GrzesN1719503386 19.04.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Cześć!właśnie się dowiedzieliśmy, że nasza działka będzie jednak budowlana!!! Co za radość. Wybór projektu to UPB 220.Wiele razy na forum padają prośby o rady, dane, koszty, zdjęcia, itp .... przyłączam się do tych próśb. Bardzo BARDZO proszę o info. W szczególności o tym powiększeniu garażu. Ktoś jeszcze pisał o jakimś "składziku" za garażem?Może macie aktualny kosztorys?W podzięce zapraszam na parapetówę.Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domia 27.05.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Halo!?Jest tam kto? Koniec maja a tu taaaka cisza... Chyba wszystkich wywiało na budowę? Co u Was? Jak wygląda Wasze "pole bitwy"?Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 27.09.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 witam.ktoś jeszcze odwiedza to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domia 29.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A czasem zagląda jakaś duszyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 30.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 CZY KTOŚ BUDUJE TEN DOMEK W OKOLICACH WROCŁAWIA LUB NIECH SIĘ KTOŚ ODEZWIE Z OKOLIC KRAKOWA.POZDRAWIAM WSZYSTKICH :[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 06.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Panie Yesman proszę sie do mnie odezwać :[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paslek2 18.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witajcie. Kończę już UPB 220, ale wciąż zmienia mi się wizja kuchni, kominka itp. Jeśli macie wykończone wnętrza, przślijcie, proszę, zdjęcia. Oprócz domu z przyjemnością zobaczę Wasze ogrody. Dziękuję. a.borkowska @autograf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kargulena 29.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 witam wszystkich upbowców- śledzę ten wątek prawie od początku jego założenia bo od tak dawna spodobał nam się upb-220. zaczęliśmy budowę 8 września tego roku i pojutrze będzie krycie dachu papą. niby juz widać cały dom ale jak się pomyśli ile jeszcze do zrobienia... ile decyzji do podjęcia.... z jednej strony nie mogę się już doczekać wykańczania ale z drugiej się go boję.... nasz dom wygląda z zewnątrz tak jak wg projektu oryginalnego (a! w odbiciu lustrzanym) inośmy garaż poszerzyli o metr i w pokoju nad garażem dołożyliśmy okno w dachu. i jeszcze na górze o jeden bloczek przesunęłam ściankę między łazienką a garderobą - na korzyść łazienki oczywiście i odsunęlam lazienkowe drzwi o bloczek dalej od schodów. to takie zmiany były na etapie studiowania projektu. jak nam majster wymurował pierwszą warstwę ścian na górze to jeszcze również o jeden bloczek przesunęliśmy równolegle tę skośną ścianę garderoby bo tam straszliwie wąskie przejście było. i na zewnątrz nie mamy jeszcze tego małego ozdobnego daszku na ścianie nad tarasem bo "cuś nie wychodził" naszym majstrom... więc na razie go odpuszczamy coby sobie i im nerwów nie psuć... ale główny kształt domu już widać i nieskromnie mówiąc kto go nie ogląda to sie zachwyca... (widziałam jednego pana jak jadąc na rowerze tak się oglądał za siebie że mało z nigo nie spadł ) no cóż w końcu dom na modrzewiowej jest najcudniejszy i po prostu idealny pozdrawiam, karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 22.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 WITAM .COŚ TO FORUM ZAMARŁO. PANIE YESMAN PROSZĘ O KONTAKT POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 27.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 nikt chyba ostatnio tu znów nie zagląda prócz mojej osoby.dalej poszukuje kogoś kto buduje lub wybudował UPB-220 w woj.dolnośląskim.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AroZ 02.02.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam niestety ja stawiam domek w okolicach wieliczki ale fakt na tym forum coś wymiotło ludzi nikt nie opowiada o postępach budowy. Ja w swoim projekcie poszerzyłem garaż o 0.5 metra oraz kuchnię o 1 metr , dodałem okno dachowe w pokoju nad garażem i zastanawiam się czy nie powstanie tam salon łazienkowy. Niestety nikt nie przesłał zdjęć jak w rzeczywistości wygląda salon na dole i łazienka a szkoda bo jestem bardzo ciekawy. Ja dopiero wylałem fundamenty i zrobiłem odwodnienie. Jeśli ktoś z orum udostępni zdjęcia będę bardzo wdzięczny. podaje adres meilowy [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 10.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No i jak tam idą postępy w budowie? A może Was kryzys dopadł tak jak mnie i budowa stoi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekrol 14.08.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja tez zaczynam budowe upb 2204 i chetnie wymienie sie informacjami o problemach i sukcesach w budowie. Co sadzicie o wysokosci parteru , te 2.55m to dla mnie troche za nisko , powinno byc conajmniej 2.8m. Co o tym myslicie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machtomi 17.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam,Siostra powazeni zastanawia sie na wyborem tego projektudom powstanie w KOSINIE, ok. RZESZOWA,mam pytanie, czy moze ktos ma ten domek ale z piwnica tylko pod polowkąprojekt DOM PRZY SZAROTEK UPB-2202 http://www.galeriadomow.pl/projekt,upb2202-dom-przy-szarotek,174.html http://img694.imageshack.us/img694/2517/20170451.jpg ewentualnie jakie sa koszty wykreslenia z projektu tej czesci piwnicy Obecnie głowni budowniczy mieszkaja w KRAKOWIE,byc moze ktos jest na etapie budowy i chcial by umozliwic obejrzenie tego domku? Pozdrawiam wszystkich, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qba_p 05.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam wszystkichPlanuję zakup projektu Dom przy Modrzewiowej II. Domek będzie budowany w Łańcucie k/Rzeszowa.Mam pytanie czy ktoś z woj. podkarpackiego lub woj. sąsiednich (małopolskie, lubelskie, świętokrzyskie) mógłby umożliwić obejrzenie takiego domu lub przesłać kilka fotek na maila [email protected] Z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 11.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 DZIŚ ZŁOŻYLIŚMY DOKUMENTY O WYDANIE POZWOLENIA NA BUDOWĘ-MAM NADZIEJE ŻE JUŻ TĄ WIOSNĄ RUSZYMY PEŁNĄ PARĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 DZIŚ ZŁOŻYLIŚMY DOKUMENTY O WYDANIE POZWOLENIA NA BUDOWĘ-MAM NADZIEJE ŻE JUŻ TĄ WIOSNĄ RUSZYMY PEŁNĄ PARĄ Czy to jest aż tak ważna informacja, że musisz krzyczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 23.09.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam wszystkich.Jak tam idzie budowa waszych domów-U nas w końcu jakiś ruch; fundamenty skończone,odwodnienie zrobione,ściany pną się do góry,właśnie robią nam strop więc jak dobrze pójdzie w tym roku uda nam się zrobić to co zaplanowaliśmy czyli stan surowy zamknięty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 18.10.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No i jak widać na moim zdjęciu plan na pewno zostanie zrealizowany czyli przed zimą stan surowy zamknięty ah jak taki widok cieszy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique UPB220 03.02.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam choć nie wiem kogo bo coś tutaj już nikt nie zagląda.U nas na budowie powolutku ale coś się dzieje-hydraulika zrobiona w poniedziałek wchodzi elektryk a za tydzień robimy tynki wewnętrzne.Pogodę zapowiadają na plusie więc powinno być dobrze zresztą mamy piec i palimy w domu aby jak najwięcej zrobić w zimie.A jak tam u Was? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts