Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problem ze skórzaną kanapą

mikita

Recommended Posts

zachciało mi się czystości:)

ale od początku, mam jasną kanapę i coś mnie trafiało, bo cały czas wydawała mi się brudna, czyścilam więc specjalnymi środkami do skórzanych sof, a na szybko chusteczkami nawilżającymi, dziecięcymi :oops: W końcu postanowiłam zrobić dokładniejsze szorowanie czyli wodą i szarym mydłem. I to zonk, bo zaczęła schodzić jakaś warstwa:( i teraz nie wiem, czy ścieram warstwę brudu połączoną z tymi środkami czyszczącymi, czy też jakąś warstwę skóry. A jeśli to dugie :( to czy to moja wina (choć używałam środków zalecanych), czy też to jakaś wada producenta?

Hmm, jaka skóra.... naturalna, tyle wiem:( laik ze mnie niestety, podobno "porządny" producent z Dobrodzienia. Natomiast co z niej schodzi to właśnie moje pytanie - lekko gumowate, rwie się bardzo łatwo. Wygląda jak skóra, ale nie tarłam jakoś specjalnie mokro. Myłam samą pianą i po prostu wytarłam na sucho:(

Hmm, jaka skóra.... naturalna, tyle wiem:( laik ze mnie niestety, podobno "porządny" producent z Dobrodzienia. Natomiast co z niej schodzi to właśnie moje pytanie - lekko gumowate, rwie się bardzo łatwo. Wygląda jak skóra, ale nie tarłam jakoś specjalnie mokro. Myłam samą pianą i po prostu wytarłam na sucho:(

U mojej rodzinki też tak się dzieje ale oni mają eko skórę. To wygląda jak taka bardzo cienka skórka, trochę gumowa i klejąca.