba, podłogi, drzwi, tapety, lampy, meble itd. Gratuluje Ci ogromnego talentu - umiejętności łączenia tych wszystkich elementów w jedną spójną całość. Od razu widać,że jest to praca nieprzeciętnej osoby, którą według mnie można nazwać artystą. Gratuluje również odwagi i konsekwencji, której mam nadzieje mi nie zabraknie w budowie mojego domku (już wkrótce ). Oczywiście jak większość mam pytanko od jakiegoś czasu szukam płytek oktagonalnych, znalazłam tylko vives, ale dla mnie są za duże, Twoje w kuchni są idealne, po prostu takich szukałam tylko może nie biało-czarnych ale biało-brązowych. Czy możesz mi zdradzić, gdzie je można znaleźć i jaka jest ich cena? Dziękuje za możliwość doznań estetycznych. Myślę, że będę Twoim wiernym oglądaczem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/19/1/d/12291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://img607.imageshack.us/img607/491/jajo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 27.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Kasiorku, czy ty tu zaglądasz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.05.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kasiorku, czy ty tu zaglądasz jeszcze? chyba nie też na nią czekam bo wzdycham do pięknych foteli, szczególnie ich obicia Kasiu, come back ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.06.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ze wzg na otwarcie wątku w "galeriach domów" zamykam mój dzienniczek i komentarze a wiernych oglądaczy zapraszam do galeriihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?181624-W-stylu-retro-galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.06.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Miło znów Cię widzieć i dobrze, że galerię otworzyłaś teraz tam będziemy gadać... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.04.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://i43.tinypic.com/21eyxx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Kasiorku, najserdeczniejsze życzenia spokojnych i zdrowych Świąt http://3.bp.blogspot.com/-9e-TZeBBDzw/Ta_UPwLQRKI/AAAAAAAAATo/CRjTpqZ7FqE/s1600/Velykos.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.06.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Gratulacje - zawsze podziwiałam Twój dom i cieszę się że przeglądając " Czas na Wnętrze " mogę dalej to robić Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 15.10.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Kasiorku, niesamowicie to wszystko się udało zrobić Mam pytanie o kominek, czy podeślesz namiar na wykonawcę portalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 23.11.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ponawiam prośbę o namiar na wykonawcę portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts