Kasiorek 10.05.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 dadurko wbrew pozorom takie sztukaterie gipsowe, robione na miejscu wychodza taniej niż z prefabrykatów. Ja swoje miałam w tej samej cenie z robocizną co gotowce w sklepie a wtedy jeszcze trzeba liczyć na polożenie. I jeszcze jedna przewaga nad gotowcami gipsowe można idealnie dopasować do ściany. A przy gotowcach jak ściana krzywa to już nic nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 kasiorku, co tu komentowac - jest po prostu zarypiascie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.05.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 niesamowite jak bardzo zmieniły się wnętrza dzięki tej sztukaterii - jesy wspaniale!!! zdradź proszę co to za lampa - jest zajefajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 10.05.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Lampa boska !!!! Skąd to cudo ,ja tez taką chcę Pozdrawiam Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Nie zdziwilabym sie wcale jakby te lampy byly Kasiorka dzielem No tak, czlowiek chcial mniej na forum bywac, a tu Kasiorek dom zaczyna wykanczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.05.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ha, lampy dotarły do mnie z Włoch, czekałam na nie ponad pół roku, zmiana dekoracji u znajomej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.05.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Sztukaterie...można sobie pooglądać...i podziwiać Kasiorku, jakie wysokie masz wnętrza ? Wydają się bardzo, bardzo... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.05.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Sztukaterie...można sobie pooglądać...i podziwiać Kasiorku, jakie wysokie masz wnętrza ? Wydają się bardzo, bardzo... pozdro Góra i dół mają po 3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 10.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 sztukaterie wypasione na maxa lampa czadowa, naprawde! jak jeszcze troche to potrwa to zmienie oreintacje k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jestem pod dużym wrażeniem twoich pomysłów na sztukaterię i mistrzostwo wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Kasiu, zapomniałam zapytać, czy tam gdzie są te sztukaterie w przejściach będą drzwi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 10.05.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Miałam w salonie nieszczęsne przejście z łukiem z ktorym nic nie dało się zrobić. nie mogłam na niego patrzeć bo wszystkie otwory drzwiowe na dole mają po 2,80 a tu taka zagwostka. Ale jesli czegoś nie można ukryc nalezy to podkreślić. I przez dodanie sztukaterii wyszło naprawde fajne przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Kasiu sztukaterie wyszły przecudnie!wnętrza twojej rezydencji będą bezapelacyjnie niepowtarzalne!!!!Od razu widać ,że artystyczna dusza z Ciebie.Cały czas intryguje mnie Twoja kuchnia Zamieść ,proszę,swój projekt.Może coś podpatrzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Bardzo ładne sztukaterie - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 11.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, trafiłam tu przypadkiem i postanowiłam zostawić swój ślad... jestem pod wrażeniem domu i Twoich pomysłów na jego wykończenie wolałabym chyba jednak dla takiego domu większego otoczenia na zewnątrz i mniejszego zagęszczenia pozostałych domów... ale to przecież sprawa indywidualna. Jeśli chodzi o podłogę... jak dla mnie nr 2 mol książkowy... Superrr sztukaterie... też fajne choć zupełnie nie mój styl ale do tych wnętrz jak najbardziej pasują na pewno będę kibicować i zaglądać i... może przeoczyłam... ale gdzie można znaleźć Twój sklep i Twoje dzieła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.05.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, trafiłam tu przypadkiem i postanowiłam zostawić swój ślad... jestem pod wrażeniem domu i Twoich pomysłów na jego wykończenie wolałabym chyba jednak dla takiego domu większego otoczenia na zewnątrz i mniejszego zagęszczenia pozostałych domów... ale to przecież sprawa indywidualna. Jeśli chodzi o podłogę... jak dla mnie nr 2 mol książkowy... Superrr sztukaterie... też fajne choć zupełnie nie mój styl ale do tych wnętrz jak najbardziej pasują na pewno będę kibicować i zaglądać i... może przeoczyłam... ale gdzie można znaleźć Twój sklep i Twoje dzieła? Można wejśc przez bloga ( adres w stopce) albo tu http://www.wstyluretro.pl i zapraszam do kolejnych wizyt w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 12.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 albo tu http://www.wstyluretro.pl i zapraszam do kolejnych wizyt w dzienniku kurcze, Ty to masz talent jestem pod wrażeniem dziennik na pewno będę odwiedzać, jest tak inny od pozostałych że będę z ciekawością podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just5555 13.05.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Patrzę na tą lampę i jeszcze nie potrafię się nią zachwycić. Jakaś dziwna , bo inna. Pewnie jak zobaczę w już umeblowanym pomieszczeniu to dopiero będzie efekt. Stolik natomiast bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a mnie się ta lampa podoba może właśnie dlatego, że jest taka inna niż zwykłe lampy. Kasiorku - wnętrza po sztukowaniach fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Bardzo ciekawy stolik lampa... hmm, na pewno oryginalna ale... nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts