becia_01 19.06.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Kochani bywalcy forum potrzebuje namiary na dobrego notariusza . Myśleliśmy o pani notariusz z Zatora? A co do Geodety mamu pana M. Hutnego i narazie jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia_01 19.06.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Czy ktoś z was mieszka w osieku lub muruje mu muraż z Osieka - potrzebuje pilnie opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 19.06.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ja jestem i buduję w Osieku, w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 19.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Izolacja pozioma zrobiona, teraz czekanie na fachowców od murowania. Fotki z budowy:grunt Izoplast Rhttp://gfx.efotek.pl/images/stnuc8si7ognifwlmx7l_thumb.jpghttp://gfx.efotek.pl/images/uv501gv6639i4k4dt8nt_thumb.jpghttp://gfx.efotek.pl/images/qc5kpyrz83ulhifsyyk9_thumb.jpgPapa termozgrzewalnahttp://gfx.efotek.pl/images/fzyrfomejawy42ddv3kb_thumb.jpghttp://gfx.efotek.pl/images/wep6xv54njpwspxrnsz3_thumb.jpghttp://gfx.efotek.pl/images/qmjvsso9vowt4yfspgm7_thumb.jpghttp://gfx.efotek.pl/images/9aknih1dqrzxh66yc3iz_thumb.jpghttp://gfx.efotek.pl/images/fd54ohe2tdj2srvtn7g_thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 19.06.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Bochen! Ale Ci zazdroszczę! U mnie panowie "fachowcy " papę termozgrzewalną położyli na zimno! Z rozbrajającym uśmiechem przyznali się do tego po moim powrocie do Polski, jak już mury stały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 20.06.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kochani bywalcy forum potrzebuje namiary na dobrego notariusza . Myśleliśmy o pani notariusz z Zatora? A co do Geodety mamu pana M. Hutnego i narazie jest wszystko ok My byliśmy u notariusza w Oświęcimiu ( Baran Marta i Kamusińska Maria ) biuro znajduje się w tym samym budynku co sąd,wchodzi się z boku.Panie są bardzo miłe,doradziły i odpowiedziały na wszystkie nasze pytania.A co do geodety to też mieliśmy pana Hutnego i z czystym sumieniem mogę go polecić, bardzo dużo nam pomógł gdy mieliśmy zamieszanie w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moon_86 20.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Moon_86 my mieliśmy przyjemność z P. Rygułą. Jeśli chcesz namiary prześlę na Priv. poproszę Co do P. Hutnego, słyszeliśmy dużo dobrego o nim, może dołączymy do grupy zadowolonych ale wiemy też, że długo sie na niego czeka, bo ma sporo klientów. Moge poprosic kogoś na priv o cenę jaka podał za wytyczenie obrysu domu? Jeżeli chodzi o notariusza, również polecamy Panią M. Kamusińska. Naprawdę zna sie na tym co robi. Na każde pytanie jasno odpowiadała. Polecamy Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Moon_86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 20.06.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 witamw tygodniu będę podpisywał umowę u notariusza kupna działki w Babicachw przyszłym roku mam zamiar się budować, chociaż pozwolenia i przyłącza chcę zrobić jeszcze w tymczy ktoś wie czy blaszany garaż można postawić na działce bez zgłaszaniaczy potrzebne jest pofatygowanie się do urzęduz tego co się orientuję to na to chyba nawet nie potrzebne zgłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 20.06.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Do 35m2 nie trzeba nic zgłaszać jeżeli chodzi o garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 20.06.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Do 35m2 nie trzeba nic zgłaszać jeżeli chodzi o garaż. właśnie tego nie byłem pewny dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 21.06.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 co do piasku ze żwirowni w przecieszynie, dodam jeszcze że można uzyskać kilka procent zniżki jeżeli faktura jest na kogoś mieszkającego w pobliżu,zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 21.06.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 temat kominów u mnie z czym to się je? wie ktos? potrzebuję do gazu i do kominka (kominek bez płaszcza wodnego) jakie srednice i to to ma byc i na jakie ceny sie nastawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 21.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Moon namiary na geodetę wysłałam na Priva.Jeśli chodzi o notariusza w Zatorze jest też bardzo komunikatywna Pani.Z tego co wiem bierze taniej niż w Oświęcimiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 21.06.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Dziękuję za ostrzeżenie. I współczuję kłopotów! Sammi! Witamy w grupie! Pochwal się co budujesz! Z500 z8 oto mam nadzieję ostateczna wersja projektu Edytowane 4 Lipca 2010 przez sammi porządki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochen 21.06.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Piasek na Przecieszynie dla mieszkańców np. Skidzinia jest po 17 zł netto/ 20,74 zł brutto, żwir po 35 zł netto/42,70zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 21.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 temat kominów u mnie z czym to się je? wie ktos? potrzebuję do gazu i do kominka (kominek bez płaszcza wodnego) jakie srednice i to to ma byc i na jakie ceny sie nastawic? Cola0760 my mamy kominy już zakupione,takie właśnie jak szukasz,jeden do gazu a drugi do kominka.Z tego co wiem to rodzaj kominka (z płaszczem czy bez ) nie ma wpływu na średnicę komina.Rury kominowe od gazy mamy o średnicy fi 160 a od kominka fi 200.Obydwa kominy maja około 8 m i zapłaciliśmy za nie 4,5 tyś zł Zapraszam do mojego dziennika budowy,tam mam zdjęcia rur i pustaków kominowych.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cola0760 21.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) dzieki wielkie widziałem też w Twoim dzienniku nadproża gdzie kupowałas i ile płaciłaś? (to chyba za metr sie liczy?) ps ZOBACZ DO TEMATU CZARNEJ I BIAŁEJ LISTY KONIECZNIE Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Cola0760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 23.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 mógłby mi ktoś polecić geologa z okolic Oświęcimia i jaki mniej więcej jest koszt badania gleby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 23.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 mógłby mi ktoś polecić geologa z okolic Oświęcimia i jaki mniej więcej jest koszt badania gleby Ja niestety nie pomogę bo nie maiłam z tym styczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 24.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 czyżbym pierwszym, który będzie korzystał z geologa z grupy Oświęcimskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts