madzia.a 01.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Mój pokój dzienny przeszedł małą metamorfoze. Jednak nie mogłam sobie pozwolić na zakup nowej kanapy, dlatego bardzo prosze o rade. Moim zdaniem kanapa wygląda dosyć kiczowato i tandetnie. Chciałabym dokupić do niej jakies dwie poduszki, aby choć troche dodały jej uroku. Kanapa jest w kolorze zgaszonej czerwieni z beżowymi wstawkami. Poduszki z jednej strony sa w kolorze beżu, z drugiej w kolorze kanapy czyli zgaszonej czerwieni. (czyli chciałabym zostawić obecne poduszki a jedynie dodać dwie małe) W pokoju mam meble BRW Largo Classic,w kolorze ciemnego brązu. Niestety nie posiadam aktualnych zdjęć kanapy, dlatego chcialam dodać, że nie mam już tych rzeczy widocznych na zdjęciu czyli dywanu, stoliku, lampy itp. . Wklejam również moje dwie propozycje poduszek z Jyska w kolorze kremowym i khaki (cokolwiek to znaczy). Co o nich myślicie? A moze w ogóle nie kupować?http://www.voila.pl/187/5xrpd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 a może warto pomyśleć o nowej tapicerce/pokrowcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 01.03.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 a może warto pomyśleć o nowej tapicerce/pokrowcu? Kanapa ma bardzo nieregularne kształty, więc pokrowce z bliska nie wyglądałyby dobrze na niej. Dlatego pomyślałam o dodatkowych poduszkach. Chociaż wtedy musiałabym wprowadzić kolejny kolor, który nijak miałby sie do reszty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts