Gość porucznik 04.11.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 proszę o opimie hajduk czy spartherm? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość fiki 05.11.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 w sparthemach podobno pękają szamoty ,a w hajdukach ciagle cos piszczy [drzwi] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 05.11.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta...bierz Kornaka Panoramic nr 11 z półokrągłą szybą. Tanio będzie na pewno. Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość porucznik 05.11.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 szukam kominka z boczną szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 05.11.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 szukam kominka z boczną szybą Poogladaj to linki-do-kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość porucznik 05.11.2003 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 podoba mi się spartherm ,ale mam obawy czy nie przepłacam za to to niemieckie,może użytkownicy coś powiedzą,dzięki za każde słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 16.11.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Mam od miesiąca Sparthema i jest superPalę na razie sosną , pozostałść po stęplachi kominek jest czysty ( szyba i szamot )brat pali dębem i ma czarne szyby Przed kupnem zastanawiałem się nad róznymi markami , ale kolega przypadkiemwspomniał o tej firmie . Pojechałem , zobaczyłem iza dwa dni kupłem . Widziałem różne kominkiale ten ma klasę , ma tylko jedną wadę jest drogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 17.11.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 W Sparthermach i Hajdukach jest taki wybór szyb i wysokosci i kształtów , do tego podnoszone lub nie , ze z tej mnogosci wynika czas oczekiwania na "własny model " i cena ... Jak mozemy pomarudzic i "szyć cacko na miare" to musimy niestety zapłacic.. Firmy co maja kilka modeli maja je taniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts