Lidernr1 30.08.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 i Alabastrino się kładzie w dolnej łazience http://lh3.ggpht.com/_NImDa5F2q0M/THtWA1GIpNI/AAAAAAAABU4/EuWZ50VaCrc/s128/IMG_4637.JPG http://lh4.ggpht.com/_NImDa5F2q0M/THtWBvSGrvI/AAAAAAAABU8/MIi5zzBQaxI/s128/IMG_4636.JPG http://lh5.ggpht.com/_NImDa5F2q0M/THtV886uQWI/AAAAAAAABUs/jKbjgphTgEg/s128/IMG_4641.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 06.09.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 witajcie, u nas w weekend odchodziło malowanie na parterze , przez to mam takie zakwasy że nikt nie wierzy że to było zwykłe malowanie :) , płytki w łazience położone brakuje jeszcze lustra i sanitriów (wieczorkiem wkleje zdjęcia) , Arkesia na podłodze tez skończona, została tylko kuchnia bo mozaika nie dotarła na czas Myślimy też o piecu czy IMMERGAZ czy VAILLANT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 12.09.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 hej,płytki w kuchni wreszcie skończone , zdjęcia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 17.09.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 witam, piec i kaloryfery zamówione , niestety koszt nas troszkę przerasta więc chyba kominek będzie musiał troszkę zaczekać w między czasie czekamy na papiery potwierdzające akceptacje przyłączenia gazu , dzienniki budowy , pozwolenie, zgłoszenie o bodowie i tp ..... po co tyle papierologii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 02.10.2010 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 zmagań ciąg dalszy .... Dziś do domku wchodzi elektryk -ma z mężem zakupić i zamontować gniazdka itp itd, trzeba się też szybko brać za szambo bo oczyszczalnia ścieków w tym roku nie miała szans , mąż ma sie dziś zorientować co i jak , bo tu małymi krokami zbliza się pani ZIMA. Więc i styropian trzeba szybko zamawiać i "kuć żelazo póki gorące" by nas mrozy nie zastały jakoś marnie to widzę, nie dość że kasy ni ma i to i czasu brak zamówiłam szafkę iryde z umywalką 60 do dolnej łazienki ma być do odbioru w poniedziałek w poniedziałek również zamierzam podpisać umowę z Mazowiecką Spółką Gazownictwa , więc jak dobrze pójdzie za kilka dni przyjdą zamontować gazomierz , niestety piec jeszcze nie podłączony ale to nastąpi w najbliższym czasie. W tym tygodniu również ma się pojawić kominkarz to może w nagrzanych pomieszczeniach prace będą lepiej szły , natomiast montaż kuchni został przesuniety na 15 października bo AGD ma dotrzeć najwcześniej za 10 dni roboczych ważne aby wszystko dotarło zgodnie z zamówieniem ...................... został nam jeszcze do wykończenia gabinet: pomalować i położyć podłogę , ale to drugie dopiero jak zaczniemy ogrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 03.10.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 znalazłam piękne bukowe skórzane krzesła do jadalni , tylko kiedy mnie będzie na nie stać http://1.1.1.1/bmi/img09.allegroimg.pl/photos/128x96/12/48/76/05/1248760586 i sofy na allegro u użytkownika bodhiline lub w sklepie internetowym http://www.sofik.pl a i zapomniałam napisać że oczekujemy na drzwi wewnętrzne na parter , niestety montaż najwcześniej na koniec października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 10.10.2010 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 hejka,u nas po mału do przodu .........we wtorek ponownie wchodzi elektryk w środę zaczynają obudowe kominka i maja przyjechać z gazowni założyć gazomierz. A od czwartku nastawiamy się na ocieplanie budunku, w piątek ma się pojawić stolarz , w sobote hydraulik ma podłączyć piec i to narazie na tyle. Wrzuciłam nowe djęcia do albumu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 14.10.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 gazomierz podłączony, stolarz się zapowiedział dopiero na sobotę , no cóż my też zmienialiśmy termin 2 razy ze względu na brak wszystkich sprzętów na magazynie. Mąż dziś zaczyna ocieplać domek, oby im szybko i sprawnie poszło............. dziś też ma odebrać lustro do dolnej łazienki , ja wybieram się dopiero w sobotę ze względu na grypę jestem bardzo ciekawa czy kominek już zrobiony ???????????????? to narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 19.10.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 zmagań ciąg dalszy......................... a więc kominek nie zrobiony wrrrrrrrrr podobno robi się właśnie dziś kuchnia zaczęta, ale nie skończona ma być dokończona w sobotę szambo w dalszym ciągu nie dotarło wrrrrrrr i to jest najgorsza informacja piec nie podłączony, zostało jeszcze na sobotę dokupić jakiś drobiazg , a później jeszcze umówić się z serwisantem ocieplanie nie dokończone sanitariaty nie zamontowane tak więc same złe wiadomości z dobrych może tylko fakt że przeprowadzka planowana jest na wydłużony weekend 11 listopada , ale oczywiście nie wiadomo jak to wyjdzie pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 25.10.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 w weekend nastąpił zmagań ciąg dalszy podłączyliśmy płytę gazową, zmywarkę, zrobiliśmy wentylacje w kuchni (również w zabudowie), rozpaliliśmy w kominku co spowodowało że zaczęła wychodzić wilgoć podłączyliśmy piec - czekamy teraz na serwisanta zamontowaliśmy lustro w łazience i część sanitariów Niestety wciąż czekamy na szambo zdjęcia dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 30.10.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 i znów przyszedł weekend: w czwartek przyszło szambo więc może dziś zrobią doprowadzenie do budynku, mąż ma też kończyć ocieplać domek. Niestety piec w dalszym ciągu nie jest odpalony - czekamy na serwisanta ma się pojawić dopiero w piątek Dziś mają przyjechać drzwi wewnętrzne więc może w domku będzie troszkę cieplej jak się rozpali w kominku c.d.n......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 30.10.2010 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 a zapomniałam napisać że zamówiłam stół do jadalni 160x100 w środku stołu znajdują się 4 dostawki które powiększają długość o 60cm każdy, więc 4 metry powinno wystarczyć na rodzinne spotkania http://1.1.1.4/bmi/www.sklep.meble.pl/gfx/meblebik/sklep_oferta/35000/m1398505852.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 04.11.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 nowe wieści........... w weekend zamontowali nam drzwi i obudowali kominek, niestety nie mam jeszcze zdjęć jutro przyjeżdza stolarz kończyć kuchnię i montować szafy i parapety , a w sobotę ma dotrzeć stół do jadalni c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 07.11.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 wpadłam udokumentować kolejne postępy.......... najważniejsze piec został wreszcie uruchomiony, stolarz bez jednego szczegółu skończył kuchnie i zabudował szafy w wiatrołapie i gabinecie. w sobote dotarł stół , dziś montowaliśmy panel prysznicowy i kabinę ale jak zwykle sie okazało że czegoś brakuje. kominem wyszedł super http://lh4.ggpht.com/_NImDa5F2q0M/TNb_4zlafsI/AAAAAAAABcU/sdWEacdd464/s128/20101105127.jpg a na kolejny weekend zostaje dokończenie montażu kabiny, obsadzenie parapetów, położenie podłogi w gabinecie no i oczywiście preprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 09.11.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 w czwartek zamierzamy kłaść podłogę w gabinecie - trzeba jeszcze kupić korekw piątek rozpoczynamy pakowanie i startujemy z przeprowadzką w sobotę tak więc zaczynam odliczanie ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 16.11.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 witam, i już po przeprowadzce , wreszcie na swoim aczkolwiek wrażenie jakbyśmy nie byli u siebie , nie wiem z czego to wynika ..... został mi jeszcze jeden karton z ubraniami do rozpakowania he, he domek jest już ocieplony, ale kleju już chyba nie zdąrzymy naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 27.11.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 i małymi kroczkami zbliża się zima http://picasaweb.google.com/lh/photo/0o08Un9xbho2WsBCIBVBdQ?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena23 11.01.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 mam pytanko czy jesteście zadowoleni z podłogi w salonie i jak radzicie sobie z utrzymaniem jej w czystości, a może nie potrzeba przy niej dużo zachodu.Będe wdzięczna za odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 12.01.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 mam pytanko czy jesteście zadowoleni z podłogi w salonie i jak radzicie sobie z utrzymaniem jej w czystości, a może nie potrzeba przy niej dużo zachodu.Będe wdzięczna za odpowiedz Pozdrawiam witaj, kategorycznie odradzam wszystkim , być może na ciemnej tak nie widać ale na beżu widać wszystko , kurz jak świeci słońce , każdą plamke nawet po czystej wodzie . Ogólnie koszmar wrrrrrr, drugi raz bym sie nie zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 12.01.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Jeśli mogę wtrącić słówko - na ciemnych jeszcze lepiej wszystko widać, nawet jak zdejmiesz buty i przejdziesz w skarpetkach.Lidernr, ciesz się, że masz jasne;)Pozdrawiam cieplutko w 2011 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts