DOM_SZCZESLIWY 01.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Zapraszam do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wygląda na to, że jestem pierwsza Cieszę się, że już niedługo wbijecie łopatę w swoją działeczkę i zacznie rosnąć dom Waszych marzeń... W jakiej miejscowości budujecie? Elewacja bardzo ładna- taki kolor mniej więcej chcę (może w tym roku otynkujemy). Kuchnia oryginalna i taka nowoczesna, ale musi być w dużym pomieszczeniu i z dużymi oknami, żeby nie było za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 11.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Widzę, że podobają się nam podobne rzeczy... Nasz elewacja powinna być właśnie taka... Przynajmniej mamy taką nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No no- jeszcze jesteś optymistką jeśli chodzi o sprawy energetyczne... ja też byłam- do czasu ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie normalnie i się miło rozczaruję PWE Jak już masz jakieś pomysły na wnętrza to powklejaj zdjęcia. Robiliście jakieś zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam, Bardzo ładny domek wybraliście i idziecie jak burza Gratuluję i czekam na dalszą relację foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam. Kupiliście bardzo ładną działkę. Myslę, że domek bedzie się na niej super komponował. A jak tam postepy? Ostatnie fotki są z sierpnia a ciekawa jestem jak domek wyglada w listopadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 24.11.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 NIESTETY NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO. BO NA TEN ROK ZAMKNĘLISMY JUŻ BUDOWĘ. ale dodatkowo rośnie 30 tuj. zdjęcia dopiero na wiosne wkleję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 27.03.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 NIESTETY NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO. BO NA TEN ROK ZAMKNĘLISMY JUŻ BUDOWĘ. ale dodatkowo rośnie 30 tuj. zdjęcia dopiero na wiosne wkleję, Może coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Dzień doberek:D Czy już jest wiosna? Cicho podglądałam i kibicowałam, ale może pora zmobilizować Sąsiadów do wklejenia jakiś nowych fotek? Mieliście takie tempo, że nie zdziwiłabym się, że już mieszkacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 19.05.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam, wlsnie dziś trafiłam na Twój dziennik i chyba mamy podobne upodobania co do przyszłego domu i na podobnym etabie budowania jesteśmy. Bedę kibicować dalszym etapom budowania, a raczej juz wykańczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Hej! Co słychać dobrego? Wyczyściłam skrzynkę Pozdrowienia zostawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts