Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY MODRZEWIOWEJ UPB220 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

Nie piszę bo nie ma się czym chwalić. Mam spory poślizg - miesiąc czasu pomiędzy wytyczeniem budynku a wylaniem wczoraj chudziaka pod fundamenty bo był problem z wodą, co chwilę podchodziła i osuwała ściany wykopu. Dzisiaj zalali ławę i mam nadzieję, że już pójdzie robota, że hej. Nie zamierzam się denerwować ale widzę, że jak się ich nie pogoni to nic z tego pomimo karnych odsetek w umowie. W międzyczasie wichura złamała wierzbę na działce, aż SP przyjechała i interweniowała. Jak "wylezę" z ziemi to prześlę foty.

PZDR

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
Dziekuje za prosta wypowiedz,akurat nie musisz powtarzac ze twoj dom wyglada jak w projekcie upb 220.Moj domek ma nazwe upb 2201.Jest nieco inny.Wielu skorzystalo z takiej zmiany ,jest bardziej przemyslany.Choc nie watpie ze twoj domek wyglada swietnie!!! Badz bardziej pozytywnie nastawiony do ludzi ktorzy cokolwiek pisza na forum ,bo nieprzyjemnie sie czyta takie krotkie i bez wyrazu odpowiedzi.Zycze powodzenia i milego mieszkania we wlasnym domku.Pozdrawiam!!!

:) Witam!Wersja projektu upb 220 z wyrownanymi scianami zostala opracowana i jest to numer upb 2204 dom na Modrzewiowej II.Przepraszam za pomylke z numerem .Ale myslalam tez o innych zmianach i numer upb 2201 odpowiada takiemu projektowi ,gdzie zostal powiekszony tylko garaz a reszta scian pozostaje w takim samym ukladzie jak w projekcie upb 220.Kontaktowalam sie z panem Pawlem Bobuch i napisal mi ze tych wlasnie projektow nie ma jeszcze na stronie internetowej.Podal mi tylko ze takie sa mozliwosci jesli chodzi o ten dom.Najlepiej jeszcze przed wyborem skonsultowac sie z nim.Mysle ze domek jest naprawde ladny,i dodatkowo bardzo stylowy . :D Pozdrawiam !!!

• 1 month później...

Witam wszystkich.

Jestem tu nowa. :D

Właśnie prawie wybrałam projekt domu - dom przy Modrzewiowej, upb 220 z Galerii Domów. Chciałabym dowiedziec czy jest na forum ktoś kto coś wie o tym projekcie, moze poradzić itp. I jak to jest ze zmianam w projekcie? Czytajac wpisy koleżeństwa mam wrażenie, że niemal wszystkie zmiany są możliwe. Czy tak jest rzeczywiście?

Pozdrawiam

Anna

• 3 months później...

Pozdrawiam WSZYSTKICH

mam już wyceny firm budowlanych i mam już powoli dość jedna 210 000 druga 200 000 mam też na 280 000? powiem szczerze liczyłam na 180 000, wsztscy mówią, że mam spadek na działce, no ok ale tylko z tyłu domku tam gdzie będzie taras.....budowę chce zacząć na wiosne....bardzo Was prosze napiszcie jakie macie wyceny?????????

• 4 weeks później...
Witam wszystkich budujących upb 220 mam pytanko jak w rzeczywistości wygląda łazienka na parterze sądząc po rozmiarach raczej jest mała mam zamiar w niej zmieścić kabinę prysznicową 100cm muszlę, umywalkę oraz bidet i nie wiem czy zmieszczę to tak aby była odpowiednia komunikacja. Zastanawiam się również jak wygląda salon w wersji z uskokiem wg oryginalnego projektu?

• 4 weeks później...