yuka 31.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 GRATULUJĘ przeprowadzki!!!Niech Wam się dobrze mieszka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 01.02.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jolu! Gratulacje! Niech Wam się dobrze mieszka (a jak już rozpakujesz wszystkie kartony wstaw nowe fotki) Pozdrawiam:bye: GRATULUJĘ przeprowadzki!!! Niech Wam się dobrze mieszka!!!! Dziękuję Dziękuję Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 01.02.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Gratuluję przeprowadzki! Piękny domek, przestrzenie, nie do porównaniem z mieszkaniem w bloku... Dla mnie najładniejszy pokój mały na dole. Jak to brzmi "mały", na Twoich fotkach widać jaki jest przestronny! Zazdroszczę Ci, hehe, ale i cieszę się Twoją radością. Wierzę, że też kiedyś dojdziemy do tego etapu, co Wy teraz Lubię przeglądać Twój wątek, zazwyczaj co tydzień lub częściej tam zaglądałam, a ostatnio jakoś od początku stycznia nie - i masz, przeprowadzka! Jeszcze raz GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 02.02.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Gratuluję przeprowadzki! Piękny domek, przestrzenie, nie do porównaniem z mieszkaniem w bloku... Dla mnie najładniejszy pokój mały na dole. Jak to brzmi "mały", na Twoich fotkach widać jaki jest przestronny! Zazdroszczę Ci, hehe, ale i cieszę się Twoją radością. Wierzę, że też kiedyś dojdziemy do tego etapu, co Wy teraz Lubię przeglądać Twój wątek, zazwyczaj co tydzień lub częściej tam zaglądałam, a ostatnio jakoś od początku stycznia nie - i masz, przeprowadzka! Jeszcze raz GRATULACJE! Dziękuję Jarus05 Faktycznie ten "mały" pokój nie jest taki mały. I tak wogóle to domek jest bardzo przestronny, a pokoje dość duże i ustawne. Pewnie za kilka lat będzie dla nas za duży, a może nie. Wierz mi, ja też zazdrościłam (oczywiście, że pozytywnie) innym forumowiczom np. SSZ kiedy nam powódź i deszczowe lato w 2010r. nie pozwalały iść do przodu. Jeżeli w domku się cokolwiek robi, nawet powoli ale systematycznie, bez przestojów to w końcu można się przeprowadzić. Wiem, że czasami finanse nie pozwalają na wiele, my również mieliśmy różne momenty. Pozdrawiam i życzę coraz większych kroczków do przodu - bo one bardzo cieszą i motywują - Jol@ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 05.02.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dziekuję Olu, jak na razie jest cudnie - pozdrawiam - Jol@ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jolu GRATULUJE przeprowadzki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 17.02.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jolu, jesteś wielka, po Twoim poście nasza sytuacja drgnęła wreszcie i może za miesiąc już będziemy szli dalej Podziwiam Twój gust i Twoje pomysły, chcę taki sam kominek! Jak Wam funkcjonuje kotłownia w te mrozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 17.02.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jolu GRATULUJE przeprowadzki!!!! Dziękuję - pozdrawiam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 17.02.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jolu, jesteś wielka, po Twoim poście nasza sytuacja drgnęła wreszcie i może za miesiąc już będziemy szli dalej Podziwiam Twój gust i Twoje pomysły, chcę taki sam kominek! Jak Wam funkcjonuje kotłownia w te mrozy? Witaj Jarus05 Dziękuję za miłe słowa. Kominek wymaga jeszcze dopracowania kolorystycznego, ale to już na samym końcu. Co do gustu i pomysłów to jestem w tej chwili bardzo "rozdarta" bo podoba mi się wiele różnych rozwiązań a nie zawsze da się je połączyć żeby nie "naciaprać". Mam tyle dylematów, ale na coś trzeba się będzie zdecydować np. meble do sypialni. Jeśli chodzi o kotłownię to całe CO działa bez zarzutów, chociaż był jeden moment krytyczny gdy podmarzła nam na strychu (nie do końca docieplonym) jakaś rurka do zbiornika wyrównawczego. Jednak małż opanował całą stuację i jesk OK. W domku mamy bardzo ciepło, a że należę do zmarzluchów to uważam, że powinno być ciepło bo przykręcić zawsze można. Pozdrawiam i życzę jak najszybszych postępów budowlanychhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 17.02.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A ile macie styropianu w podłodze? Też jestem zmarźluch i boję się, czy w wymarzonym domku nie będę marznąć... Czy w pokojach, gdzie nie ma podłogówki też jest ciepełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 17.02.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A ile macie styropianu w podłodze? Też jestem zmarźluch i boję się, czy w wymarzonym domku nie będę marznąć... Czy w pokojach, gdzie nie ma podłogówki też jest ciepełko? Hej Jarus05 W wylewce na dole mamy styropian 10cm a na górze 5cm. Właśnie małż i Przemek składają meble na górze, w pokoju nad małym dolnym pokoikiem, jest nam tak gorąco, że musiałam otworzyć okno. Nacieplejsze są pokoje wewnętrzne a pokoje zewnętrzne nad kuchnią i salonem są troszkę chłodniejsze (są większe) ale nie jest w nich zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 22.02.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Czesc Jolu, wiem , wciaz z niecierpliwoscia czekam na dzjecia z kuchni, serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloska 23.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja83 26.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ech.....:-)Rozmarzyłam się - tak pięknie wygląda to u Ciebie!!Gratulacje z okazji kolejnych postępów;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 26.02.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kasja83 - dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloska 27.02.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dzieki Jolu. A robisz też szafę w wiatrołapie? Jak pomyślę ile pracy przede mną i mężem to zastanawiam się czy damy radę? Pamiętaj Jolu że każde zdjęcie dla mile widziane. Och jak Wam już dobrze - bo z góreczki. Powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 27.02.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aniu nie robię szafy w wiatrołapie. Właśnie zastanawiam się nad jego zagospodarowaniem. Myślę raczej o wygodnej "ławeczce" coby butki wygodnie ubrać, torebkę na niej w razie potrzeby położyć. Męczące jest obecnie (szczególnie rano) ubieranie kozaczków na obcasach z torebką na ramieniu (bo na podłogę jeszcze się wnosi piasek), która spada. Laptop, klucze, kluczyki od samochodu i rękawiczki... Do ławeczki może jakaś zgrabna komódka. No zobaczymy. Na razie jestem poszukująca. Powoli kończymy malowanie klatki schodowej. W piątek wchodzą panowie od schodów (mają zabawić cztery dni).Z góreczki lecimy, ale do finału jeszcze trochę zostało. Wiadomo, że już bliżej niż dalej. I jedno jest pewne, że najważniejsze by zamieszkać a potem to już jakoś będzie. Pozdrawiamhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jolunia, dziękuję za głosik na moją sypialnie:hug:Wygrałm, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.02.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Gratuluję yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 01.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam, Dzieki Jolu za zdjecia, i gratuluje, domek juz na ukonczeniu , pieknie sie prezentuje, kuchnia bardzo ladna, osobiscie konczymy instalacje w domku a w marcu tynki , ocieplenie i wylewki wiec w maju dnia 4 bedzie rok jak zostala wbita pierwsza lopata, plan jest zeby spedzic swieta i sylwester w nowym domku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts