mikita 01.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 zachciało mi się czystości:) ale od początku, mam jasną kanapę i coś mnie trafiało, bo cały czas wydawała mi się brudna, czyścilam więc specjalnymi środkami do skórzanych sof, a na szybko chusteczkami nawilżającymi, dziecięcymi W końcu postanowiłam zrobić dokładniejsze szorowanie czyli wodą i szarym mydłem. I to zonk, bo zaczęła schodzić jakaś warstwa:( i teraz nie wiem, czy ścieram warstwę brudu połączoną z tymi środkami czyszczącymi, czy też jakąś warstwę skóry. A jeśli to dugie to czy to moja wina (choć używałam środków zalecanych), czy też to jakaś wada producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 jaka to skóra i co właściwie schodzi z niej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 01.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 też mi się tak zrobiło.Teraz już nie szoruję mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 02.03.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hmm, jaka skóra.... naturalna, tyle wiem:( laik ze mnie niestety, podobno "porządny" producent z Dobrodzienia. Natomiast co z niej schodzi to właśnie moje pytanie - lekko gumowate, rwie się bardzo łatwo. Wygląda jak skóra, ale nie tarłam jakoś specjalnie mokro. Myłam samą pianą i po prostu wytarłam na sucho:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hmm, jaka skóra.... naturalna, tyle wiem:( laik ze mnie niestety, podobno "porządny" producent z Dobrodzienia. Natomiast co z niej schodzi to właśnie moje pytanie - lekko gumowate, rwie się bardzo łatwo. Wygląda jak skóra, ale nie tarłam jakoś specjalnie mokro. Myłam samą pianą i po prostu wytarłam na sucho:( U mojej rodzinki też tak się dzieje ale oni mają eko skórę. To wygląda jak taka bardzo cienka skórka, trochę gumowa i klejąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Skóra jest pokryta lakierem, może on Ci schodzi ....Swoje skóry często myłam, ale nic takiego mi się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts