bambus23 01.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Parę dni temu ogłosiłem sondażowy "casting" na wykonawce sufitów podwieszanych, 130 m2. Portal getup.pl Zgłosiło się ok. 110!!! ekip! Wiekszość gotowa podjać się pracy od zaraz. Ceny za robociznę od 25 do 70pln za m2. wstepnie wybrałem 3 ekipy za ok. 30 40pln. A we wrześniu miałem do wydania 1000pln dla 2 murarzy za 1 dzień pracy przy przeróbce komina. Nie znalazłem chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 01.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Parę dni temu ogłosiłem sondażowy "casting" na wykonawce sufitów podwieszanych, 130 m2. Portal getup.pl Zgłosiło się ok. 110!!! ekip! Wiekszość gotowa podjać się pracy od zaraz. Ceny za robociznę od 25 do 70pln za m2. wstepnie wybrałem 3 ekipy za ok. 30 40pln. A we wrześniu miałem do wydania 1000pln dla 2 murarzy za 1 dzień pracy przy przeróbce komina. Nie znalazłem chętnych... nie to forum na ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 01.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 to o niczym nie swiadczy. we wrzesniu takze by Ci sie zglosilo na getupie 110 ekip i tak samo niektorzy za strasznie niskie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 02.03.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to o niczym nie swiadczy. we wrzesniu takze by Ci sie zglosilo na getupie 110 ekip i tak samo niektorzy za strasznie niskie ceny A jednak świadczy. We wrześniu też tam dawałem podobne oferty. Odzew był, jednak o wiele mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to o niczym nie swiadczy. we wrzesniu takze by Ci sie zglosilo na getupie 110 ekip i tak samo niektorzy za strasznie niskie ceny A jednak świadczy. We wrześniu też tam dawałem podobne oferty. Odzew był, jednak o wiele mniejszy. A ty co? sondaże przeprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 02.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to o niczym nie swiadczy. we wrzesniu takze by Ci sie zglosilo na getupie 110 ekip i tak samo niektorzy za strasznie niskie ceny A jednak świadczy. We wrześniu też tam dawałem podobne oferty. Odzew był, jednak o wiele mniejszy. A ty co? sondaże przeprowadzasz? Co zrobić, forum jest jak magnes... no ale żeby aż casting???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.03.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 we wrześniu była pełnia sezonu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 we wrześniu była pełnia sezonu, i tuz przed zima,zawsze tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_K 03.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 "casting" na wykonawce sufitów podwieszanych, Ceny za robociznę od 25 do 70pln za m2. wstepnie wybrałem 3 ekipy za ok. 30 40pln. ... Ja robiłem w listopadzie okolo 100m2 we Wrocławiu. Ekip szukałem na favore.pl, bo tam podają cenę (więc na spokojnie mogę wybrać tylko te, co mnie interesują) i można poczytać opinie innych, którzy juz korzystali z ich usług. Ceny we Wrocławiu to ok. 30 - 50zł za mert. Ja płaciłem 35 i jestem zadowolny, chociaż był zgrzyt o wykończenie szpar przy ścianach (ja twierdziłem, że oni to powinni zrobić, a oni że to sprawa malarzy) Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 "casting" na wykonawce sufitów podwieszanych, Ceny za robociznę od 25 do 70pln za m2. wstepnie wybrałem 3 ekipy za ok. 30 40pln. ... Ja robiłem w listopadzie okolo 100m2 we Wrocławiu. Ekip szukałem na favore.pl, bo tam podają cenę (więc na spokojnie mogę wybrać tylko te, co mnie interesują) i można poczytać opinie innych, którzy juz korzystali z ich usług. Ceny we Wrocławiu to ok. 30 - 50zł za mert. Ja płaciłem 35 i jestem zadowolny, chociaż był zgrzyt o wykończenie szpar przy ścianach (ja twierdziłem, że oni to powinni zrobić, a oni że to sprawa malarzy) Pozdrawiam, Krzysiek Co za "szpary' przy scianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 03.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 nareszcie tanieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_K 03.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja robiłem w listopadzie okolo 100m2 we Wrocławiu. Ekip szukałem na favore.pl, bo tam podają cenę (więc na spokojnie mogę wybrać tylko te, co mnie interesują) i można poczytać opinie innych, którzy juz korzystali z ich usług. Ceny we Wrocławiu to ok. 30 - 50zł za mert. Ja płaciłem 35 i jestem zadowolny, chociaż był zgrzyt o wykończenie szpar przy ścianach (ja twierdziłem, że oni to powinni zrobić, a oni że to sprawa malarzy) Pozdrawiam, Krzysiek Co za "szpary' przy scianach? No więc jak zrobili mi sufit z regipsów, to przy łączeniu ściany z sufitem były szpary (ok. 0,5cm). Ponieważ nie chciałem im zlecić malowania, tylko malować samemu, to oni stwierdzili, że wykonczenie tych szpar akrylem wchodzi w zakres usług malarskich i oni tego nie zrobią (chyba że w ramach zlecenia pomalowania). Kłóciłem się, że miało być "na gotowo" i że jeszcze świat takiego sufitu z dziurami nie widział, ale co zrobić pozdrawiam i polecam zawsze upewnić sie, że "szpary" są uwzględnione w umowie Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts