konmak 02.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 witam mam taki problem.W miejscu gdzie powinna być nacięta kielnią dylatacja (fachowiec zapomniał) beton oczywiście popękał. I to na tyle nieszczęśliwie że nie zrobił tego w linii prostej ale głęboka rysa weszła sobie radośnie do pomieszczenia. Dodatkowo w tym miejscu beton również się pokruszył czyli pojawiły się odpryski średnicy około 5 cm i głębokości 1 cm. Jak to naprawić? Usunąć i zalać czymś? Ponadto (fachowcy) tak umieszczali tasmę dylatacyjną w pomieszczeniu, że na kilku metrach wypłynęła ona ponad linię jastrychu czyli w ogóle nie ma dylatacji. co teraz z tym fantem? Szlifierka i nacinać? Może jest inny pomysł I jeszcze jedno jak sprawdzić głębokość warstwy jastrychu? czy trzeba wiercić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jeśli masz podłogówkę, to uważaj z nacinaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolekk 02.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wstaw fotki jak możesz to może cos poradzimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 02.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ganiaj kolesia co robil niech poprawi dylatace dookola bo wstanie ci kiedys podłoga do góry !!!! widzialem juz takie rzeczy a taka dylatacje nacinana sama kielnia to sobie można zrobic ale w piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 03.03.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 na szczęście ganiać go nie muszę bo kasy nie zapłaciłem za partactwo ale problem dalej został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ganiaj kolesia co robil niech poprawi dylatace dookola bo wstanie ci kiedys podłoga do góry !!!! widzialem juz takie rzeczy a taka dylatacje nacinana sama kielnia to sobie można zrobic ale w piaskownicy U mnie jest nacinane kielnią - nie widzę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMS 03.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a taka dylatacje nacinana sama kielnia to sobie można zrobic ale w piaskownicy U mnie jest nacinane kielnią - nie widzę problemu Blichówką Panowie, blichówką I te cięcia są jak najbardziej technologicznie przewidziane, w piaskownicy to można sobie zrobić ale babkę z piasku, conajwyżej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 04.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a taka dylatacje nacinana sama kielnia to sobie można zrobic ale w piaskownicy U mnie jest nacinane kielnią - nie widzę problemu Blichówką Panowie, blichówką I te cięcia są jak najbardziej technologicznie przewidziane, w piaskownicy to można sobie zrobić ale babkę z piasku, conajwyżej ... Ta blichówka to chyba rodzaj kielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts