m_wujek 28.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czy ktoś miał do czynienia z wyrobami tych producentów: Azulejos Alcor i Azulejera Alcorense? Interesuje mnie zwłaszcza opinia wykonawców co do jakości gresu/glazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.03.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Tak, u nas na całym dole (za wyjątkiem łazienki i wiatrołapu) Azulejos Borja. Problemów z kładzeniem fachman nie zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.03.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ja mam dwie łazienki, hall i kuchnię w Azulejera Alcorense (w łazienkach z paskami z dekorów) - glazurnicy oceniali płytki jako bardzo dobre (wymiary, "płaskość"), z mojego punktu widzenia też ok: brak różnic w zabarwieniu, nic nie pęka, twardość zgodna z deklarowaną (głownie chodzi o podłogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 01.03.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 cieszynianka, Bigbeat, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts