husar 02.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam, Chicłabym zapytać, czy ktoś z Was uzywał płyt cementowo-wiórowych na elewacji swojego domu. Np: http://www.cetris.cz/index.php?pid=218&lang=pl Jak to sie sprawdza w użytkowaniu, czy montaz nastręcza jakichś problemów, inne...? Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 03.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 mne ten temat interesuje ponieważ tez planuję zamontować na elewacji podobne płyty.Trochę mnie koszty przerażają ponieważ jest to ok 150 zł za m2. Z tym że ja orientowałem się w firmie Euronit. Czy namierzyłeś jakiegoś polskiego dystrybutora żeby sprawdzić cenę? michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 03.03.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Niestety nie namierzyłem, aczkolwiek aktywnie szukam. Do tej pory znam tylko te dwa namiary, i cena rzeczywiście coś koło 150 za m2 wychodzi. Generalnie z tego co słyszałem certis był tańszy, ale to była kwestia wartości korony czeskiej, a teraz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts