jolapp2 18.05.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dzięki, dzięki. Miejmy nadzieję, że będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 19.05.2010 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 jeśli prognozy się sprawdzą to jeszcze tylko dziś taka woda dużą i powoli zacznie się poprawiać. Trzymam mocno kciuki za wasze bezpieczeństwo przede wszystkim, bo z tego co piszesz to sytuacja w całym mieście niebezpieczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 19.05.2010 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Niestety nie jestem w stanie się przedostać do pracy, ale moje dzieczyny z drugiej części miasta są na miejscu. Woda się podniosła i płynie główną ulicą dość szybkim nurtem. Wszędzie są worki z piaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 22.05.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witaj Olu Dzięki za "kciuki". Nigdy w życiu nie spodziewalibyśmy się, że spotka nas coś takiego. Nawet najstarsi mieszkańcy Zawadzkiego nie pamiętają aby ich przodkowie opowiadali o powodzi atakującej centrum miasta. Wiem coś niecoś o powodzi 1997r. bo moi teściowie mieszkają w Nysie. Na szczęście ich domu nie zalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witaj Jolu Trafilam tutaj z " Wiosna 2010 " ....... Pozdrawiam serdecznie i zycze bezproblemowego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Jolu hejka hejka Pogody zycze i owocnego budowania Kochana Buziaki Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 14.06.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dzięki Dzięki Dzięki i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Hejka Jolu Imponujace te Twoje podliczenia - wyliczenia .... ja to az boje sie zagladac do listy moich wydatkow ........ Ciagle cos nowego dokupujemy , a jak siedzielismy w ziemi tak jeszcze troche posiedzimy ...... Slowo na ktore mam alergie ostatnio to : KOPARA .... u mnie juz tyle godzin wyrobila , ze moglaby z powodzeniem obskoczyc ze 3 budowy ..... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Buziaki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1984 18.06.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 witam domek rośnie w oczach! Super!tak dalej:) ja niestety nie mogę jeszcze kopać fundamentów ze względu na wysoki stan wód gruntowych...ale mysle ze za około 3 tygodnie jesli pogoda dopisze to ruszymy z budową mam pytanie co do tych luksferów...widzę że zmieniłas koncepcję...w projekcie miałas bodajże dwie pionowe linie z luksferami a teraz je powiększyłaś...co Cię skłoniło? bo ja tez zamierzam wmurowac w garażu luksfery ale jeszcze nie wiem w jakiej wielkości i kształcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 18.06.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Jolu, bardzo cieszy mnie widok powstających ścian w Twoim domku. Mam nadzieję, że wszystko co najgorsze już za Wami, a przed Wami same przyjemności: najpierw radość z rosnącego "w oczach" domku, a potem radość z meblowania i w końcu przeprowadzki. Ach, jeszcze jedno - oczywiście nadal trzymam kciuki i podglądam, rozmarzając się jakby to był mój domek (bo taki podobny:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 18.06.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hejka Jolu Imponujace te Twoje podliczenia - wyliczenia .... ja to az boje sie zagladac do listy moich wydatkow ........ Witam cię Edytko Gdyby nie te szczegółowe wyliczenia to pewnie nie wiedziałabym ile kosztuje budowa domku. Bo trbnych kwot się nie pamięta. A jak się przed budową pytałam tu i tam tych co już postawili podobne metrażowo domki to kwoty krążyły wokół 600 000zł. witam domek rośnie w oczach! Super!tak dalej:) ja niestety nie mogę jeszcze kopać fundamentów ze względu na wysoki stan wód gruntowych...ale mysle ze za około 3 tygodnie jesli pogoda dopisze to ruszymy z budową mam pytanie co do tych luksferów...widzę że zmieniłas koncepcję...w projekcie miałas bodajże dwie pionowe linie z luksferami a teraz je powiększyłaś...co Cię skłoniło? bo ja tez zamierzam wmurowac w garażu luksfery ale jeszcze nie wiem w jakiej wielkości i kształcie Hej Sylwia Nie planowałam tych pinowych linii z luksferami, ale widziałam je w dzienniku budowy tego samego domku (Irysów). Wydaje mi się, że dawałyby zbyt mało światła. Współczuję tych wysokich wód gruntowych. U nas jak obficie popada to zaraz na drodze przed domkiem i gdzieniegdzie na działce robi się "bajorko". Miejmy nadzieję, że w najbliższym czasie pogoda nam dopisze Jolu, bardzo cieszy mnie widok powstających ścian w Twoim domku. Mam nadzieję, że wszystko co najgorsze już za Wami, a przed Wami same przyjemności: najpierw radość z rosnącego "w oczach" domku, a potem radość z meblowania i w końcu przeprowadzki. Ach, jeszcze jedno - oczywiście nadal trzymam kciuki i podglądam, rozmarzając się jakby to był mój domek (bo taki podobny:rolleyes:) Witaj Marzenko Te wszystkie radości jeszcze przed wami. Ja tak jak i ty nie mogłam się doczekać budowania podczytując inne dzienniki budowy. Pamietaj marzenia są po to, żeby je realizować Pozdrawiam was bardzo słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.06.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witaj Jolu Zawsze z przyjemnoscia zasiadam do czytania " kolejnego dnia " w Twoim domku . U mnie spory ruch na budowie ale troche denerwuje mnie juz to , ze pogoda zwalnia nam tempo pracy Grunt to sie nie denerwowac Buziaki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.06.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam się pierwszy raz w Twoim dzienniczku:wave: Bardzo ciekawie i szczegółowo opisany na 5;)Projekt macie fajny, podoba mi się rozmieszczenie, trzymam kciuki z dalsze prace Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 22.06.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam się pierwszy raz w Twoim dzienniczku:wave: Bardzo ciekawie i szczegółowo opisany na 5;) Projekt macie fajny, podoba mi się rozmieszczenie, trzymam kciuki z dalsze prace Pozdrawiam Witam Dzięki z kciuki Pozdrawiam także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Jolunia gratulacje ...... Sloneczka zycze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hejka Jolu Milego tygodnia Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.07.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć Jolu Ależ pędzicie, już wieźba dachowa, zarasz domek daszkiem bedzie nakryty i kolejny etap za wami. Oby tak dalej, żeby słoneczko ścieciło cały lipiec i sierpień Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 05.07.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hejka Jolu Milego tygodnia Kochana Witam Edytko Tobie też wszystkiego dobrego i słonka dużo życzę Cześć Jolu Ależ pędzicie, już wieźba dachowa, zarasz domek daszkiem bedzie nakryty i kolejny etap za wami. Oby tak dalej, żeby słoneczko ścieciło cały lipiec i sierpień Pozdrawiam Cześć Emilko A ja mam wrażenie, że stoimy w miejscu, bo murarz ma pomocników niesolidnych (chociaż sam jest bardzo parcowity) Pozdrawiam i szybkiego postępu prac życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1984 09.07.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witammam pytanie...w komórce pod schodami macie okienko wg projektu tak? a na klatce schodowej? będziecie miec może luksfery? Bo my tez zrezydnowaliśmy z okna dachowe na klatce schodowej i zastanawiamy się nad luksferami...PozdrawiamSylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 09.07.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Cześć Sylwia Zrezygnowaliśmy z okienka w komórce natomiast na klatce schodowej okno zostaje bez zmian. W garażu musieliśmy zrezygnować z okna z powodu małej odległości od granicy z sąsiadem (3,30m), ale tam właśnie zrobiliśmy lyksfery. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts