gregi1 02.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Nie wiem czy to odpowiedni dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie. Ale na forum są specjaliści różnych specjalizacji więc może warto aby ten post został. Chodzi mianowicie o konta pocztowe głównie skierowane do ELEKTRYKÓW bo z ciekawej domeny. Cytuje ze strony Fachowego Elektryka: Poczta Fachowego Elektryka Fachowy Elektryk udostępnił dla Państwa Pocztę Fachowego Elektryka. Daje ona możliwość założenia konta pocztowego z własnym adresem e-mail. Wiadomości można czytać i wysyłać na stronie Fachowego Elektryka, a dzięki serwisowi newsletterowemu można być dodatkow na bieżąco informowanym o nowych ciekawych artykułach, poradach i nowościach branżowych. Warto spróbować: http://www.fachowyelektryk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sympatyczny-facet 02.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Założone. Zobaczymy ja działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregi1 03.03.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Założone. Zobaczymy ja działa:) I jak działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts