bisia 01.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Myślę o zrobieniu kuchni w U, lodówka i kuchenka będą na równoległych ramionach. Przy lodówce mogę mieć w ten sposób długi blat roboczy, ale od kuchenki jest odległość ok. 3m, co przekracza "książkowe" odległości (ponoć max 270cm). Czy może ktoś tak ma i napisze, jak to się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja mam lodówkę w ...spiżarni Ok. właśnie 3 m i w niczym mi to nie przeszkadza. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 U mojej babci jest lodówka w spiżarni. Spokojnie będzie 3 metry. Mieszkałam tam 20 lat i nie przeszkadzało mi to. Reszcie rodziny też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a gdzie tak pisze, że 270 cm, jak więcej to grzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 03.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 też mam od kuchenki do lodówki daleko - ze 3 m będzie... Nie czuję żadnego dyskomfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 03.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a gdzie tak pisze, że 270 cm, jak więcej to grzech? A nawet jakby gdzieś tak było napisane to naprawdę nie sądzę, żeby 30 cm robiło taką kolosalną różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A ja muszę powiedzieć, że mam dość daleko od lodówki do blatu roboczego (kuchnia-prowizorka) i mi to przeszkadza. Wolałabym mieć między lodówka a kuchenka kawałek blatu i bym się nie nalatała tyle podczas przyrządzania posiłków. A jak się spędza w kuchni pół soboty (tak lubię) to naprawdę w takim układzie można na trzaskać mnóstwo kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_siama 04.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 JoShi: A jak się spędza w kuchni pół soboty (tak lubię) to naprawdę w takim układzie można na trzaskać mnóstwo kilometrów. to dla zdrowia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 to dla zdrowia Dla zdrowia to ja wolę w ogródku na świeżym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts