Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY MODRZEWIOWEJ UPB220 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich!!! :D Jestem zainteresowana projektem domku UPB 220.Mysle o kupnie tego projektu.Mam pytanie: Czy ktos z Panstwa moglby mi przyslac zdjecia z realizacji wlasnego domu tego projektu ,poniewaz chcialabym zobaczyc jak w rzeczywistosci wyglada ten domek. :D

Witam serdecznie wszystkich miłosników UPB220.

Z mężem mamy zamiar na dniach zakupić wyżej wymieniony projekt. Budowę niestety rozpoczniemy dopiero na wiosnę. Przyszłą wiosnę. Mam do Was prośbę czy możecie podesłać pare fotek z budów, chcemy z mężem zobaczyć na co się porywamy.

Pozdrawiam

Witam serdecznie wszystkich miłosników UPB220.

Z mężem mamy zamiar na dniach zakupić wyżej wymieniony projekt. Budowę niestety rozpoczniemy dopiero na wiosnę. Przyszłą wiosnę. Mam do Was prośbę czy możecie podesłać pare fotek z budów, chcemy z mężem zobaczyć na co się porywamy.

Pozdrawiam

Mrówka gdzie budujesz?

PZDR

• 2 weeks później...

Heyah!

Złapałem brygadę, która za 185 kPLN zrobi mi stan surowy otwarty do końca czerwca (aha zrobiło mi się po wyprostowaniu ścian i powiększeniu garażu plus schowek za garażem około 180 m2), strop zmieniony na Terriovę i fundament monolit, blachodachówka. Cena brutto z materiałami, od zdjęcia humusu do pokrycia dachu. Czy to dużo?

Wiaj Edku,

Architekt wycenił stan surowy otwarty na 145 KPLN, Ty masz większy domek, za to z blachodachówką (w projekcie jest dachówka), doliczając zwyżkę cen i okolice Warszawy wygląda ok. He he będziemy mieli punkt odniesienia.

Napisz czemu zmieniasz strop na terrivę. Aha dopisz czy masz może cennik dalszych prac np. do stanu developreskiego. Czekam.

Powodzenia !!!

Wiaj Edku,

Architekt wycenił stan surowy otwarty na 145 KPLN, Ty masz większy domek, za to z blachodachówką (w projekcie jest dachówka), doliczając zwyżkę cen i okolice Warszawy wygląda ok. He he będziemy mieli punkt odniesienia.

Napisz czemu zmieniasz strop na terrivę. Aha dopisz czy masz może cennik dalszych prac np. do stanu developreskiego. Czekam.

Powodzenia !!!

Witaj

Poszło na priva

Witam wszyskich budowniczych!

Właśnie jakiś czas temu staliśmy się właścicielami projektu UPB 220 z pracowni Boduch!

Już nawet wylaliśmy fundamenty!Zwracam się do wszyskich forumowiczów o jakikolwiek sugestie, uwagi itp. odnośnie budowy tego domu!!!

Bardzo liczę też na zdjęcia wnętrza! Pozdrawiam gorąco wszystkich! i gratuluję słusznego wyboru!

maile możecie kierować na adres: [email protected], lub: [email protected]

Z górki dziękuję za wszelkie porady!!

Witam wszystkich starych i nowych zwolenników UPB220. Długo mnie tu nie było, ale dzielę czas pomiedzy pracą,budową i rodziną. Obecnie mam już piwnicę! Teraz tydzień przerwy a potem w górę. Udało mi się też utworzyć album, podaję adres http://picasaweb.google.pl/ewakiel/Budowa?authkey=HpPU05rzB6E i zapraszam do oglądania.

• 3 weeks później...