yesman 24.05.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Widze że bez Gosi jesteśmy mniej aktywni na forum. Pochwalcie się moi mili swoimi domkami. Ja chwilowo stoję ale może za miesiąc znowu ruszę. Wypadałoby w tym roku skończyć to dzieło. Ja już jestem na takim etapie że czas pomyśleć o wyposażeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 25.05.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam!Nie piszę bo nie ma się czym chwalić. Mam spory poślizg - miesiąc czasu pomiędzy wytyczeniem budynku a wylaniem wczoraj chudziaka pod fundamenty bo był problem z wodą, co chwilę podchodziła i osuwała ściany wykopu. Dzisiaj zalali ławę i mam nadzieję, że już pójdzie robota, że hej. Nie zamierzam się denerwować ale widzę, że jak się ich nie pogoni to nic z tego pomimo karnych odsetek w umowie. W międzyczasie wichura złamała wierzbę na działce, aż SP przyjechała i interweniowała. Jak "wylezę" z ziemi to prześlę foty. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 26.05.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 pozdrawiam wszystkich zwolenników UPB 220... czy mogłabym prosić o zdjęcia wnętrza domk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 27.05.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Może byc koło Wieliczki? Zapraszam do obejrzenia z miłą chęcią......dzięki za zaproszenie możemy prosić o szczegóły lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 27.05.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czy mogłabym prosić o zdjęcia wnętrza domku na maila:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubadees 22.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam!!Ciekawy jestem jak poszła budowa? Jak z funkcjonalnością domku? Właśnie zamierzamy kupić projekt ale szukamy jak najwięcej opinii na ww domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubadees 22.07.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam!Ciekawy jestem czy juz uporałeś się zbudowa domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania25 29.08.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Czy ktos z Panstwa ma skonczony dom upb 220?Mam pytanie jakie koszty Panstwu wyszly,po calkowitym wybudowaniu i wykonczeniu domu? Prosze o odpowiedz . Dziekuje i zycze Milego Dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania25 29.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Czy wszyscy z Was budujacych upb220 wyprostowal z tylu domu sciane zewnetrzna i powiekszyl garaz? Mysle ze to bardzo dobry pomysl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yesman 08.09.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Nie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania25 09.09.2007 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Dziekuje za prosta wypowiedz,akurat nie musisz powtarzac ze twoj dom wyglada jak w projekcie upb 220.Moj domek ma nazwe upb 2201.Jest nieco inny.Wielu skorzystalo z takiej zmiany ,jest bardziej przemyslany.Choc nie watpie ze twoj domek wyglada swietnie!!! Badz bardziej pozytywnie nastawiony do ludzi ktorzy cokolwiek pisza na forum ,bo nieprzyjemnie sie czyta takie krotkie i bez wyrazu odpowiedzi.Zycze powodzenia i milego mieszkania we wlasnym domku.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubadees 09.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ania25 Czy możesz coś więcej powiedzieć o swoim projekcie UPB 2201? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania25 11.09.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam!Wersja projektu upb 220 z wyrownanymi scianami zostala opracowana i jest to numer upb 2204 dom na Modrzewiowej II.Przepraszam za pomylke z numerem .Ale myslalam tez o innych zmianach i numer upb 2201 odpowiada takiemu projektowi ,gdzie zostal powiekszony tylko garaz a reszta scian pozostaje w takim samym ukladzie jak w projekcie upb 220.Kontaktowalam sie z panem Pawlem Bobuch i napisal mi ze tych wlasnie projektow nie ma jeszcze na stronie internetowej.Podal mi tylko ze takie sa mozliwosci jesli chodzi o ten dom.Najlepiej jeszcze przed wyborem skonsultowac sie z nim.Mysle ze domek jest naprawde ladny,i dodatkowo bardzo stylowy . Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubadees 12.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Dziękuję za info!! Pozdrawiam Cuba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.kr 16.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam wszystkich. Jestem tu nowa. Właśnie prawie wybrałam projekt domu - dom przy Modrzewiowej, upb 220 z Galerii Domów. Chciałabym dowiedziec czy jest na forum ktoś kto coś wie o tym projekcie, moze poradzić itp. I jak to jest ze zmianam w projekcie? Czytajac wpisy koleżeństwa mam wrażenie, że niemal wszystkie zmiany są możliwe. Czy tak jest rzeczywiście? Pozdrawiam Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 25.01.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Pozdrawiam WSZYSTKICH mam już wyceny firm budowlanych i mam już powoli dość jedna 210 000 druga 200 000 mam też na 280 000? powiem szczerze liczyłam na 180 000, wsztscy mówią, że mam spadek na działce, no ok ale tylko z tyłu domku tam gdzie będzie taras.....budowę chce zacząć na wiosne....bardzo Was prosze napiszcie jakie macie wyceny????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AroZ 22.02.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 witam wszystkich właśnie dzisiaj dołąćzyłem do was kupując upb 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AroZ 25.02.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam wszystkich budujących upb 220 mam pytanko jak w rzeczywistości wygląda łazienka na parterze sądząc po rozmiarach raczej jest mała mam zamiar w niej zmieścić kabinę prysznicową 100cm muszlę, umywalkę oraz bidet i nie wiem czy zmieszczę to tak aby była odpowiednia komunikacja. Zastanawiam się również jak wygląda salon w wersji z uskokiem wg oryginalnego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarecka 02.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Przymierzam się do tego projektu.Czy robicie jakieś zmiany w projekcie, które nie zostały wspomniane w tym topiku?Może jakieś zdjęcia z budowy lub wykończonego domu ktoś może przesłać?Jakoś mało ludzi interesuje się tym projektem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nel1 25.03.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Podoba mi sie ten projekt czy jest jescze na forum ktoś kto go buduje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts