bochen 03.09.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Ja mam 273 m2 dachu i wyszło z łatami, kontrłatami, deską czołową prawie 17 kubików. Dach kopertowy z 4 giblami.http://www.fotoszok.pl/out.php/t108234_gibel4.jpghttp://www.fotoszok.pl/out.php/t108235_konstrukcja16.jpghttp://www.fotoszok.pl/out.php/t108236_konstrukcja10.jpghttp://www.fotoszok.pl/out.php/t108237_kominklinkier1.jpg Edytowane 3 Września 2010 przez bochen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 03.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja mam w zestawieniu 8,8 m3, a ile wyjdzie w rzeczywistości to sam policzę. Na pewno więcejGraty bochen !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 04.09.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 orientuje się ktoś jak to jest ze szlaką z kopalni Brzeszczez tego co słyszałem to można ją dostać za darmotylko potrzebny własny transport i prawdopodobnie załadunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 05.09.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Może ktoś skorzysta Dane kontaktowe: Telefon: 503449805 Email: [email protected] Miejscowość: Rybarzowice mam nadwyżkę gruzu z budowy,bezpłatnie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 05.09.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 sammi ty masz nadwyżkę gruzu? czy pod tym tel jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 06.09.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam, Działka - jest Projekt domu - jest przyszedł czas na garaż założenia odnośnie garażu to: - garaż na dwa samochody combi - pomieszczenie gospodarcze z osobnym wejściem - garaż na bazię prostokąta wjazd od dłuższego boku Garaży takich jest tysiące ale....buduję się w Polance Wielkiej koło Oświęcimia i tam wg planu zagospodarowania kąt nachylenia dachu ma być pomiędzy 37-45 stopni i tu pojawia się problem, duży garaż z takim dachem będzie wyglądał jak drugi mniejszy dom (9x7)!!! a to tylko garaż, czy ktoś miał z tym problem czy tylko ja? W urzędzie gminy PW dowiedziałem się że plan zagospodarowania ma się zmienić w 2012 roku zamiast budować takiego klocka jak dom może warto poczekać. (Budowę domu zaczynam w przyszłym roku więc garaż na upartego może stanąć rok później ) P.S.Idealnym rozwiązaniem byłby niski garaż z prawie płaskim dachem ok 12 stopni nachylenia. - ale na tą chwilę to nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 06.09.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Zobacz dobrze w planie zagospodarowania przestrzennego gminy (aktualnym oraz przyszłym)bo to ograniczenie może dotyczyć budynków mieszkalnych, dla budynków gospodarczych powinny być inne wytyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 06.09.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 sammi ty masz nadwyżkę gruzu? czy pod tym tel jest? mimonko to ogłoszenie ze str radio bielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 06.09.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ratunku kto pomoże ? Potrzebuję 70 stempli budowlanych na jutro bo mi brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 06.09.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Zobacz dobrze w planie zagospodarowania przestrzennego gminy (aktualnym oraz przyszłym)bo to ograniczenie może dotyczyć budynków mieszkalnych, dla budynków gospodarczych powinny być inne wytyczne. Pytałem w gminie wytyczne odnosnie kąta nachylenia dachu są identyczne. ...w planie zagospodarowania przestrzennego gminy (aktualnym oraz przyszłym) Nie wiedziałem że jest już plan zagospodarowania przyszły? Dostępny w Urzędzie gminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arro77 06.09.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ratunku kto pomoże ? Potrzebuję 70 stempli budowlanych na jutro bo mi brakło odpowiedz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 06.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Pytałem w gminie wytyczne odnosnie kąta nachylenia dachu są identyczne. Nie wiedziałem że jest już plan zagospodarowania przyszły? Dostępny w Urzędzie gminy? Nie jestem z Polanki więc nie wiem jak sprawa się ma ale pisałeś że nowy będzie w 2012. U nas w Osieku też ma być nowy ale chyba wcześniej niż u was, jest już dostępne wstępne studium planu. W Osieku dopuszczalny będzie nawet płaski obiekt gospodarczy a dachy domów jednorodzinnych 30 - 45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 06.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 arro77 dzięki za odpowiedź w mojej sprawie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammi 07.09.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Gdyby ktoś wam oferował agregat prądotwórczy nowy , kosę spalinową Alko nową, wiertarkę, szlifierkę bez papierków proszę dajcie znać. Obrobili nam garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 07.09.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Sammi, serdecznie współczuję! I życzę żeby policja znalazła sprawców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 07.09.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 sammi to przykre co Was spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLWW 08.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Czy ktoś może polecić firmę, która zajmuje się wykonaniem projektu i budową zjazdu z działki na drogę (powiatową) ? (Polanka Wielka, ul.Stawowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 08.09.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Czy ktoś może polecić firmę, która zajmuje się wykonaniem projektu i budową zjazdu z działki na drogę (powiatową) ? (Polanka Wielka, ul.Stawowa) JLWW wysłałam ci wiadomośc na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts