martaibartek 29.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Jola przepraszam, że rzadko wpadam, ale czasu brak domek z okienkami połaciowymi i dachówką CUDNY!!! bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba! mały pałacyk I targów zazdroszczę, bo uwielbiam takie imprezy. Coś kupiliście do waszego ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.08.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Martuś, nic nie kupiliśmy, bo w sumie nie wiemy gdzie zasadzić. Na razie cieszyliśmy oczy pięknymi widokami. Chcielibyśmy zaraz po wykonaniu izolacji pionowych rozplantować humus i wyrównać teren. Małż mówi, że spokojnie w przyszłym roku możemy rozpocząć sadzenie roślinek w ogrodzie, a na razie będziemy oglądać, podglądać i planować. Mam nadzieję, że po drodze będzie jakaś wystawa lub targi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.08.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Cześć Joluś Ale Ci zazdroszczę, że mogłaś tam być... Jak jeszcze wystawa odbywała się na terenach SGGW, a ja mieszkałam w Wa-wie (lata świetlne temu;)) to chodziłam codziennie (3 albo 4 dni) Uwielbiałam to:D Do dziś albumy mam pełne zdjęć z cudownymi roślinkami, niecodziennymi aranżacjami, superowymi placami zabaw (z córcią chodziłam;)) Wtedy też zakochałam się w roślinach tak na serio:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.08.2010 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Cześć yuka Teraz wystawa odbywa się w Warszawskim Centrum EXPO XXI przy ul.Prądzyńskiego. Tak mi sie spodobało, że sprawdzę jakie są planowane wystawy tego typu w przyszłym roku. Może będzie jakaś bliżej Chętnie się znów wybiorę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1984 30.08.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 dziękuję za informacje! Widziałam te okna z firmy DREWNOPALST na targach budowlanych i tez mi się bardzo podobały i za niedługo wybiorę się do Strzelec. A bramę garażową też tam kupiłam? i jeszcze jedno...te okna dachowe tez mi się bardzo podobają... Jakie to są? drewniane czy PCV może? Veluz czy Roto czy może inne?PozdrawiamSylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 30.08.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 dziękuję za informacje! Widziałam te okna z firmy DREWNOPALST na targach budowlanych i tez mi się bardzo podobały i za niedługo wybiorę się do Strzelec. A bramę garażową też tam kupiłam? i jeszcze jedno...te okna dachowe tez mi się bardzo podobają... Jakie to są? drewniane czy PCV może? Veluz czy Roto czy może inne? Pozdrawiam Sylwia Cześć sylwia1984 Bramę garażową też kupiłam w Drewnoplaście. Okna dachowe to SkyLight, PCV kolor obustronny - orzech. A to zdjęcie salonu o które prosiłaś - pozdrawiam http://lh5.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/THwD8AUU8rI/AAAAAAAACB8/VYF_6XU2oCw/70.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witaj Jolu! Ale ten avatarek pasuje do Ciebie.Wiesz, jak zobaczylam to piekne zdjecie z lotu ptaka to od razu pomyslalam czy ta rzeka nie wylewa. I za kilka postow dalej - koszmar, woda na metr. Mam nadzieje ze Wasze mury nie ucierpialy. Ale dobrze ze budowa dalej sie ciagnie . Fajny domek, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1984 16.09.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witaj Jolu! u Ciebie widać już postępy...a ja jestem dopiero na etapie fundamentów....mam dodatkowy wieniec na fundamentach(dla wzmocnienia) do tego pełno izolacji...od wewnątrz i zewnątrz, styropian....dlatego to tak trwa:-/ ...mam pytania...czy podnosiliście ściankę kolankową czy macie tak jak w projekcie??hmm... tak w sumie to miałabym jeszcze sporo krótkich pytań czy w związku z tym mogłabym prosić o nr tel. a zadzwoniłabym kiedyś byłoby łatwiej:-) jeśli to nie problem to wyslij mi numer tel. na mojego maila: [email protected] Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 16.09.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ślicznie "wyrósł" ten Wasz domek Jolu. Uwielbiam go oglądać i coraz bardziej upewniam się, że i my dokonaliśmy dobrego wyboru (jest bardzo!!!! podobny do Waszego). Już nie mogę się doczekać, kiedy sama będę mogła oprowadzić formumowiczów po moim domku. Ps. Nadal mocno trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 16.09.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witaj Jolu! u Ciebie widać już postępy...a ja jestem dopiero na etapie fundamentów....mam dodatkowy wieniec na fundamentach(dla wzmocnienia) do tego pełno izolacji...od wewnątrz i zewnątrz, styropian....dlatego to tak trwa:-/ ...mam pytania...czy podnosiliście ściankę kolankową czy macie tak jak w projekcie??hmm... tak w sumie to miałabym jeszcze sporo krótkich pytań czy w związku z tym mogłabym prosić o nr tel. a zadzwoniłabym kiedyś byłoby łatwiej:-) jeśli to nie problem to wyslij mi numer tel. na mojego maila: [email protected] Sylwia Witaj Sylwia1984:) Tak podnieśliśmy ściankę kolankową o 1 pustak i myślę, że to była dobra decyzja. Wcześniej widzieliśmy ściankę taką jaka jest w naszym projekcie u znajomych budujących naprzeciwko i stwierdziliśmy, że to troche będzie za nisko. Nie ma sprawy pytaj. Nr tel. wysyłam na maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 16.09.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witaj Jolu! Ale ten avatarek pasuje do Ciebie. Wiesz, jak zobaczylam to piekne zdjecie z lotu ptaka to od razu pomyslalam czy ta rzeka nie wylewa. I za kilka postow dalej - koszmar, woda na metr. Mam nadzieje ze Wasze mury nie ucierpialy. Ale dobrze ze budowa dalej sie ciagnie . Fajny domek, trzymam kciuki Witaj dorbie:) Nasza rzeka zawsze wylewa podczas powodzi, ale ma swoje ulubione tereny zalewowe. Tym razem zawiniły zbyt późne lub błędne decyzje ludzkie, niestety. Wylał staw (po raz pierwszy w swym długoletnim istnieniu), do którego wbiła się rzeka. Ale na szczęście dla naszego domku ta cała "mokra" historia dobrze się skończyła, a domek po powodzi pozbierał się raz dwa i nam pięknie wyrósł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 16.09.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ślicznie "wyrósł" ten Wasz domek Jolu. Uwielbiam go oglądać i coraz bardziej upewniam się, że i my dokonaliśmy dobrego wyboru (jest bardzo!!!! podobny do Waszego). Już nie mogę się doczekać, kiedy sama będę mogła oprowadzić formumowiczów po moim domku. Ps. Nadal mocno trzymam kciuki ! Witaj Marzenko:) Gratuluję PnB. Teraz to już tylko kopanie i cała reszta. Mam nadzieję, że już niedługo będziemy podziwiać twoje włości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2010 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hejka Jolu Kurcze ale mialas perypetie z dachem .... przykra sprawa http://emotikona.pl/emotikony/pic/ziewanie.gif....... ale domek po liftingu dachu prezentuje sie pieknie , dachowka kolor nietuzinkowy super http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gif ...... oby dalej prace szly nadal sprawnie i do przodu . Pozdrawiam cieplo http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 23.10.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Hej Edytko Powolutku prace posuwają się do przodu. Mam nadzieję, że pogoda nam będzie sprzyjać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.10.2010 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Jolunia co ja widze ...... ladnie ladnie Wam to wszystko idzie ..... nie ma jak RODZINNY INTERES ( czytaj wspolne budowanie ) ..... Ja planuje dac w calym domu ledy zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce .... tzn. naklady na zakup duze ale pozniej oszczednosci ogromne i to mnie zdecydowanie przekonuje do ich zakupu ...... Pozdrawiam cieplutko ... A prawie zapomnialam ... w listopadowym numerze miesiecznika MURATOR prezentujesz sie super na rekach u meza :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.10.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Cześć Jolu, Chyba wieki mnie tu nie było Prace idą do przodu i to najważniejsze! Podobają mi się wasze schodki wejściowe, bardzo fajnie wyszły. Po ściankach działowych widać że pokoje na górze wyglądają na ustawne i dość duże. Macie zamiar ogrzewać domek na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.10.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 (edytowane) Jolunia co ja widze ...... ladnie ladnie Wam to wszystko idzie ..... nie ma jak RODZINNY INTERES ( czytaj wspolne budowanie ) ..... Ja planuje dac w calym domu ledy zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce .... tzn. naklady na zakup duze ale pozniej oszczednosci ogromne i to mnie zdecydowanie przekonuje do ich zakupu ...... Pozdrawiam cieplutko ... Mi też ledy chodzą po głowie, żeby jeszcze cena nie była taka wysoka. A prawie zapomnialam ... w listopadowym numerze miesiecznika MURATOR prezentujesz sie super na rekach u meza :yes: Dzięki Edytko Zatem trzeba iść kupić MURATORA i zajrzeć Edytowane 24 Października 2010 przez jolapp2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.10.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Cześć Jolu, Chyba wieki mnie tu nie było Prace idą do przodu i to najważniejsze! Podobają mi się wasze schodki wejściowe, bardzo fajnie wyszły. Po ściankach działowych widać że pokoje na górze wyglądają na ustawne i dość duże. Macie zamiar ogrzewać domek na zimę? Myślę, że takie schody pasują do charakteru domku. Masz rację, sypialnie na górze są przestronne i bardzo ustawne, co mnie cieszy bo będzie można rozsądnie rozplanować ustawienie mebli, itp... Nie wiemy jeszcze czy będziemy domek ogrzewać całą zimę, może od wczesnej wiosny. Pozdrawiam -Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.10.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Pytam o ocieplenie, bo my też nie bardzo wiemy czy ocieplać. Nie wiem jak zachowają się tynki po naszej zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.10.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Nie Emilko, domek będziemy ocieplać dopiero w przyszłym roku. "Fachowcy" mówią, że mury muszą się ponoć przemrozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts