Toszka 21.07.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ech "te sąsiady" . Chyba najgorsi są tacy starzy, zasiedziali, którym wydaje się, że "te miastowe", to jakieś "gorsze i głupsze" są, a świat zatrzymał się dla nich na latach 60-tych zeszłego wieku. Dla nich człowiek bez ziemi, to podczłowiek, a taki, co ma mało, to też zero. Ot ciemnota i tyle, bo jak można taka postawę inaczej nazwać? No pod blachą na pewno jest porażka całkowita, bo ona się strasznie nagrzewa. U mojej kumpeli jest dachówka i cudownie też nie jest, mimo braku okien dachowych. No cóż najlepszy jest pod tym względem dom piętrowy lub parterowy ze strychem ale wiadomo - nie każdy lubi, nie każdego stać itd. itp. Jednak jak się pomieszka na poddaszu /tak jak ja/, to człowiek nie chce już nigdy więcej tego piekła. No podlicz droga Zorzo, podlicz, bo bardzo jestem ciekawa, czy dużo "za dużo" to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 21.07.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 No podlicz droga Zorzo, podlicz, bo bardzo jestem ciekawa, czy dużo "za dużo" to kosztuje Ja też się przyłączam do tej prośby bo też jestem ciekawa a co do naszych sąsiadów to myślę,że nie będzie z nimi problemów a przynajmniej do tej pory żadnych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 22.07.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Smreczki, a sąsiadów masz takich "zasiedziałych", czy też nowo przybyłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 22.07.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a sąsiadów masz takich "zasiedziałych", czy też nowo przybyłych? Hmm... sąsiedzi są raczej zasiedziali ale nie wiadomo jacy będą ci ktorzy się kiedyś wybudują,narazie w najbliższej okolicy naszej działeczki nikt się nie zaczyna budować a jacyś dalsi sąsiedzi mnie nie interesują i lepiej żeby oni też się nie interesowali mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a jest jakiś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.07.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 królik, to TY z TEJ Nowej Wsi koło Kęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 królik, to TY z TEJ Nowej Wsi koło Kęt no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 23.07.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 a jest jakiś problem? jeśli to pytanie było do mnie to żadnych problemów z sąsiadami nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 23.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Odejdę od tematu sąsiadów, bo podliczyłam to co wydaliśmy do tej pory i sama się zdziwiłam,że AŻ tak dużo wyszło. 123 500 zł. To koszt stanu surowego, bez dachu, za to z piwnicami. Przy czym nie mamy jeszcze schodów zewnętrznych i tarasu a na dokończenie izolacji, zasypanie wykopów i tym podobne "drobne" prace, trzeba będzie pewnie wydać jeszcze jakiś 1000 PLN. Robocizna to łącznie 33000 zł. cała reszta to papiery ( bez kosztów pozwolenia na budowę i projektu), geodeci, materiał, przyłączenie wody i drobiazgi w postaci kawy, herbaty, hektolitrów wody mineralnej itp. W związku z powyższym ogłaszam,że mam do zbycia jeszcze 640 sztuk bloczków betonowych M6 klasy B20 po 3.50 za sztukę. A za trzy tygodnie będę mieć ponad trzysta stempli, z czego jakieś 150 na 2.30m, reszta na 2.70. Może mi się trochę kosztów zwróci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 23.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Zorzo niezła sumka Ci się uzbierała ale etap budowy do pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 06.08.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam po wczasach . Widzę, że ruch u nas niewielki, Mimonka chyba zaginęła gdzieś na wiejskiej drodze przy wycince drzew . Zorzo, dzięki za podanie kwoty wydatków, która z deczka zwaliła mnie z nóg . Trochę się oddaliłam od tematu cen ale jednak wydaje mi się, że niestety ta kwota to norma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 06.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam po wczasach Witamy wypoczętą Toszkę rzeczywiście ruch u nas jakiś taki niewielki ale mam nadzieję że się rozkręcimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 08.08.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dziewczyny siedzą cicho, a ich "chałpy" już pewnie wybudowane, skończone, umeblowane . To może tak na rozgrzewkę rzucę pytanko? Był ktoś z Was może na koncercie U2? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dziewczyny siedzą cicho, a ich "chałpy" już pewnie wybudowane, skończone, umeblowane . To może tak na rozgrzewkę rzucę pytanko? Był ktoś z Was może na koncercie U2? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 08.08.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 To może tak na rozgrzewkę rzucę pytanko? Był ktoś z Was może na koncercie U2? [/img] A gdzie był taki koncert? ja nic nie wim bo nie ma mnie w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 09.08.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Smreczki, w Chorzowie . Oczywiście byłam . Uwielbiam ten zespół, a już 2 razy nie udało nam sie kupić biletów, więc tego razu nie mogliśmy odpuścić . Koncert cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 14.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam wszystkich ja z samego serca Oswięcimia działeczke juz mamy i teraz zabieramy sie za projekt będziemy się budowac w Rajsku... z działki do pracy bedę miał 6,7km zabieram się za czytanie wątku i pozdrawiam wszystkich budujących z okolic naszych i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 14.08.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witaj Cola . Fajowo, że budujesz się w Rajsku - ładne okolice tam są . Też serdecznie Cię pozdrawiam i witaj na naszym forum, które coś ostatnio cichuśkie, oj cichuśkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 15.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam wszystkich ja z samego serca Oswięcimia działeczke juz mamy i teraz zabieramy sie za projekt będziemy się budowac w Rajsku... z działki do pracy bedę miał 6,7km zabieram się za czytanie wątku i pozdrawiam wszystkich budujących z okolic naszych i nie tylko no to pewnie będziemy sąsiadami,działka również w Rajsku,z budową chcemy ruszyć na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 16.08.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witaj Arro . Tak sobie pomyślałam, że z ciekawości Was spytam - ile dziś kosztuje działka w Rajsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts