domia 18.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Hej! Nasze gratulacje! Niech Wam domek szybko rośnie! Czekamy na relacje z budowy i na fotki!Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania25 19.03.2007 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam wszystkich!!! Jestem zainteresowana projektem domku UPB 220.Mysle o kupnie tego projektu.Mam pytanie: Czy ktos z Panstwa moglby mi przyslac zdjecia z realizacji wlasnego domu tego projektu ,poniewaz chcialabym zobaczyc jak w rzeczywistosci wyglada ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania25 19.03.2007 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 To jeszcze raz ja, Ania! Z gory wszystkim dziekuje za nadeslane zdjecia domkow. Czekam z niecierpliwoscia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówka 76 23.03.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich miłosników UPB220.Z mężem mamy zamiar na dniach zakupić wyżej wymieniony projekt. Budowę niestety rozpoczniemy dopiero na wiosnę. Przyszłą wiosnę. Mam do Was prośbę czy możecie podesłać pare fotek z budów, chcemy z mężem zobaczyć na co się porywamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówka 76 23.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 prosiłam o fotki ale nie dałam zadnego adresu. Co ta wiosna robi z ludzi myślą o niebieskich migdałach Moje namiary [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 23.03.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich miłosników UPB220. Z mężem mamy zamiar na dniach zakupić wyżej wymieniony projekt. Budowę niestety rozpoczniemy dopiero na wiosnę. Przyszłą wiosnę. Mam do Was prośbę czy możecie podesłać pare fotek z budów, chcemy z mężem zobaczyć na co się porywamy. Pozdrawiam Mrówka gdzie budujesz? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 24.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witajcie!Pytanie: Czy ktoś z budujących zmienił technologie stropu z monolitu na Terrivę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówka 76 24.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kończymy załatwianie działki, zaraz potem plany i pozwolenie. Budować będziemy się pod Nadarzynem ... niestety prawdopodobnie ruszymy na przyszłą wiosnę. Lato chcemy przeznaczyć na przygotowanie do budowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 07.04.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Heyah!Złapałem brygadę, która za 185 kPLN zrobi mi stan surowy otwarty do końca czerwca (aha zrobiło mi się po wyprostowaniu ścian i powiększeniu garażu plus schowek za garażem około 180 m2), strop zmieniony na Terriovę i fundament monolit, blachodachówka. Cena brutto z materiałami, od zdjęcia humusu do pokrycia dachu. Czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrówka 76 09.04.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Wiaj Edku,Architekt wycenił stan surowy otwarty na 145 KPLN, Ty masz większy domek, za to z blachodachówką (w projekcie jest dachówka), doliczając zwyżkę cen i okolice Warszawy wygląda ok. He he będziemy mieli punkt odniesienia.Napisz czemu zmieniasz strop na terrivę. Aha dopisz czy masz może cennik dalszych prac np. do stanu developreskiego. Czekam. Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 09.04.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Wiaj Edku, Architekt wycenił stan surowy otwarty na 145 KPLN, Ty masz większy domek, za to z blachodachówką (w projekcie jest dachówka), doliczając zwyżkę cen i okolice Warszawy wygląda ok. He he będziemy mieli punkt odniesienia. Napisz czemu zmieniasz strop na terrivę. Aha dopisz czy masz może cennik dalszych prac np. do stanu developreskiego. Czekam. Powodzenia !!! Witaj Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly_willy 10.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszyskich budowniczych!Właśnie jakiś czas temu staliśmy się właścicielami projektu UPB 220 z pracowni Boduch!Już nawet wylaliśmy fundamenty!Zwracam się do wszyskich forumowiczów o jakikolwiek sugestie, uwagi itp. odnośnie budowy tego domu!!!Bardzo liczę też na zdjęcia wnętrza! Pozdrawiam gorąco wszystkich! i gratuluję słusznego wyboru!maile możecie kierować na adres: [email protected], lub: [email protected]Z górki dziękuję za wszelkie porady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 10.04.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Klamka zapadła! Umowa z budowlańcami podpisana, jutro wbijają się koparą do zdjęcia humusu, równolegle kładą wodę i kanalizę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yesman 14.04.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witajcie, mam juz wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 15.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ładnie tam masz zrobione i jak już zaawansowane. Pozazdrościć!PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fafik66 15.04.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam wszystkich starych i nowych zwolenników UPB220. Długo mnie tu nie było, ale dzielę czas pomiedzy pracą,budową i rodziną. Obecnie mam już piwnicę! Teraz tydzień przerwy a potem w górę. Udało mi się też utworzyć album, podaję adres http://picasaweb.google.pl/ewakiel/Budowa?authkey=HpPU05rzB6E i zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 04.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam!U mnie ruszyło, wykop pod ogrodzenie juz jest, myślę o wycince kilku osik. Jutro kopią fundament pod dom.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 09.05.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam, zamierzam budowac ten dom w Krakowie. Czy jest ktos z Krakowa kto buduje ten projekt ?Prosze rowniez o zdjecia tego domku, rowniez z wnetrza.PozdrawiamJagódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yesman 11.05.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Może byc koło Wieliczki? Zapraszam do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agna_z 16.05.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witajcie!! U nas wczoraj wkroczyli murarze...nareszcie, bo po weekendzie majowym jakoś nie mogli dotrzeć do celu Bardzo Was proszę o fotki UPB; [email protected], ciekawe jak to wygląda od środka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts