aga_i_wojtek 29.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kasiorek wczoraj znalazłam Twój dziennik i zachwyciłam się domkiem! Dla takiego domu i takiej pięknej okolicy, to nawet bym się pod Warszawę z Krakowa wyprowadziła. Cudne miejsce. Z niecierpliwością czekam na to, kiedy zajmiesz się wykańczaniem wnętrz, bo zapowiada się na świetny, dopracowany w szczegółach dom. Zresztą nie tylko Twój dom wzbudza moje wielkie zainteresowanie, blog również. Piękne rzeczy robisz! Co do wyboru podłogi w wiatrołapie, to oczywiście obie wersje piękne, ale ja bym zdecydowała się na wersję nr. 1. Mimo, że ogólnie ciemniejsza, to przez ciemny obrys na zewnątrz sprawia wrażenie poszerzającej pomieszczenie. Akcenty są rozłożone równomiernie a w tej drugiej wzrok jakoś tak skupia się ku środkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.04.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jak dla mnie wersja nr 1 też bliższa pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.04.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Więc chyba stanie na moim, też obstawiałam nr 1 Jestem szczśliwa jak skowronek właśnie otrzymałam wiadomość że w kolejną sobotę dotrą do mnie z Włoch dwie lampy do kuchni , boszsze czekałam na nie 8 miesięcy , prawie ciąża Zdjęcia po dotarciu, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.04.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A propo wymarzonych dodatków to dziś wkleiłam w wątku o wymarzonych dodatkach swoje marzenia na duperelki do kuchni i łazienki to one http://www.blazehouseart.co.uk/blaze_images/products/marinoni/marinoni_bathroom_lg.jpg http://www.blazehouseart.co.uk/blaze_images/products/marinoni/marinoni_kitchen_lg.jpg Prawda,że cudne. Niestety to włoszczyzna o chorych cenach, ale jakiś drobiazg i tak kupię, o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Więc chyba stanie na moim, też obstawiałam nr 1 te lampy to muszą być extra fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 30.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kasiorek ta włoszczyzna jest boska! Wzdycham do niej od 2 lat (od czasu komponowania zastawy na komunię sw.moich chlopaków) i nawet dostalam katalog tej firmy, tak głośno wzdychałam w sklepie Ale obiecalam sobie,ze do nowego domu, to..... Ile ja rzeczy sobie tak obiecałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.04.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 już nie mogę się doczekać tych lamp pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.04.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kasiorek ta włoszczyzna jest boska! Wzdycham do niej od 2 lat (od czasu komponowania zastawy na komunię sw.moich chlopaków) i nawet dostalam katalog tej firmy, tak głośno wzdychałam w sklepie Ale obiecalam sobie,ze do nowego domu, to..... Ile ja rzeczy sobie tak obiecałam Inez a jak z cenami u ciebie, bo może tylko w warszawie te ceny tak rosną , choćby ze wzg na ulicę przy jakiej znajduje się sklep[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.04.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MARINONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Grazie Mille !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 02.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Hmm, jak ja zwykle pod wrazeniem Twoich plastycznych umiejetnosci, nie glosuje, bo koncepcji calosci nie widze,a to musi grac..Wszystkie piekne ,ale juz wspolczuje wykonawcy poza tym jak wiesz , ja w innym klimatach "chodze" pozdrawiam i chodzmy juz na ta kawe, nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 02.05.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Z przyjemnością odkryłam Twój dziennik - zapowiadają się bardzo klimatyczne wnętrza - na pewno będę Ci kibicowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Witam, przyszłam tu wiedziona psim noskiem i zamarłam, takie tu cuda pokazujesz, jeszcze nie ochłonęłam Nie dość, że przepiękny dom - już tu byłam na chwilkę, ale nie chciałam się stresować - myślę sobie z czym do gości - tu ludzie takie rezydencje stawiają Na dodatek decoupage cudny robisz , żeby ochłonąć weszłam do Twojego sklepu, zauroczył mnie paw, ale rozwaliła mnie męska patera - od razu wyobraziłam sobie Maklakiewicza, który z niewinna minką częstuje ciasteczkami swoje ciocie Nie wiem, czy przeżyłyby ten żart Podziwiam Twoją wyobraźnię - ten projekt ogrodu przecudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.05.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Gosiek, ależ zapraszam cię częściej chętnie nie tylko o sprawach budowlanych pogadać. Ta moja rezydencja to tylko pół bliżniaka tylko że z kolumnami to dumnie wygląda A decou uwielbiam, siedzę juz w nim ponad 8 lat, właśnie szykuję stoliczek kawowy , który będzie kiedyś stał w saluunie , odsłona być może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jak jesienią będę w końcu miała więcej czasu to na kursy się może w końcu wybiorę, bo bardzo mnie to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Wstąpiłam, zachęcona twoim stylem. Kiedyś plaowałam dom w podobnej koncepcji co Ty. Piękne kolory i nasycone brawy, klasyczne wzory i sprawdzone meble. Przeszło mi w końcu. Teraz będe podglądać Twoje zmagania - Sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Kasia - szczęka mi opadła - proszę pozamiataj w dzienniku części ze szczęki aby ktoś się nie potknął. Przez przypadek dopiero trafiłem do Twojego dziennika - piękne klimaty, styl, miejsce GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 06.05.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Kasiorek, włoszczyzny nie miałam jeszcze okazji sprawdzic- nie po drodze mi było póki co, ale wkrtce się tam wybieram i będe pamiętac Wpadłam, by nacieszyc oczy i muszę wyrazic swój zachwyt elfikiem =molem książkowym Wyszło Ci cudnie! Jak oprawisz i powiesisz,koniecznie zrób zdjecie i pokaż. Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kasiu, jak zwykle z wyczekaniem i zapartym tchem czytałam Twój dziennik. Zawsze jest w nim coś co mnie fascynuje... sztukaterie boskie, lampy przecudne... Twoja rezydencja nabrała wymownego wyglądu Chyba zacznę męczyć męża, żeby się skusił na takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts