Bezdomna 01.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Jak w temacie. Zastanawiam się nad alternatywą dla płyt gk na poddaszu, tylko jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Jeśli ktoś ma tak urządzone skosy, to poproszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Podnoszę temat, bo sama jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Poszukajcie wątku o boazerii. Były tam chyba jakieś linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Miałam na myśli jakieś szersze listwy niż typowo boazeryjne - bardziej wyglądające na deski, ale zajrzę do tych boazerii, moze faktycznie coś tam znajdę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts