Katjard 04.11.2003 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Rozpoczęłam budowę domu D20 - nie mylić z D20a. Jeżeli ktoś też wybrał ten projekt, proszę o podzielenie się doświadczeniem zebranym podczas budowy i informacjami jak w tym domu się mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry_Sz 03.06.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Cześć,Wybrałem D20 L, ale dopiero kupiłem projekt i zamierzam pod koniec roku wylewać fundamenty jak dostanę pozwolenie na budowę (brak planu zagospodarowania terenu). Jeśli możesz to napisz na jakim jesteś etapie i jakie koszty poniosłeś?!. Na jak dużej działce się budujesz i z jakich materiałów? Pozdrawiam Jerry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry_Sz 03.06.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Cześć,Wybrałem D20 L, ale dopiero kupiłem projekt i zamierzam pod koniec roku wylewać fundamenty jak dostanę pozwolenie na budowę (brak planu zagospodarowania terenu). Jeśli możesz to napisz na jakim jesteś etapie i jakie koszty poniosłeś?!. Na jak dużej działce się budujesz i z jakich materiałów? Pozdrawiam Jerry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katjard 06.06.2004 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Cieszę się, że ktoś jeszcze chce budować D20. Mój dom ma fundamenty, ściany i dach pokryty już dachówką. Stoi na działce 1150 m2. Ściany trójwarstwowe-ceramika i styropian. Trochę zmian we wnętrzu w stosunku do gotowego projektu.Cena stanu surowego ok. 100 tys., dach 20 tys.,(materiał)+10 tys.,(robocizna). Mieliśmy dobrą ekipę (MAM NADZIEJĘ!!!), nasza praca to tylko pomoc w szukaniu tanich materiałów. Jeżeli potrzeba więcej informacji pytaj. Pozdrawiam Katjard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts