logos78 01.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Wlasnie zbieram dokumentacje potrzebna do odbioru domu- czy jesli mam studnie (nie ma u nas przyłacza wody) to potrzebne jest badanie wody przez sanepid? Jesli tak to jakie dokładnie badanie jest wymagane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pijawka 02.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja mam studnię i żadnego innego przyłączaDo odbioru domu żadne badanie wody nie jest potrzebneWe wniosku zaznaczasz tylko, że wodę masz z własnego przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logos78 02.03.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzięki za odpowiedź- nic już z tego nie rozumiem bo mi kazali jednak zrobić badanie wody:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pijawka 03.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 To może niech pokażą jakąś podstawę prawną - ja mam odebrany dom - styczeń 2009 - bez badania wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts