land 01.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 witamz powodu przeprowadzki jaka mnie czeka musze oddac 2 psiaki.przebywaja na dworze. 3 letnia suczke wysokosci kolan,czarna-podpalana(mieszaniec). psa 3 letniego,po sterylizacji,czarno-bialo-bezowy,pies jest wiekszy,masywniejszy od suczki. psy sa rodzenstwem ,do oddania razem lub osobno tylko w dobre rece,osobie kochajacej psy.najlepiej do domu z dzialka. psy pilnujace. woj mazowieckie-okolice plocka,chodzi o to zeby znalazly dobry dom wiec moge dowiesc pieski!!gg10674766moge wyslac zdjeciapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia25 13.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Niestety przygarnąć nie mogę. Mam u siebie trzy psiaki, także więcej nawet jakbym chciała, nie mogę. Ale przesyłam wyrazy uznania za chęć oddania je komuś w dobre ręce. (bo wiadomo jak to bywa z "niechcianymi" psami) Życzę by znalazł się nowy właściciel dla piesków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 13.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Land - azłóż wątek na dogomanii i wklej tu linka, będę pomagała podciągnąć, tam szybko spada. Pytałaś rodzęnę, znajomych? Nie ma dla nich miejsca w nowym domu? Nawet podwórkowca zmianić w salonowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.03.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ale przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
land 14.03.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 niestety nie moge zabrac psiakow ze soba, powyzej prosze o nowy dom dla 2 psow,a mam ich w sumie 5,reszta juz wstepnie ma nowe miejsca. oczywiscie zaczelam szukac wsrod rodziny i znajomych na samym poczatku,wiadomo ze wolalabym oddac je w znajome rece, nie obce. Dżidż i Pusia(takie maja imiona) moga byc salonowe bo chetnie pakuja sie do domku.nie brudza w domu.Asia25 dziekuje za mile slowa i zrozumienie.oxa jak tylko zaloze tam konto to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Coś się ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts