adam2007 04.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Śnieg stopniał i dach wyjrzal w całej okazałości. Ogólnie wygląda ok, ale z jednej strony jakoś nie bardzo. Dachówka zakładkowa, linia zakładki niestety jakoś "faluje" (mam nadzieję, że widać na fotce, bo jakas mała wyszła). Powiedzcie, czy to jest do przyjęcia, czy raczej powód do reklamacji? No bo uroda rzecz względna, nie wiem, czy czepiać się, czy nie? http://img365.imageshack.us/img365/6670/dachfale.jpg Ja takie rzeczy na bieżąco sprawdzam i każe poprawiać choć u mnie to jak minimalnie odstaje od linii to już się wściekam a u Ciebie to No ale jeśli zdejmą i poukładają lub czasem jeżeli nie poprzykręcane to się da łatą pościągać to się poprawi, jeśli nie to ważne by szczelność była. Ja bym ciągną za "pysk" żeby mi to poprawili bo jestem estetą i szlag by mnie trafiał za każdym razem jak bym na to patrzył. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wyjąłeś jednak mały fragment z całego kontekstu mojej wypowiedzi . Pozdrawiam . no tak , przez takie skracanie można zmienic sens wypowiedzi , a bynajmniej , nie mialem takiego zamiaru , tymbardziej , że wysoko cenie twoją wiedze i doswiadczenie zastanawiam sie tylko , czy aby napewno takie układanie dachowek nie ma wplywu na szczelnosc pokrycia ? wydawało mi sie , że ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.03.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ...Oczywiście, że się mylisz bo to przecież oczywista oczywistość! W tę wypowiedź wkradł się błąd. Powinna brzmieć: "Oczywiście, że się nie mylisz bo to oczywista oczywistość!" Przepraszam . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts